LN - Poraz Makedonaca za kraj, Kvarackelija još jednom strelac

Autor: Nemanja Veljković
ponedeljak 26.09.2022.
22:46
Izvor: Sportske.net

Sve je bilo rešeno i pre poslednjeg kola.

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

C divizija, grupa 4

U okviru C divizije u grupi 4 Lige nacija reprezentacija Gruzije koja je već izborila plasman u B diviziju savladala je u gostima Gibraltar sa 2:1. Novi pogodak u dresu nacionalnog tima postigao je Kviča Kvarackelija u 19. minutu sa bele tačke.

Drugi pogodak Gruzija je postigla u 49. minutu, a strelac je bio Tsitaišvili. Gibraltar je do kraja utakmice uspeo da postigne utešni pogodak u 75. minutu a strelac je bio Anesli.

Reprezentacija Severne Makedonije porazom se oprostila od ovogodišnjeg izdanja Lige nacija. Bolja od njih bila je reprezentacija Bugarske koja je slavila u Skoplju sa 1:0. 

Strelac je bio Despodov u 50. minutu. Makedonci su veći deo utakmice igrali sa igračem manje pošto je Todorovski dobio crveni karton u 14. minutu.

D divizija, grupa 2

U okviru D divizije u grupi 2 reprezentacija Estonije savladala je San Marino na gostovanju sa 4:0 i od naredne godine će igrati u C diviziji.

Estonci su dominirali tokom celog meča, ali su otpor protivnika uspeli da slome tek u 38. minutu golom Aniera. 

U drugom poluvremenu gostujući tim postigao je još tri pogotka, a strelci su bili Teniste u 56. minutu, Sapinen deset minuta kasnije, a u strelce se još jednom upisao Anier u 79. minutu meča za konačnih 4:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke