LŠ - Barsa osvojila Old Traford, Mesi poneo ožiljak kao uspomenu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.04.2019.
22:56
Izvor: Sportske.net

Barsa rano postigla gol, mogla je još koji do kraja i može mirno da čeka revanš na svom terenu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Bez našeg Nemanje Matića, ali i još nekolicine povređenih igrača, Mančester junajted je večeras dočekao Barselonu na svom Old Trafordu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, ali nije uspeo da ostvari povoljan rezultat pred revanš na ''Kamp Nou''.

Barselona je slavila rezultatom 1:0 i posle ovog meča znatno je bliža plasmanu u polufinale.

Prvi je pripretio Mančester u četvrtom minutu, kada je Rašford dobro izveo slobodan udarac, ali je lopta prohujala pored gola.

Ali, Barsa je držala stvari pod kontrolom na terenu, imala je mnogo veći posed lopte i samo osam minuta kasnije uspela je da povede.

Leo Mesi je sa leve strane centrirao za Luisa Suareza koji udarcem glavom sa nekih desetak metara šalje loptu u mrežu - 0:1. U tom trenutku pomoćni sudija je podigao zastavicu, zbog navodnog ofsajda Suareza, ali se posle konsultacije sa VAR tehnologijom pokazalo da nije bio u pravu i da je gol regularan. Luka Šoa je lopta na putu ka golu zakačila, pa je njemu pripisan autogol.


Mogla je Barsa do drugog gola u 36. minutu, kada je Suarez otvorio prostor Kutinju koji sa petnaestak metara snažno šutira, ali De Hea je odlično reagovao.

U 40. minutu Rašford je sjajno centrirao sa desne strane na drugu stativu, gde je ostao usamljen Dalot, ali umesto da loptu pošalje u mrežu, on je glavom veoma loše šutirao, maltene kao da je bio u ulozi odbrambenog igrača Barse.

U drugom poluvremenu, prva prava prilika za Barselonu viđena je u 65. minutu, kada je Semedo odlično proigrao Suareza u kaznenom prostoru Junajteda, ovaj je gađao bliži ugao iskosa sa desne stranem, ali je pogodio samo spoljnji deo mreže.

Nova pretnja po gol domaćih u 83. minutu, kada su gosti iznudili slobodan udarac na dvadesetak metara  od gola, Leo Mesi je lukavo izveo slobodan udarac, ali nedovoljno dobro da iznenadi De Heu.

Do kraja, Barselona je mirno završila posao, bez nekog ozbiljnijeg pritiska sa suprotne strane.

Mančester junajted: De Hea – Jang, Lindelef, Smoling, Šo – Fred, Mektominej, Pogba – Dalot (Lingard od 74.), Rašford (od 85. Pereira), Lukaku (od 68. Marsijal).

Barselona: Ter Štegen – Semedo, Pike, Lengle, Alba – Artur (od 66. Serhi Roberto), Rakitić, Buskets – Mesi, Kutinjo (od 65. Arturo Vidal), Suarez.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

91 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srpska Bosna
Thursday, 11.04.2019
09:31

Rutinska pobeda Barse!!!

avatar
BlueBoy84
Thursday, 11.04.2019
06:54

Teska utakmica , sa jakim duelima , tipicno za engleski fudbal. Utisak , Mancester sa pola tima ostecen za penal. Barsa za nijansu bolja , ali nije zasluzila pobedu ako nista drugo zbog ne dosudjenog penala.

avatar
eldoctore
Thursday, 11.04.2019
02:21

Vraca se junajted polako u drustvo slavnih..izbacili su psz i mislim da im je to maximum.videli su sa barsom gde im je mesto,s obzirom da ih par godina nema na mapi,ako budu u top 4 u pl,za njih je ovo uspesna sezona

avatar
neme
Thursday, 11.04.2019
01:44

Manc je prosek osrednji igraci toliko da barsa kao da je to znala odigrala koliko treba sa vise losih pojedinaca al s druge strane su i So i Lingard i Smoling a to je lose prelose.U revansu ce ih barsa razvaliti 3 -0.

avatar
Даниел Агер
Thursday, 11.04.2019
00:25

Liverpul ako prodje dalje, teze ce pobediti Mancester nego Barsu.

avatar
fadsasdfads
Thursday, 11.04.2019
00:23

Skraceni najbolji jos jedan hettrik 😁

avatar
P. S.
Wednesday, 10.04.2019
23:41

Vrlo mučna utakmica za gledanje, što zbog svega što je Barsa dozvolila timu koji je bar za klasu ispod, što zbog 'genijalnih' Valverdeovih izmena, a što zbog infantilnih reakcija publike na svaki kontakt Barsinih igrača sa loptom ili protivničkim igračem, svaki aut ili gol-aut itd., gorih i od onih na Atletikovom stadionu.

Busquets nije znao gde se nalazi, drugi žuti mu visio u vazduhu još od trenutka kada je dobio prvi na najgluplji mogući način, a pametnica izvlači Kutinja i Artura da bi ubacio S. Roberta (k'o stvorena utakmica za njega) i 'ratnika' Vidala, koji nikako nije mogao da igra od početka umesto Rakitića i da se mlati sa ovim indijancima. Vrh sabotaže je ne ubaciti ni Malcoma ni Dembelea.

Messija su uspeli da zaustave, videli smo i kako, a ni Kutinjo, Suarez, Artur i Semedo nisu baš maženi, s' tim što Suarez nije Messi da ostaje na nogama po svaku cenu. Gomila faulova nije suđena, al' su bar zato žuti kartoni davani i bez faula. United znatno čvršći u duelima, agresivniji i prljaviji, dok je Barsa igrala bez presinga i bezidejno napadala sa gomilom pogrešnih pasova, te nakon grešaka ostavljala previše praznog prostora. I sa druge strane je bilo dosta praznog prostora po boku za Dembelea i Malcoma, ali je genije akcenat stavio na snagu i čvrstinu pa je uveo S. Roberta. Sreća što United nije kvalitetniji tim inače bi im Valverdeovo zalaganje bilo od mnogo veće pomoći.

avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 11.04.2019
07:13

Немој тако,човјек је чувао резултат 😁 буди задовољан што није извадио Месија и Суареза а убацио Умтитија и Вермалена 🤣🤣🤣. Све у свему са оваквом игром против озбиљнијег тима нема се шта тражити...

avatar
P. S.
Thursday, 11.04.2019
21:51

Uradio bi on i to kada bi smeo. Ovako ima ceo vezni red, oba krila i 3/4 odbrane za sve moguće i nemoguće sabotaže, a sa ovakvom igrom pitanje je da li će i doći do tog ozbiljnijeg tima...

avatar
Krešo Thierry Henrić
Thursday, 11.04.2019
11:32

Vidal prije Rakitići, pa sto cu jos procitat...Malo gledaj kretanje, cuvanje leda najboljem, koliko znaci za ravnotezu u igri...Pa najkoristeniji je Rakitic igrac kod treceg trenera zaredom...O cem mi pricamo????

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 10.04.2019
23:34

Ono kada ti krilo igra desnog beka a desni bek igra levo krilo.Do kada ce onaj beskorisni Jang igrati prvu postavu nije mi jasno.Niti je Junajted toliko slab niti je Barsa nesto posebno ali ovakve utakmice pokazuju koliko prosek igra za Junajted i pti to ima ili hoce da ima basnoslovne ugovpre.Na kraju vrh ulazak Lingarta koji se jasno nije video na teren.Lukaku je svuda bio sem tamo gde treba u srcu 16 ca.Glavu dajem da ce posle oktobra na veliko biti pljuvan OGS.Da se ne varamo,covjek je prosjek trener a to ce i ostati.

avatar
P. S.
Thursday, 11.04.2019
01:18

A ono kada ti 200 miliona sedi na klupi čekajući da ovaj u igru ubaci S. Roberta? A ono kada ti igra Rakitić, a Vidala ubacuje umesto Kutinja? A ono kada nakon 1:0 'taktički genije' smatra da je bolje loptu vraćati do Ter Štegena negoli je ubacivati u šesnaesterac Uniteda. Nađii mi tim koji bi samo sa ovim što sam nabrojao bio nešto posebno?

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 11.04.2019
01:22

Mislis levo krilo igra desnog beka, a desni bek desno krilo?

avatar
real4ever
Wednesday, 10.04.2019
23:24

Tako je kada neko ko je izuzetno slab zaluta tu. Porto i Junajted ne zna se ko je gori i vrijeme je da ispadnu, dosta je i ovo im je previše. Nije sramota izgubiti, ali ne napraviti ni jednu šansu, ne uputiti udarac u okvir, to je amaterizam. Nije bitno protiv koga da igraju, sramota je to. Da je tu bio PSG druga bi priča bila i nekada fudbal zna da bude nepravedan. U obadvije utakmice ih je PSG nadigrao, ali eto. Ne znam kakva je to politika Junajteda, dali su brdo para, kupili mnogo igrača, a realno su loša ekipa. Pogba, De Gea jedino što je vrijedno izdvojiti sve ostalo je zrelo za Votforda i ostale boranije.

avatar
The Red Army
Thursday, 11.04.2019
00:07

Kako nijednu sansu? Verovatno nisi ni gledao utakmicu i kad pogledas 0 suteva u gol pomislis da utd nije dosao do ter stegena pa dajes takav komentar

avatar
Rosso 21
Wednesday, 10.04.2019
23:21

Očekujem da se utakmica na Camp Nou otvori, Barsa ako igra kako zna na svom stadionu, lagano bar 3 gola, fali Dembele za brzu tranziciju.

avatar
RedDevil612989
Wednesday, 10.04.2019
23:16

Strasno koliko je Junajted daleko od top klubova. Za sledecu sezonu je preko potrebno barem 5-6 novih igraca. Svuda promaja svira.

avatar
Žan-Žak Ruso
Thursday, 11.04.2019
00:12

Svake godine vama treba 5-6 igrača. A onda pričate, kako City troši. Pa Mu je uz City i PSŽ najveći trošadžija u svijetu fudbala.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 11.04.2019
20:22

Jedno je siti koji je dobio naftaske pare i odmah izbio u vrh engleskog fudbala a drugo su Junajted i Liverpul koji su decenijama u vrhu i gradili to sto jesu. Ok, od nekud moras da podjes ali to je vestacki klub. Bili prosek, dobili pare i popeli se na vrh. Mancester je bio i uvek ce biti crven. To je svima jasno.

avatar
Hajduk United
Thursday, 11.04.2019
16:52

Pa sad da je bas svuda,i nije...jer young je bia najlosiji,koliko prostora a koliko losih centaršuteva....pogba po obicaju nestao,da bar ode ća i tako...ima united 5-8 odlicnih igraca

avatar
Forca Barca
Wednesday, 10.04.2019
23:15

Ovo je tragedija,ja bukvalno nemam reci za ovo sto sam gledao...Vezni red SKANDALOZAN.Artur i Rakitic losi,ali Buskec,ovo sto je on radio veceras zasluzuje oduzimanje bar mesecne plate...Jeste uputio dobar pas za Mesija kod gola,ali posle toga je pogresio skoro svaki iole tezi pas,u odbrani nije postojao,bukvalno katastrofa...Alba isto uzasan,Lengle solidan mada plasljiv,Pike i Semedo odlicni...Kutinjo je bio dobar,Suarez i Mesi u prvom poluvremenu,posle toga tanko...Valverde je danas pobedio,ne zna ni on kako (Mada to i nije novina).Morao je da ubaci Malkoma ili Dembelea,jer su skoro stalno trojica u vezi stajala na Mesiju sto je otvaralo ogroman prostor na krilima (Da su ona dva pasa za Roberta bila za Malkoma ili Dembelea to bi bile gol sanse)...Sve u svemu Mancester je tanak,sto ne znaci da ne moze da izbaci Barselonu,ali ko god ovde da prodje meni se cini da nema sta da trazi u dvomecu sa Liverpulom (Pogotovo Barsa,jer jednostavno ne mogu da trce sa njima,a pas igra nije ni blizu one koja je potrebna da se taj nedostatak fizikalija nadoknadi).

avatar
Forca Barca
Wednesday, 10.04.2019
23:32

p.s. Koliko smo dobro igrali odbranu Mek Tomini je izgledao kao Jaja Ture u najboljim danima (Jedini je Vidal uspeo da mu oduzme loptu).

avatar
_mladenq
Wednesday, 10.04.2019
23:40

sve kako si rek'o

avatar
Solskjerove bebe
Wednesday, 10.04.2019
23:15

Napadacki smo odigrali protiv Barcelone....nije mi krivo sto smo izgubili samo nek smo pokazali da i mi mozemo.Treba dosta pajacanja,ali sta je tu je.Mozda se Paris ponovi...Zamalo da zaboravim svog brata Younga,koliko ga proklinjem sve me strah da se ne okrene kolo i bude mi jedan on najdrazih igraca.Bice gusto u Barceloni.GGMU!!!!

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 10.04.2019
23:59

Ne znam dal si ozbiljan ili ironican,ko je pokazao da moze,bez suta u okvir gola,ni 30 posto posed,crkli posle 60 minuta,Junajted moze?

avatar
Monte_Kristo
Thursday, 11.04.2019
23:18

Da brate,ali si zaboravio cinjenicu da je igrana utakmica na Old Trafodu,a najveca sansa im je bila udarac Daloa glavom u aut,sta ce tek da bude na Camp nou,ne smem ni da pomislim,minimum 4 u mrezi Mancestera,mora to mnogo bolje,od takvog velikana se to ocekuje

avatar
Adi237
Thursday, 11.04.2019
17:51

Nista Barselona nije bila bolja . samo sto oni imaju mesija a mi nemamo jedina razlika od sinoc...pa suareza je pogodio u trepavicu kad je dao gol a kod nas yang iz 20 pokusaja nije znao naci igraca u 16 m...ako se mesi povredi do uzvrata bice barselona u velikim problemima da prodze u to sam siguran jer njega uvjek cuvaju 2 ili 3 igraca ostavlja odma vise prostora drugim igracima...psiholoski utice na protivnike kad znas kakav majstor igra protiv tebe..barselona je sinoc pokazala gomilu slabosti samo sto junajted nije imao pre svega desnog beka da uputi taj cenatrsut na lukakua.

avatar
Solskjerove bebe
Thursday, 11.04.2019
11:59

Ozbiljan sam.Ko nije gledao tekmu i procita tvoj komentar ljudi bi mislili da se fudbal igramo samo ispred Unitedovog gola sto nije tacno.Zaustavili Messija,osim asistencije nista nije pokazao,sto to ne kazes.Posjed lopte?Ma daj mani me toga.Zapravo osvojili smo Pl i Lp dok nas je vodio LVG jer smo tada imali uvjek veci posjed lopte od protivnika(ironicno).Ako nismo uputili sut u okvir gola to ne znaci da nismo imali sanse za to,npr Dalolotov udarac glavom,veoma dobra sansa i svaki bolji napadac bi zabio glavom,to sto on nije sposoban za to,ne znaci da to nije bila jedna veoma dobra sansa.BTW kakve igrace Barsa ima gore su odigrali 10 puta nego mi i oni su samo 3 suta uputili u okvir gola sto je smijesno i zalosno jer imas Messija,Suareza,Coutinha.Ali Po tvom komentaru i ako nisi naveo broj Barsinih udaraca na gol ljudi bi pomislili na nekih 10.U 60 min crkli.... pa jaci su fizicki i mogu vise izdrzati od Barsinih igraca.Suarez u 40 min igre izgledao kao da je 2 pol nekih produzetaka.Hvala

avatar
BlueBoy84
Thursday, 11.04.2019
06:56

Mozda ako se vrati druga polovina tima , ovako ne verujem.

avatar
zvezdasrbija
Wednesday, 10.04.2019
23:13

Realno,bez nekih od glavih igraca(a i sa njima)ovo je maksimum Mancester Junajteda,jer sa ovakvim timom neki ni grupu ne bi prosli jer ako realno pogledamo svesu to prosjecni igrači,ima ih koji odskaču po imenima ali ekipa u kojoj igraju standardno Young i Fred tesko moze dalje od grupe!Sto se tice same utakmice sa obzirom na okolnosti Solskjer nije lose postavio utakmicu jer kada pogledas nije moglo bolje osim mozda Marsijala umjesto Dalota koji je ocajno reagovao i vidi se da nema iskustva i umjesto Freda je mozda i Mata trebao poceti jer on moze da stvori neku kreaciju.Prijatno me iznenadio McTominay koji je sasvim solidno odradio svoj posao.Sto se tiče sledece sezone treba se naci jedan dobar spic,razigrati Sanceza i dovesti desnog beka i stopera pod hitnoo!!!Sportski pozdrav.

avatar
pepyslav
Wednesday, 10.04.2019
23:13

Iskreno, ne gledam mnogo Barsu, ali igra je smesna, sa onakvim igracima igrati decanzivno mi je nejasno, da li je do tima ili trenera ne znam, ali nemaju sanse za trofej ovako...da je Solskjaer pogodio tim, vrlo verovatno bi dobio mec, ali sa 2 igraca manje na terenu ipak tesko, Pogba i Rashford katastrofa, cak i Lukaku se bar borio u vazdusnim duelima...

avatar
_mladenq
Wednesday, 10.04.2019
23:42

do trenera, vjeruj mi, jedan od vecih zlocina protiv modernog fudbala je bilo davanje klupe barse ovom indijancu

avatar
Adi237
Thursday, 11.04.2019
17:56

Sinoc barsa koja je kompletna bez povredzenih igraca bila je bolja samo mesija bez njega sigurno nebi pobjedili a i pitanje je mozda bi i izgubili utakmicu..jer kad je on u igri njega moraju cuvati 2 igraca sto se odma odrazi na napad....samo su bili bolji za mesija bez njega su jako losi i doasadni sa tim dodavanjima.

avatar
P. S.
Thursday, 11.04.2019
01:31

A šta misliš da se dogovorio tim da im Malcom i Dembele sede na klupi i da koriste Rakitića, Busquetsa i Artura za tranziciju lopte od šesnaesterca Uniteda do Ter Stegena?

Kolikogod da je Solskjaer 'pogodio tim' United ne bi imao nikakve šanse da im nije Valverdea na klupi Barse. Sa njim imaju i dalje šanse za prolaz, ali nikakva vajda od toga, ni za jedne ni za druge.

avatar
Aleksandar Kosic
Wednesday, 10.04.2019
23:12

Barca dobila zasluzeno,realno je tako. . . Rani gol su postigli,mogli su jos koji. . . Sve je jasno kad Mancester nije imao sut u okvir gola citavu utakmicu,samo su na snagu igrali. . . Buskec nocas da bog sacuva,dok Semedo i Kutinjo odlicni veceras. Idemo dalje pametno i revans odigrati!

avatar
The Red Army
Thursday, 11.04.2019
00:12

Realno je x trebao da bude. Nikako barsa nije razbila mancester, imali smo i mi danse, to sto je 0 suteva ne znaci nista... Pa eno cist primer dalot glavom sam, sta bi ono? Umesto lagan gol za statistiku ispade cak ni sut na gol... Celo vece takvo bilo

avatar
Red forever
Wednesday, 10.04.2019
23:12

Suarez odvratan kao i obično. Kao da ga je voz udario u duelu sa Smolingom, on se valja po travi 2 min. Toliko prljav igrač, nekorektan, užasna osoba. On i Ramis kao da su braća rođena.

avatar
The Red Army
Thursday, 11.04.2019
00:14

I dobi on zuti ni kriv ni duzan... Da ima pravde kaznili bi smecara suareza za ono foliranje, i lingard nije trebao da dobije zuti takodje

avatar
Badr Hari
Thursday, 11.04.2019
02:26

Odvratan što na pesnice, šake, guranja, mlaćenja po nogama reaguje simuliranjem? Pa reagovao je on i mahanjem rukama, objašnjavanjima Rocchiju za kakve sve prljave startove nad igračima Barse nije hteo da svira faulove, a kada je video da to ne pomaže izabrao je pametniju taktiku od ležanja na travi sa razbijenom glavom, nosem i zubima.

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 10.04.2019
23:07

6 years later, still waiting for Messi goal in quarter finals of UCL.

avatar
zeks
Wednesday, 10.04.2019
23:06

Rezultat odlican ali igra je blagi uzas.Valverde nastavlja da dokazuje da je najveca kukavica u fudbalu,Malkom ili Dembele bi bar istrcali neku kontru u drugom i mozda resili utakmicu.Ali ne,mnogo je bitnije igrati sa 4vezna gde Mesi mora da se vraca da kreira igru,stara prica uglavnom

avatar
Rise up
Wednesday, 10.04.2019
23:03

Ne svidja mi se ovaj fudbal koji Valverde gaji. Jeste da to daje rezultat- primeru su vec uzeli,finale kupa,jednom su nogom u polufinalu lige sampiona ali je igra dosadna i defanzivna. Ovo nocas je vec vidjeno sto puta. Umesto da probaju dati 2-3 gola brani se 1:0. Ima napadacki potencijal. Drzi Malkoma na klupi,Dembele takodje.

avatar
Rulermaster
Thursday, 11.04.2019
08:23

Bojim se da protiv Liverpula nece smeti ovako da se brani rezultat. Samo kad bi imao neko ko ce objasniti to Valverdeu...:)

avatar
Adi237
Wednesday, 10.04.2019
23:03

Junajted ima yanga a barsa mesija :) kad god smo napravili visak igraca i yanga da centrira on ne zna sta da radi sa loptom..smorno je vise ga gledat na beku uzass ali totalni.fred ko u grcu jos igra nikako da pokaze fudbalsko znanje..barselona smorna i losa nista bolja od junajteda ali imaju mesija sasvim dovoljno da pobjedzuju. Jedva cekam da se sezona zavrsi bez obzira kako pa da junajted kupi igrace i da se resi sto vise amatera..stoper,desni bek.vezni i desno krilo mora doci i to kvalitetni igraci ako junajted misli nesto osvojiti.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 10.04.2019
23:03

OSTECENI! Sudija nas ostetio, cist crveni, ruka Buskeca i slobodnjak! Totalno bi drugaciji tok meca bio, ocekivao sam bar 1:1... Barsa nista posebno toliko, nista bolji nisu bili.. YOUNG da mu se zabrani prilaz OT! Realno trebaju 4-5 igraca, da uradimo kao Siti, da prodamo ove olupine od igraca koje ne bi ni u Hadersfildu igrali! Sramota. Ne ocekujem nista na Kamp nou, nije to PSG. Idemo po top 4 kako znamo i umemo. GGMU!

avatar
_mladenq
Wednesday, 10.04.2019
23:44

jedini osteceni u citavoj ovoj prici su fanovi fudbala jer gledaju vas umjesto psza u cetvrtfinalu

2 igraca dobra nemate

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 10.04.2019
23:03

Dobro je, nadamo se boljem u revansu. Fred i MekTominej rasturili

avatar
_mladenq
Wednesday, 10.04.2019
23:01

jos jedan povoljan rezultat, i jos jedan poraz fudbala i razuma u reziji NOStradamusa

zatvoris Messija u sredini sa 5 igraca i miran si jer znas da gorepomenuti nema gram mozga potreban da ubaci jedno od dva prebrza krila koja mu came na klupi

Manchester jeste napadao nakon primljenog gola pa manje vise do kraja utakmice, ali nisu postenu sansu stvorili, neam predstavu sto ljudi hvale onog Rashforda, kad god sam ga gledao lik smehotres

najgori pojedinac u Barsi definitivno Buskec, mali milion gresaka, Rakitica ne mogu u tom kontekstu da spominjem posto i dalje nisam siguran da je uopste igrao veceras?

avatar
Wednesday, 10.04.2019
23:05

Jel igrao Dzozi vodonosa?

avatar
Rise up
Wednesday, 10.04.2019
23:12

Valverde bi ubacio jos Silesena na gol kada bi pravila dozvoljavala dva golmana. Da se osigura i sacuva 1:0😀😀

avatar
Kive
Wednesday, 10.04.2019
23:00

E moj Valverde debilu umesto da ide na jos koji gol ovaj se brani.

