LŠ (E) - Imobile je klasa, magično veče "jorgandžija"!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.11.2023.
22:58
Izvor: Sportske.net

Pobede Lacija i Atletiko Madrida.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Pobeda Atletiko Madrida u okviru četvrtog kola grupe E protiv Seltika, posle "kiksa" na ostrvu gde je bilo 2:2, sada ubedljivih 6:0.

Već u 6. minutu je Atletiko stigao do prednosti. Delovao je domaći tim po levoj strani, a posle jednog centaršuta, gostujući igrači loše izbijaju loptu iz kaznenog prostora, a Grizman odmerenim udarcem sa oko 20 metara šalje loptu u sam ugao po zemlji.

U 22. minutu utakmice Maeda je ostavio svoje klupske drugove na cedilu, startovao je na Ermosa nedozvoljeno i dobio crveni karton, pa je posao domaćima bio prilično olakšan. 

Na 2:0 povisio je Morata, praktično je bilo pitanje trenutka, bila je to fantastična akcija koja je završena asistencijom Himeneza glavom za Moratu koji je samo ubacio loptu u mrežu. 

Nastavak nam je doneo očekivana dešavanja, Atletiko je nastavio da napada i da postiže golove. 

U 60. minutu već je sve bilo rešeno,"polumakazice" Antoana Grizmana koji je dokazao da je u odličnoj formi, a samo šest minuta kasnije još jedna "lepotica", gol Lina sa ivice kaznenog prostora, golman gostiju nije imao nikakve šanse. 

U 76. minutu Morata je zapečatio sudbinu gostiju, postigao je još jedan prelep gol, za 5:0. Konačnih 6:0 postavlja Saul Nigez u samom finišu utakmice. 

Drugi meč današnjeg dana grupe E odigrali su Lacio i Fejenord, izuzetno bitan meč i za jedne i za druge, a ekipa Mauricija Sarija je dobila utakmicu rezultatom 1:0, pa je sada situacija na vrhu ove grupe izuzetno komplikovana. 

Prvi i jedini gol na ovoj utakmici videli smo u nadoknadi vremena prvog poluvremena, tada je Vesino odradio najveći posao oduzevši loptu protivniku, kasnije je Imobile sve sam uradio, obišao golmana i poslao loptu u mrežu za ogromnih 1:0.

Zatvorio se Lacio u drugom poluvremenu, čini se da su promenili koncept igre i čekali su kontre, ali ni Fejenord nije dozvolio domaćinu da ih ugrozi, pa je ostalo 1:0 do samog kraja iako su gosti bili nešto opasniji. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke