Loše vesti za Jokana, u Liverpulu osmesi posle debakla u Beogradu...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.11.2018.
09:49
Izvor: Sportske.net

Redsi se vratili kući, ako je suditi po atmosferi, zaboravili šta se desilo na "Marakani"...

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Liverpul je odradio prvi trening po povratku iz Beograda. Osmesi na sve strane, delom jer su se oporavili Henderson i Keita, delom što će se vratiti Šaćiri, mediji su složni da je nedostajao u Beogradu.

Slike sa treninga Liverpula dovoljno govore o dobrom raspoloženju pred nastavak šampionata, a loša su vest za rivala.

Naime, Redsi su zaboravili "Marakanu", u prvenstvu su izgubili svega dva boda pred svojim navijačima, pa Fulam čeka pakao.

Jokanović prema nekim izvorima igra za posao, doduše neki drugi tvrde da će mu biti pružena šansa i posle pauze, ali čini se da će smena biti neminovna za vikend, ako izgubi na "Enfildu" u nedelju.

Pominjani su Alardajs i Mojes, ali je problem što bi morali da menjaju potpuno stil igre Fulama, u pitanju su defanzivni treneri britanskog kova, prosto nemaju igrače za tako nešto, niti bi ti mogao da se preorjentiše.

Zbog toga u klubu razmišljaju da šansu dobije Skot Parker, nekadašnji reprezentativac koji je poslednje četiri godine proveo u Fulamu, a na kraju karijere otišao u Totenhem, trenirao omladince, da bi postao pomoćnik Jokanoviću ovog leta.

On bi mogao da dobije šansu, ako se vlasnik Kan koji još odmerava opcije odluči da u ponedeljak smeni srpskog trenera...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Friday, 09.11.2018
17:39

Iskreno u zadnje dve utakmice razocaran sam ucinkom arnolda,morace cesce na klupu cak.mi se i vajnaldum malo izgubio nadam se da ce klop posle fabinja poceti da forsira i kejtu uz sacirija tu dobijamo kreativnost,moze se probati i sa firminom iza salaha a sacirija i manea prakticno povuci malo nazad i igrati 4 5 1

avatar
bosnapd
Friday, 09.11.2018
15:40

Prve vesti o Redsima komentiraju navijaci plasticnog kluba.

avatar
Mangus
Friday, 09.11.2018
11:52

Utakmica protiv Zvezde moze biti prelomni momenat za Liverpulovu sezonu. I do sad su dobijali meceve, ali cesce na suvi kvalitet nego na neku prelepu igru, kao sto to trenutno demonstrira Siti.
E sad, kad su uvideli da se nece dobro provesti kad na teren izadju bez zelje da preoru teren, mozda se saberu malo i zapnu jos jace.

avatar
NikkiCFC
Friday, 09.11.2018
20:14

Gledaj ta imena u sredini, nema tu kvaliteta.

avatar
Mangus
Friday, 09.11.2018
21:09

Nema mozda kao u Sitiju, ali Keita je odlican, Fabinjo sve bolji... Sa rotirajucim trecim, izdrzace. A kad se oporavi Ox to ce biti sredina za apsolutni respekt

avatar
NikkiCFC
Friday, 09.11.2018
11:05

Ma Liverpool se vraca u prirodni habitat LE na prolece pa opet sledece sezone. Nama je to ove sezone anomalija samo.

avatar
_Goran_
Friday, 09.11.2018
16:14

Razumeo bih da bacas lose fore na racun Liverpula i titule u PL, ali ne budi smesan sa takvim pricama o boravku Liverpula u LS.