LŠ - Bajern sa B timom u Madridu, debitant na golu Liverpula! (SASTAVI)

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.12.2020.
19:54
Izvor: Sportske.net

Od 21.00 na programu je šest utakmica u grupama A,B, C i D.

EPA-EFE/Matt Childs / POOL
EPA-EFE/Matt Childs / POOL

Povezane vesti

Centralni mečevi biće Atletiko Madrid - Bajern Minhen i Liverpul - Ajaks, dok Inter traži slamku spasa u Menhegladbahu.

Da krenemo od grupe A u kojoj je Bajern Minhen već overio prvo mesto sa 12 bodova, što je Hansiju Fliku omogućilo da u Madrid ne povede Nojera i Levandovskog. Ipak, niko nije mogao da očekuje da će na teren izvesti ovako "tanak" sastav.

Atletiku gori, posle dva vezana remija sa Lokomotivom i mora da pobedi ako ne želi da rizikuje eventualnu eliminaciju u poslednjem kolu.  Simeone je stoga izveo najjači sastav, isti kojim je nedavno pobedio Barselonu - 1:0.




Baner

U grupi B, Inter sa samo dva boda mora da razmišlja samo o pobedi u Menhengladbahu. Konte je shodno tome izveo prilično jak sastav.





Baner

U grupi C je sve rešeno, Siti je prvi sa 12 bodova, Porto drugi sa 9 i ta dva tima idu dalje, no, Građani ne smeju da dopuste da izgube u Portugalu kako ne bi ispustili prvo mesto. Pep Gvardiola je ipak odlučio da odmori De Brujnea, Mareza, Laporta, Vokera, ali je to i dalje jak sastav.




Marsej će na svom stadionu pokušati da prekine niz od 13 poraza u LŠ i da osvoje prve bodove protiv Olimpijakosa.



U grupi D i dalje je sve otvoreno, Liverpul ima devet bodova, Ajaks i Atalanta po sedam i ovde će najviše da pršti. Liverpul čeka Ajaks, dok Atalanta ima šansu da pobedom nad Midtjilandom na svom stadionu napravi ogroman korak ka osmini finala.

Za Liverpul je najveće iznenađenje što nema Alisona Bekera, a na golu će biti debitant, 22-godišnji Keler, koji je na Enfild stigao još 2015. i ovo će mu biti prvi nastup za prvi tim.




Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Tuesday, 01.12.2020
21:27

Al ce izbusiti ovog Kalahera. Mlad je momak al je jos gori od Adriana. Tadic i druzina ce imati lagan posao. I jos Vilijams desni bek..Masala.