avatar
Непобедиви
Wednesday, 10.04.2019
23:00

Ponovo je Solserov Junajted bio potpuno nemocan da domacem terenu, kao i protiv PSG. Samo sto ne verujem da ce i ovog puta imati onakvu kolicinu srece. Buskec je preveliki doktor. Nerealno je sa kakvom lakocom igra. Nema brzinu, nema neku fizicku snagu, ali ima fudbalski mozak. Fenomenalan igrac.

avatar
_mladenq
Wednesday, 10.04.2019
23:04

je l pricamo o istom Buskecu koji je napravio jedno 10 jezivih gresaka veceras na svojoj polovini?

avatar
Непобедиви
Thursday, 11.04.2019
00:28

Svaka od greski je posledica loseg pozicioniranja saigraca.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 10.04.2019
23:00

Smaling:Messi ima jednu slabost koju samo ja znam.Pa ovu njegovu slabost znaju mnogi drugi igraci,kao sto su Ramos,Pepe...Lik ispade veci mesar od ove dvojice :D

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 10.04.2019
23:00

Smigl teska neznalica, izveo ekipu da igra 0-0, pa Junajted je imao 12% poseda dok nije primio gol. Koliko ne znaju da napadaju cak i kad im je Barsa prepustila igru oni nisu umeli smislenu akciju da naprave, zavrsili mec bez suta u okvir i to na svom stadionu, sramota, samo sramote ceo engleski fudbal.

avatar
Kolos
Wednesday, 10.04.2019
23:06

Samo mi nije jason zašto vređeš Olea? Šta ti je on skrivio da ga nazivaš Smigl? Čovek je oživeo Junajted, izvadio ih je iz depresije.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 10.04.2019
23:12

Ono kad navijas za mali klub celzi, pa jedva cekas da iskalis komplekse na gigantu poput Junajteda, kakav celzi nikada nece biti, nikada!

avatar
Don Andres
Wednesday, 10.04.2019
22:59

Barselonin vezni red nije postojao, otuda ni igra. Tek je ulaskom roberta pocelo nesto da se desava. Pike odigrao za 10ku. Mancester zasluzio da se utakmica zavrsi nerjeseno, na njihovu zalost zavrsnica im je tragicna

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 10.04.2019
23:01

Ешли Јанг је побједник ноћас 🤣🤣🤣🤣

avatar
Rise up
Wednesday, 10.04.2019
23:14

Odavno stoperski par nije sigurnije delovao. Pike-Lengle period poslednjih 4 meseca doktroski igraju.

avatar
_mladenq
Wednesday, 10.04.2019
23:07

kolko je ocajan taj esli jang qq

avatar
noxovac993
Wednesday, 10.04.2019
22:58

Buskec trebao minimum 4 zuta da dobije + smije da igra rukom... a crveni nece dobiti ni da ubije nekog. Suarez bruka za fudbal, manje je Mesi lezao kada je dobio lakat u facu nego suarez pred kraj utakmice a nije ga Smoling ni dohvatio.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 10.04.2019
23:03

Cist crveni za Busckeca nakon ruke!

avatar
Badr Hari
Thursday, 11.04.2019
02:33

Naravno, zato i jeste dobio razbijenu facu. Suarez je bio pametniji pa mu je bilo jasno da je bolje da padne bez veze negoli sa vezom, pa da ga iznesu sa terena. Još manje je Vidal pipnuo onog lika što je pao k'o gromom pogođen i valjao se kao da je osakaćen, a dobio je Vidal žuti kao i Smoling, samo to 'nisi primetio'. :D

avatar
Wednesday, 10.04.2019
22:57

Solser je najbolja stvar koja se desila Junajtedu,posle sumornih likova Mojesa,LVG i Murinja,sledece sezone kad Solser slozi kockice bice Junajted jak pod njim gotvo kao Kardif....

avatar
Delgado
Wednesday, 10.04.2019
23:13
avatar
Luka Toni
Wednesday, 10.04.2019
22:57

Da li je Pogba dolazio da gleda utakmicu ???