LŠ: Birmančević pogurao Malme, "nule" u Sloveniji i Slovačkoj

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 21.07.2021.
22:23
Izvor: Sportske.net

Ludogorec i Jang Bojs zadovoljniji.

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

Fudbaleri Malmea načinili su solidan iskorak na putu plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su na svom terenu pobedili Helsinki rezultatom 2:1.

Domaći tim je poveo u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena kada je Antonio-Mirko Čolak posle sjajne akcije i pasa kroz sredinu, koji je Hrvat prihvatio na ivici ofsajda.

Sa minimalnom prednošću Malmea otišlo se na odmor, ali je hladan tuš u skandinavskom derbiju domaćinu priredio iskusni finski napadač Rupe Riski sjajnom realizacijom pošto je prethodno dobor iskoristio hitrinu.

Samo minut kasnije na teren je ušao nekadašnji fudbaler Čukaričkog Veljko Birmančević, koji je ulaskom uneo živost u meč, a to se osetilo svega pet minuta kasnije kada je Malme stigao do drugog gola.

Strelac je u 74. minutu bio Andres Krinstensen iz slobodnog udarca, a lopta je prošla neobičan put pre neko što je završila u mreži.

U drugom meču dana slovenački šampion Mura nije uspela da iskoristi prednost domaćeg terena i savlada Ludogorec, koji se za Razgrad vraća sa povoljnih 0:0.

U meču koji nije obilovao izglednim prilikama nešto bliža pobedi bila je Mura koja je najbolju šansu propustila u 84. minutu Ziga Kous pogodivši prečku.

Najnepopularnijim rezultatom završen je duel između Slovana i Jang Bojsa u Bratislavi, a nakon početne inicijative gostiju, domaći su bili ti koji su mogli pre do gola, ali će na kraju putnika u treće kolo odlučivati duel u Bernu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke