LŠ (A) - Poluvreme za "srčku", Hojlund gradio, Rašford i Megvajer sve "prosuli"

Autor: Sportske Net
sreda 08.11.2023.
22:02
Izvor: Sportske.net

A, tek je poluvreme.

EPA-EFE/Liselotte Sabroe
EPA-EFE/Liselotte Sabroe

Povezane vesti

Mančester junajted i Kopenhagen igraju nerešeno 2:2 na poluvremenu meča grupe A. Meč je trajao 58 minuta, a sada Kopenhagen ima i igrača više. 

Mančester je poveo već u četvrtom minutu meča. Van Bisaka je precizno šutnuo loptu u kazneni prostor do Mektomineja, a ovaj prosledio do Hojlunda, koji je lako poslao loptu u gol.

U 11. minutu Kopenhagen je bio u prilici da stigne rezultat, ali je Onana intervenisao uspešno. Peh za Junajted usledio je već u 14. minutu. Džoni Evans je zbog povrede morao da napusti igru, a zamenio ga je Rafael Varan, koji je verovatno bio očekivanija opcija za startera.

Duplirali su prednost ’’crveni đavoli“ u 28. minutu. Istrčali su kontru, duga lopta stigla je do Garnaća, on je šutirao, lopta se odbila od golamana, a odbitak je pokupio Hojlund i upisao tako svoj drugi gol.

Sve je išlo dobro po Junjted do 43. minuta kada je Rašford napravio prekršaj u šesnaestercu i zaradio crveni karton.

Kopenhagen je odmah stigao do gola iskoristivši brojčanu prednost. U 45. minutu Gonsalves je primio dug i precizan pas, dodao do Eliunusija koji je uprkos sedmorici defanzivaca Junjteda ispred gola, postigao pogodak za 2:1. 

Međutim, nije tu bilo kraja, Megvajer je skrivio penal i domaći su izjednačili na 2:2. 

A, tek je  poluvreme...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke