LN - Škotima bod dovoljan za A diviziju, Švedska ispala!

Autor: Nemanja Veljković
utorak 27.09.2022.
22:46
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo veče u Ligi nacija.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Divizija B, grupa 1

U poslednjem meču u Diviziji B, grupe 1 u okviru Lige nacija reprezentacije Ukrajine i Škotske odigrali su utakmicu bez golova. Takav rezultat najviše je odgovarao Škotima pošto su sa ovim bodom sačuvali prvo mesto i obezbedili plasman u A diviziju.

U drugom meču reprezentacija Irske je u direktnoj borbi za opstanak u Dablinu Jermeniju sa 3:2 što je rezultat koji je poslao Jermene u C diviziju. 

Irska je vodila sa 2:0 golovima Egana u 18. i Obafemija u 52. minutu, ali je Jermenija pogocima Dašjana i Spertsjana u razmaku od samo dva minuta uspela da izjednači na 2:2. Gosti su u nastavku meča ostali sa dva igrača zbog crvenih kartona, a Irska je u nadoknadi vremena golom Brejdija sa bele tačke stigla do pobede od 3:2.

Divizija B, grupa 2

Reprezentacija Albanije je na svom terenu remizirala sa Islandom 1:1. Strelac prvog gola bio je Lenjani u 35. minutu. Island je veći deo meča igrao sa igračem manje pošto je Gunarson dobio direktan crveni karton u 10. minutu. Međutim, u 97. minutu Anderson je uspeo da postigne pogodak i tako donese bod svojoj reprezentaciji.

Iz ove grupe plasman u A diviziju ranije je obezbedila reprezentacija Izreala.

Divizija B, grupa 4

U grupi u kojoj je i Srbija, reprezentacije Švedske i Slovenije odigrali su nerešeno 1:1. To je rezultat koji šalje Šveđane u Diviziju C.

Divizija C, grupa 2

Reprezentacija Grčke savladala je Severnu Irsku sa 3:1 i tako potvrdila prvo mesto u svojoj grupi i plasman u B diviziju. Golove za Grčku postigli su Pelkas, Masuras i Mantalos, dok je strelac za gostujuću ekipu bio Lejveri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke