Loše vesti za Donarumu, PSŽ našao golmana!

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.03.2018.
11:38
Izvor: Sportske.net

"Sveci" nisu zadovoljni izborom koji imaju među stativama, te će se na leto definitivno pojačati na toj poziciji.

Andrea Di Marco/ANSA via AP)
Andrea Di Marco/ANSA via AP)

Povezane vesti

Prvi golman Pari sen Žermena ove sezone je Alfons Areola, 25-godišnji čuvar mreže, koji je u klubu još od 2006. godine, kalio se na pozajmicama u Lensu, Bastiji i Viljarealu, a nakon Španije je počeo da dobija priliku minule sezone, da bi ove i u potpunosti uzeo mesto Trapu.

Ipak, uprava i stručni štab nisu najzadovoljniji ni njegovim partijama, Trap će najverovatnije napustiti klub, a "Sveci" će na tržištu pokušati da pronađu konkurenciju francuskom internacionalcu.

Pominjalo se da bi mogli da se okrenu ka Milanu i da bi sa Rajolom mogli da isposluju prelazak Donarume u svoje redove, ali izgleda da su odustali od mladog Italijana, jer žele iskusnijeg čuvara mreže u svojim redovima.

Naime, Parižani su zainteresovani za golmana Mančester Sitija Klaudija Brava.

Čileanac slabo brani ove sezone, fantastični Ederson Moraeš mu je uzeo mesto među stativama na "Etihadu", pa se često pominjalo da bi mogao da napusti klub.

On je povezivan i sa prelaskom u redove Napolija, koji ostaje bez prvog čuvara mreže, ali nema sumnje da bi Parižani mogli da mu ponude daleko bolje uslove.

Bravo

Spekuliše se i da je Čileanac zainteresovan za prelazak u redove PSŽ, on želi u klub sa kojim može da osvaja trofeje i jako mu se dopada projekat koji se odvija na "Parku prinčeva".

Ipak, engleski mediji prenose reči bivšeg golmana Barse, koji je izjavio kako je spreman da ostane u Sitiju i pored toga što bi imao rolu drugog čuvara mreže, jer kako je sam rekao, "život je više od fudbala".

"Moram da razmišljam i o porodici. Oni žive u Mančesteru i presrećni smo što deca usavršavaju svoj engleski.

To su stvari koje mi očekujemo kao porodica, nezavisno od toga da li se ja takmičim ili ne
", rekao je svojevremeno Bravo.

Ipak, Parižani lako mogu da ubede pojedinca da ih pojača, kada su uspeli da privole Nejmara da im se pridruži iz Barselone, sasvim je jasno da bi isto mogli da urade i u slučaju Klaudija Brava.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol
Saturday, 24.03.2018
15:34

Zasto lose vesti za Donarumu? Valjda je ovo losa vest za Rijolu.Dokle cete ga seliti iz Milana,sto ne napisete da je posle gola u Djenovi (Silve u 94min) pretrcao ceo teren da bi proslavio gol? (ok sitnica ali da ga klub ne zanima to ne bi ni uradio).Da je pametan ostao bi u Milanu,ako hoce neka ode,eo primer vam je Perin (golman Djenove) i dalje vrhunski brani a brani za slabasan tim i sta mu fali? Rajola je taj koji zeli da zaradi i odvede ga a ne Donaruma.I sada mi recite da je Bravo pametnija kupovina od Donarume,heh glupost,jedan na zalasku karijere a drugom tek pocela.

avatar
amigo999
Saturday, 24.03.2018
15:26

Samo picamajstor Rajola to moze doziveti kao lose vesti. Sta fali Donarumi u Milanu, gradu mode i turizma, rodjeni Italijan je u svojoj domovini, sa svojom familijom, 6+ mE godisnje i ima 18 godina...Bas mu je lose?

avatar
JC\'90
Saturday, 24.03.2018
14:57

Po meni je Areola odlican golman.

avatar
Offside
Saturday, 24.03.2018
14:42

Na kraju ce Donaruma zavrsiti u Realu kao rezervista...Ili ce u Siti umesto Brava,mozda je i Celzi opcija ako prodaju Kurtou.Ja ne vidim gde jos ima opciju sem ova 3 kluba..

avatar
Luka Modric
Saturday, 24.03.2018
15:22

Ma nedao bog da dode u real..mali je smece od covjeka..to realu ne treba

avatar
FK Metalac
Saturday, 24.03.2018
12:54

Dovedite Reinu