LŠ (C i D) - Haland se plaši maestra Tadića, buđenje Intera i Reala!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.10.2021.
22:51
Izvor: Sportske.net

Haland očigledno ima strah kada vidi srpskog majstora. Real strašan, Inter slavio.

AP Photo/Peter Dejong
AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Fantastične partije Ajaksa i Real Madrida, oba tima su slavila, a posebno je impresivan ove sezone amsterdamski tim koji je stigao do treće pobede u isto toliko mečeva i praktično je na pragu druge faze. 

Grupa C

Ajaks - Borusija 4:0
danas: Bešiktaš - Sporting 1:4

Nemoć fudbalera Dortmunda u Amsterdamu. Prava je sreća što nisu primili još koji gol, a moglo je vrlo lako da se desi da su Tadić i drugovi bili efikasniji. Na kraju, velika pobeda Ajaksa, lagana, reklo bi se. Već u 11. minutu smo videli prvi gol, bio je slobodan udarac sa desne strane, Dušan Tadić je gađao ka golu, Rojs je dohvatio loptu, dovoljno da prevari golmana gostiju i da uđe u gol za 1:0. Na kraju, piše se autogol Rojsu na zvaničnoj statistici. 

U 25. minutu je bio 2:0,levica Blinda koji je dočekao loptu na oko 20 metara od gola, lopta se od stative odbila u mrežu. 

Igrao se 57. minut kada je Ajaks stigao do trećeg gola, sjajni Antoni je dobio loptu na desnoj strani, lepo se namestio i gađao dalji ugao za 3:0. Konačnih 4:0 postavlja Ale u 72. minutu utakmice

Inače, Haland je ponovo doživeo šok od našeg Dušana Tadića, setimo se njihovog poslednjeg susreta kada je Srbija izbacila Norvešku. 

Ajaks 9
Borusija 6
Sporting 3
Bešiktaš 0

Grupa D

Šahtjor - Real 0:5
Inter - Šerif 3:1

Real Madrid je odigrao sjajnu utakmicu u Kijevu protiv Šahtjora u meču koji je sudio naš Srđan Jovanović. 

Gosti su bili izrazito bolji rival, a na prvi gol čekalo se do finiša prvog poluvremena kada je autogol postigao Krivcov u 37. minutu. 

Početak drugog poluvremena obeležio je fantastični Real Madrid i Vinicius, postigao je dva gola, prvi na asistenciju Luke Modrića u 51. minutu utakmice, a drugi pet minuta kasnije. 

Rodrigo je zapečatio sudbinu Šahtjora u 65. minutu, da bi konačnih 5:0 postavio sjajni Benzema u 91. minutu utakmice. 

Inače, Luka Jović je povređen i nije bio u protokolu danas. 

Inter je danas uputio 27 udaraca ka golu Šerifa, imao posed 2/3 utakmice, odigrao fenomenalno i slavio sa 3:1. Propustili su veliki broj šansi do tog 34. minuta fudbaleri Intera, ali je gol visio u vazduhu. 

Konačno, fantastičan gol postigao je Edin Džeko, golman gostiju nije mogao ništa u ovoj situaciji. 

Na startu drugog poluvremena Šerif je imao šansu iz slobodnog udarca i pogodio je Sebastijan Til, još jedan prelep gol za izjednačenje. Ipak, Inter je bio taj koji je diktirao tempo, Damfris i Perišić su propustili šanse, ali nije promašio Arturo Vidal za 2:1 u 58. minutu. 

Konačnih 3:1 postavio je De Fraj u 67. minutu nakon kornera koji je izveo Damfris. 

Šerif 6
Real 6
Inter 4
Šahtjor 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke