LN - Španija moćna u Ženevi i sa desetoricom, Ronaldo i Modrić večne klase!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 08.09.2024.
22:45
Izvor: Sportske.net

Švedska i Estonija nisu isti rang.

. EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
. EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Španije savladala je kao gost selekciju Švajcarske sa ubedljivih 4:1 u meču drugog kola grupe 4 A divizije Lige nacija.

Evropski šampion je tako pokazao moć posle remija bez golova protiv Srbije u Beogradu i u Ženevi potpuno nadigrao Švajcarce, iako je od 20. minuta igrao sa igračem manje zbog isključenja štopera Robina Le Normana.

Pre toga su Španci već vodili sa 2:0. Najpre je Hoselu već u četvrtom minutu doveo "crvenu furiju" do vođstva nakon asistencije Lamina Jamala. Prednost gostiju udvostručio je Fabijan Ruiz u 13. minutu, a asistenciju je tada upisao Niko Vilijams.

Švajcarska se vratila u igru pogotkom Zekija Amdunija u 41. minutu, ali su Španci novim pogotkom Fabijana Ruiza prelomili utakmicu u svoju korist 13 minuta pre kraja, da bi tri minuta kasnije Feran Tores postavio konačan rezultat.

Пласман обезедио Sofascore

U grupi 1 A divizije pobede su upisali Hrvatska i Portugalija.

Hrvati su u Osijeku prelepim golom Luke Modrića iz slobodnog udarca

savladali Poljsku sa 1:0, dok je Portugalija posle preokreta savladala Škotsku sa 2:1 kod kuće.

Škoti su poveli preko Skota Mektominija u sedmom minutu, da bi Bruno Fernandeš u 54. minutu izjednačio na 1:1, a Kristijano Ronaldo minut pre kraja utakmice doneo trijumf svojoj selekciji.

Пласман обезедио Sofascore

Švedska je u grupi 1 divizije C ubedljivo savladala Estoniju sa 3:0, dva gola za domaćina postigao je Viktor Đekereš, a jedan Aleksander Isak.

Пласман обезедио Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke