LŠ (F i G): Šta uradiše Ronaldo i maestro Bruno, Sevilja i Lil se takmiče ko će imati manje bodova

Autor: Nemanja Janošev
sreda 20.10.2021.
22:55
Izvor: Sportske.net

Kakva utakmica na "Old Trafordu".

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Atalantu nakon preokreta sa 3:2 (0:2) u meču 3. kola grupne faze Lige šampiona.

Bio je to otvoren susret, sa dosta pogodnih situacija po dva tima, koji su ipak postigli ukupno pet golova u spektakularnom duelu.

Nije sve bilo med i mleko za Junajted na ovom susretu. Slutilo je na katastrofu ekipe Ole Gunara Solskjera, dok je Ronaldo besneo na saigrače kada su Mario Pašalić, a potom i Merih Demiral svojim pogocima. Bilo je dosta propusta u defanzivi Junajteda, u samoj postavci, ali kada posedujete napadačku silu kakvu imaju "crveni đavoli", onda oni ne smeju da se otpišu.

Bruno Fernandeš je i na ovoj utakmici uspevao da demonstrira klasu i svojim dodavanjima spaja sa golom saigrače, pre svih, Markusa Rašforda. Nekoliko puta se isprečio ofsajd, ponekad i Demiral ili Muso, ali u 55. minutu niko ništa nije mogao. Genijalan pas Bruna u gol je pretvorio Rašford. Nova energija ušla je u ekipu, pa se tako posle brojnih šansi, Junajted potpuno vratio zahvaljujući Hariju Megvajeru. I, konačno, ko će drugi ako ne Kristijano Ronaldo. U odbrani nula, u napadu predator. Bio je to savršen centaršut Luka Šoa, pravo na Portugalčevu glavu, a ovaj tako nešto ne propušta za delirijum na "Teatru snova".

Bruno je upisao dve asistencije, Ronaldo osim gola ne mnogo toga i Portugalci čuvaju Oleovu "glavu" za sada.

Fudbaleri Viljareala u istoj grupi uspeli su da preskoče prepreku u vidu Jang Bojsa pobedivši ih u Bernu sa 1:4 (0:2).

Pometnja u grupi "F" iz kola u kolo je sve veća. Aktuelni branilac trofeja u Ligi Evrope osvojio je veoma bitna tri boda na gostovanju, a sve su rešili vrlo brzo, tačnije, u svega 16 minuta. Jeremi Pino je sjajno pratio napad svog tima i na drugoj stativi dočekao loptu i glavom je sproveo u mrežu. Nije moglo da prođe bez Đerara Morena, koji je natrčao na oštar centaršut Danija Pareha i tako duplirao prednost "žute podmornice".

Pokušavao je Jang Bojs, isto je bivalo i za Viljareal, no rezultat se nije menjao do 77. minuta kada je Elija uneo nadu domaćima. Tačku na utakmicu stavio je Alberto Moreno u nadoknadi, a Čukvueze je učinio da to bude veče za zaborav za "mlade momke".

Standings provided by SofaScore LiveScore

U grupi "G" nije toliko uzbudljivo. Svoj susret su miroljubivo okončali Sevilja i Lil i tako su došli do trećeg, odnosno drugog boda u ovoj grupi. Ono što je interesantno, jeste da je Sevilja sa tom količinom bodova na drugom mestu, dok su "doge" na poziciji iza. Najsrećniji posle tog ishoda je definitivno Salcburg, koji ima sedam poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke