Lozanu Napulj postao mali - Hoće u "veći klub"

Autor: Sportske Net
sreda 17.11.2021.
17:15
Izvor: Sportske.net

Neskromni Meksikanac.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Napadač Napolija Irving Lozano rekao je da želi da pređe u "veći klub". 

Reprezentativac Meksika govorio je o svojoj budućnosti nakon drugog uzastopnog poraza njegove zemlje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, od Kanade i SAD.

Mislim da igram u veoma konkurentnom klubu, sa veoma dobrim saigračima, mnogo sam porastao zahvaljujući tome“, rekao je Lozano za TV "Azteka Deportes", pa dodao:

"Istina je da bih voleo da igram u većem klubu. Smatram sebe veoma konkurentnim igračem, sa jasnim ciljevima. Osećam da sam na dobrom nivou i voleo bih da napravim ovaj novi korak. Međutim, hajde da idemo korak po korak. Sada moram da napredujem što je više moguće, i lično i kao igrač. Onda se nadam da će se to, ako Bog da, dogoditi", kazao je Lozano.

Krilni napadač, koji je u julu napunio 26 godina, stigao je iz PSV Ajndhovena u avgustu 2019, kada je Napoli platio 35 miliona evra da bi obezbedio njegov potpis.

Njegov ugovor sa italijanskim timom ističe u junu 2024. i krilni fudbaler se etablirao kao važan igrač na stadionu "Dijego Maradona".

Lozano je prethodne sezone na 43 nastupa upisao 15 golova uz pet asistencije, a ove se do sada pojavio 16 puta na terenu postigavši tri gola i dve asistencije. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke