Loše vesti za Klopa, bez Salaha na početku naredne sezone?

Autor: Stefan Matić
petak 26.03.2021.
10:54
Izvor: Sportske.net

Problemi se nastavljaju.

EPA-EFE/Szilard Koszticsak
EPA-EFE/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Liverpul će ovu sezonu, makar u domaćim takmičenjima, hteti što pre da zaboravi. 

Posle toliko čekane titule "redsi" ove sezone nisu ni bili blizu odbrani iste. Naravno, glavni faktor slabijih partija jeste povreda Van Dajka na samom startu sezone. Klop maltene niti u jednom trenutku sezone nije mogao da računa na svojih najboljih 11, ponajviše zbog povreda defanzivnih igrača. 

Klopu sada predstoji grčevita borba za top četiri u narednih 11 kola, Liverpul je trenutno sedmoplasirani tim PL sa pet bodova manje od Čelsija koji okupira poziciju četiri. A loše vesti se nastavljaju, jedna od njih jeste da će Mo Salah gotovo sigurno propustiti pripreme za narednu sezonu, a verovatno i par uvodnih kola. 

Naime, FS Egipta želi svog najboljeg igrača u olimpijskoj reprezentaciji koja će se takmičiti u Tokiju tokom leta. Salah bi mogao da se priključi timu kao jedan od starijih igrača, svaki tim ima pravo na tri starija igrača preko 21 godine. 

Nadmetanje u fudbalu traje od 22. jula do 7. avgusta, koliko se Egipat dobro pokaže toliko duže Liverpul neće moći da računa na svog ponajboljeg igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke