LŠ (F i H) - Nejmar srušio Junajted na "Teatru snova", Dortmundu dovoljan i bod, Zenit ubedljivo poražen u Belgiji!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 02.12.2020.
22:52
Izvor: Sportske.net

Pari Sen Žermen nastavlja trku za plasman u narednu rundu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

GRUPA F

Briž je ostvario sigurno pobedu nad Zenitom u Belgiji gde je bilo 3:0.

Domaćin je poveo golom De Ketelarea u 33. minutu, da bi u 58. Hans Vanaken sa penala duplirao prednost svoje ekipe.

Konačnih 3:0 postavio je Noa Lang u 73. minutu.

U Dortmundu su se sastali Borusija i Lacio u meču na kojem nije bilo pobednika - 1:1.


"Milioner" su prvi stigli do gola u 44. minutu kada je Rafael Gerero lepo reagovao na dodavanje Rojsa i sproveo loptu u mrežu.

Drugo poluvreme donelo je nešto bolju igru Lacija za koji je nastupio i reprezentativa Srbije Sergej Milinković Savić, pa su Rimljani uspeli da izjednače.

Nakon preglednog VAR snimka, Lahoz je pokazao na belu tačku sa koje je u 67. minutu siguran bio Ćiro Imobile.

Dortmundu je ovaj bod bio dovoljan da osigura prolazak u narednu rundu pošto će se za to u poslednjem kolu Briž i Lacio boriti u direktnom okršaju.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   
GRUPA H

Pari Sen Žermen ostvario je veoma važnu pobedu u Mančester gde je savladao Junajted sa 3:1.

Gosti su na odličan način otvorili meč, Nejmar je već u šestom minutu doveo svoj tim u vođstvo, ali je Markus Rašford u 32. minutu poravnao rezultat uz malo sreće.

Mnogo uzbuđenja videli smo u drugom delu susreta, Mančester je propustio dve sjajne prilike preko Marsijala i Kavanija, a kako to u fudbalu obično i bude, ubrzo je stigla kazna.

U 69. minutu unutar kaznenog prostora "crvenih đavola" najbolje se snašao Markinjos koji je prosledio loptu iza leđa De Hee.

Sve je po Junajted postalo gore nakon praktično prvog sledećeg napada, Fred je zaradio drugi žuti karton, pa je ekipa Olea Gunara Solskjera morala da juri zaostatak sa igračem manje do kraja meča.

Iskoristio je to domaćin koji je u prvom minutu nadoknade vremena stigao do još jednog gola, strelac je ponovo bio Nejmar.

Ranije danas, Lajpcig je u zanimljivoj završnici pobedio Bašakšehir sa 4:3 i tako dodatno zakomplikovao stvari u grupi.

Baner
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Thursday, 03.12.2020
16:14

Što bi neko rekao, opet Junajted brani čast Engleza...

avatar
Red blood
Thursday, 03.12.2020
07:34

I Junajted je opet tu da osvetla obraz Englezima.

avatar
United_forever
Thursday, 03.12.2020
01:21

Zicere koje je imao Manchester jednostavno, ne smeju se promasiti, zato je i utakmica izgubljena

avatar
LUZERPOOOL
Thursday, 03.12.2020
00:28

In OleWeTrust....

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 03.12.2020
00:14

Ako iko ikad bude trzio razlog zasto je Ole nezreo za klupu velikog kluba, ova utakmica moze da sluzi kao skolski primer. Coveka koji ima zuti karton, i koji je napravio vec 4 ozbilja faula drzi u igri do crvenog. Nakon toga sve puca jer PSZ celu svoju igru bazira na trku i klasi napadaca. Pritom pricamo o Fredu, u najboljem slucaju samo solidnom igracu, koji bi u svakom drugom top timu pocinjao svaku trecu utakmicu... PSZ je bez tri krstene akcije dobio 3:1 u gostima, nisu bili dominantni ama ni 5 minuta tokom cele utakmice, to je klasican pokazatelj koliko je Junajted u psiholoskom autu. Marsijal decko je toliko malodusan, toliko slab karakterom da ja nemam reci. Masenje sansi koje bi dao svaki kadet Slobode iz Uzica je samo posledica toga... Najveci problem Junajteda svakako ostaju horor reakcije odbrane. Drugi gol PSZ-a je skoro pa nezamisljiv u profesionalnom fudbalu. Da bek celih 10 sekundi stoji u petercu i da dopusti onakav gol bez ofsajda, to se klasifikuje kao kriminal. Ajde Kavaniju i da se oprosti sto je ostao, mada iskreno ne znam sta ce on onde ako vec ne zna... Junajted ispada za 5 dana, to znamo svi, samo cekamo zvanicnu presudu...

avatar
Pes Pirot
Thursday, 03.12.2020
00:08

Jedva sam cekao da izbace vest da stavim komentar,Pa ovo nije moguce,treba im neresen rez a oni mase kao ludi sanse.Protiv Sotona isto samo sto ih je pogledala sreca.Ovde Fred ulazi u konflikt jos u 20mion i tad se videlo da je trebalo da mu da crveni al se nekako provukao a ovaj Smigol umesto da ga izvede igra sa njim do kraja.Pa imao je i Matica na toj poziciji ako je hteo da igra sa 2 zadnja vezna.De Hea je odbranio onu sansu posle koje smo primili gol.Ispostavilo se uzalud.Cenim ga ali mislim da treba i Henderson da dobija svoju minutazu.Covek je vrh golman i nije fer da mu se ne ukazuje poverenje a da se ovom drugom vadi dusa.Iskreno sam i ocekivao njega na golu posle one premijerligaske utakmice ali to je Ole,stari znanac koji ne menja postavu nikad.Naucile su ga i ptice na grani oko Traforda sa kim igra,Nema iznenadjenja kod njega nikad.I jos izvodi Rasforda a ostavlja Marsijala koji nije zasluzio ni da igra s obzirom na njegovu formu.Steta za sve propustene prilike ali nekako se karma uvek vraca na naplatu.Bojim se da je to to od lige sampiona za UTD i ako smo ih dizali u nebesa nakon Pariza i 5-0 sa Lajpcigom.Fali njima jedan LOCO BiJELSA da im povadi dzigerice za propustene sanse u utakmici i koju dobiju a kamo li u ovakvim.Nismo trebali da oteramo Murinja!!!Cak sam bio i za Van Gala.Sve su to velicine od trenera ali ...Nadam se da gresim ali kad vidim da covek sedi na klupi prekrstenih nogu a njegov tim nema igru, dok ja skacem po sobi i kidam se....e moj Unitede,lepo kazu ovi ovde propala dinastija i ako ih svi nabadamo ali nastavimo li ovako ne gine nam taj scenario.Da se pokupe pare na staru slavu pa posle kako bude.
Glazer svaka cast za biznis al si ga ubo sto bi rekli nasi " ko s prst u onu stvar"
Cekamo vikend za novo razocarenje :(

avatar
Adis N
Thursday, 03.12.2020
00:04

Za poraz iskljucivo kriv solskjer pa Fred je bio na rubu crvenog jos u prvom poluvremenu a poznavajuci kako fred igra znao sam da ce dobiti crveni sudija je to i ceko..i solskjer cuva mctomeneja 10 faula napravio mislio sam da ce i on izletiti...druga stvar odgovara mu 0:0 trebao je samo ubaciti pogbu i de beka da drze loptu u nogama i da nekim dobrim pasom otvori kontru a ne mctomeneja i fred koji su destruktivci i ne znaju uputiti pas a psg se otvorio.. bio je zreo da primi golove..jednostavno solskjer kriv za poraz.

avatar
NIKE
Thursday, 03.12.2020
00:02

Gdje je onaj sto pise da United jedini brani cast Engleskog fudbala😜, ubit ce ih Lajpcig u Njemackoj, dzaba su ih gurale sudije da se plasiraju u LŠ kad ce opet zavrsiti u LE ove sezone..Posle Fergija postali su novi Everton, samo sa crvenim dresovima..

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 03.12.2020
00:01

Nije Nejmar srusio Junajted vec nesposobni Norvezanin koji nije ni za drugu ligu Engleske.Svakji iole fudbalski "pismen" gledach je mogao da vidi da Fred bukvalno "moli" da dobije drugi zuti samo ovaj nemi posmatrac na klupi Junajteda ne moze to da vidi.I jos jedna stvar,ne mogu da verujem kako moze tako ladno da sedi zakucan na tribine umjesto da je kraj aut linije kao svakji normalan trener!!!Marsijala treba prodati,zivi prosek a dali mu 9 ku,ludost.Junajted ima dobru ekipu ali nema trener i sve dok ne dovedu vrhunskog trenera djaba je sve.

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 03.12.2020
00:01

Samo pobedom u Lajpcigu pa moze United u Osmofinale, sami sebe komplicirali stvar.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 02.12.2020
23:59

Ubi nas realizacija, marsijal decko mora na posmatranje. Izvukose se plastikaneri, sudija pogurao, ni govora o crvenom za freda. Svakako idemo dalje, lajpcig nema sanse protiv nas

avatar
tanzar
Wednesday, 02.12.2020
23:59

Samo Solser ne vidi da ce Fred da dobije crveni i da Marsijal ne moze da se sastavi

avatar
Solskjerove bebe
Wednesday, 02.12.2020
23:58

Ostaje zal, mogli smo ovo dobiti da Marsijal nije pogresan zanat izabro. Krivim Solskera sto nije Frieda izveo iako je dobro igrao, znalo se da drugi zuti ne gine. Kad nismo Basaksehir dobili ovo nam i treba, patit se u zadnjem kolu.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 02.12.2020
23:56

Sve mogu da razumem ali ovaj amaterizam ostavljanja Freda i igri sa zutim kartonom u ovako bitnoj utakmici nikako ne mogu da shvatim,iako je taj drugi zuti diskutabilan kao sto je i Var 'diskutabilan'!

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 02.12.2020
23:56

Mnogo bolji smo rival bili cak i sa igracem manje, PSZ svake godine sve slabiji. Ovaj mec nam je izgubio niko drugi nego Marsijal. Ako je Ole imao onu stvar da prebaci Pogbu na klupu moze i njega, nekad mi je bio omiljeni igrac, trenutno je igrac za Cvajtu. Bukvalno imamo dva najgora igraca iz reprezentacije Francuske.

avatar
_MUFC_
Wednesday, 02.12.2020
23:54

Za ovaj poraz kriv je isključivo Solskjer! Cijelo prvo poluvrijeme Fred je na ivici crvenog, umjesto da ga na poluvremenu izvede on ga ostavlja u igri i desilo se sto se desilo. Sljedeće kolo pukovnik ili pokojnik...