LŠ (A i D) - Tadić i drugovi se oprostili od elite, Konte isključen nakon ludnice u Londonu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 26.10.2022.
22:58
Izvor: Sportske.net

Neverovatan finiš utakmica Lige šampiona.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula overili su plasman u drugu rundu najelitnijeg takmičenja pošto su savladali Ajaks u Amsterdamu rezultatom 3:0.

"Kopljanici" su tokom najvećeg dela prvog poluvremena imali terensku inicijativu, u nekim trenucima su i pretili preko Tadića, ali sve je palo u vodu kada je Mohamed Salah pogodio u 42. minutu.

Darvin Nunjez se propisno obrukao u finišu prvog poluvremena, međutim iskupio se u nastavku igre kada je u 49. minutu pogodio posle kornera Robertsona.

Tri minuta kasnije, Harvi Eliot postavio je konačnih 3:0.

Siguran je bio i Napoli koji je identičnim rezultatom dobio Rendžers na stadionu Dijego Armando Maradona.

Đovani Simeone je golovima u 11. i 16. minutu nagovestio laki trijumf italijanske ekipe, a konačan rezultat postavio je Leo Ostigard u 80. minutu, pa će se Napoli i Liverpul u međusobnom duelu odlučiti pobednika grupe.

Пласман обезедио Sofascore

Sve je i dalje otvoreno u grupi D nakon večerašnjih rezultata.

Totenhem i Sporting iz Lisabona odigrali su nerešeno 1:1, goste je do vođstva doveo Markus Edvards u 22. minutu, da bi Rodrigo Betankur u 80. minutu uspeo da savlada Adana posle velike ofanzive "pevaca".

Krenula je engleska ekipa na sve ili ništa i umalo dobila to što je želela, Hari Kejn je u 95. minutu pogodio posle centaršuta Perišića, ali je gol poništen zbog minimalnog ofsajda što je iskoristio Ajntraht. Nakon čitave drame, crveni karton dobio je Konte koji je nasrnuo na sudiju Mekelija.

Marsej je u Frankfurtu poražen od Ajntrahta sa 2:1, a sve golove videli smo u prvom poluvremenu. Domaćin je poveo u trećem minutu golom Daičija Kamade, da bi Mateo Guenduzi u 22. poravnao rezultat.

Pobedu Nemcima doneo je Randal Kolo Muani u 27. minutu i tako dao veliki vetar u leđa svojoj ekipi pred poslednje kolo.

Пласман обезедио Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke