LŠ (GRUPE B i C): Zidan izmenama nadmudrio Kontea, Siti maksimalan!

Autor: Milovan Longinov
utorak 03.11.2020.
22:50
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Real Madrida, Siti maksimalan, Viljaš-Boaš se nije proslavio na povratku u Porto.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Večeras je prštalo na sve strane... u grupama B i C, Real Madrid je pobedio Inter, dok su Siti i Porto napravili korak ka eliminacionoj fazi. Siti je maksimalan sa devet bodova, Porto ima tri manje.

Real Madrid je zabeležio prvu pobedu i sada ima četiri boda, Inter je ostao na dva i biće mu veoma teško da se domogne elimanacione faze.

GrupaB

Real Madrid - Inter 3:2
Šahtjor - Borusija Menhengladbah 0:6

Nakon što je ranije danas Borusija razbila Šahtjor u gostima, bilo je jasno da ni Real ni Inter ne smeju da izgube, jer bi tako ostali sa dodatno umanjenim šansama da prođu dalje.

Zinedin Zidan ništa nije prepustio slučaju, izveo je najjači sastav u ovom trenutku, napad su ponovo predvodili Azar, Asensio i Benzema, dok je Interu jako nedostajao Romelu Lukaku, koga je menjao Ivan Perišić.

Real je bolje otvorio meč, doduše, poveo je posle velike greške Hakimija, uz moguć i faul Mendija, ali - Benzema je lako obišao Handanovića za 1:0.

Osam minuta kasnije, kapiten Serhio Ramos je najviši posle Krosovog kornera za svoj 100. pogodak u dresu Real Madrida.

Ipak, samo dva minuta kasnije, videli smo potez večeri i možda asistenciju dosadašnjeg dela sezone. Nikolo Barela je sjajno petom proigrao Lautara Martineza koji sa 12-13 metara pogađa za 2:1.

Baner

Inter je u nastavku krenuo još ofanzivnije, dok su Madriđani neshvatljivo stali i povukli se na svoju polovinu. Tek što je Zidan napravio dvostruku izmenu u napadu i uveo Vinisijusa Žuniora i Rodriga umesto Azara i Asensija, usledila je kazna. Lautaro je lepo asistirao do Perišića, koji je maestralno pogodio malu mrežu za 2:2.

Taj pogodak je poremtio Madriđane, pošto je Lautaro imao još jedan opasan šut u 75. minutu, posle greške Mendija, lopta je prošla tik pored gola.

I sledeću priliku imao je Inter, Perišić je opet šutirao za malo pored gola.

Real je uspeo da se vrati i ponovo povede kada se najmanje činilo da će uspeti u tome, posle lepe akcije po levoj strani, Vinisijus je pronašao Rodriga, koji zateže pod prečku, neshvatljivo je ostao sam na 16 metara.

Do kraja, Inter se raspao, Konte je napravio loše izmene, za razliku od Zidana, čije su promene donele možda i ključna tri boda.
   

baner


Grupa C

Mančester Siti - Olimpijakos 3:0
Porto - Olimpijakos Marsej 3:0


Siti je ugostio Olimpijakos, Pep Gvardiola je odlučio da izvede jak sastav u napadu, ali je rotirao u odbrani. Siti nije imao mnogo problema, Olimpijakos je teško dolazio i do lopte, a kamoli do šanse. Siti je poveo u 12. minutu, Feran Tores je iskoristio asistenciju De Brujnea i tako pokazao da još kako može da odgovori na ideju Pepa Gvardiole da ga stavi na poziciju centralnog napadača.

Siti je postigao još jedan pogodak po isteku pola sata igre, ali je on poništen. Pobedu je overio Gabrijel Žezus koji se oporavio i ušao u finišu, a pogodio je u 81. minutu - 2:0. Konačnih 3:0 postavio je Žoao Kanselo u 90. minutu.

Inače, u timu Olimpijakosa, Lazar Ranđelović je igrao prvih 45 minuta.

U drugom meču ove grupe, Porto je ugostio Olimpik Marsej i zabeležio veliku pobedu. Andre Viljaš-Boaš se nije proslavio na svom povratku u Porto, pošto su domaći došli do nova tri boda golovima Marege u 4, Serhija Oliveire u 28 iz penala i Luisa Dijasa u 69. minutu.


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
iL dRaGoNe
Wednesday, 04.11.2020
00:43

Real raspad od tima, Inter zaslužio sva 3 boda večeras. Mislim da će u Milano Inter da ih prospe

avatar
GoHardV3
Wednesday, 04.11.2020
17:21

Da, prospace ih sa 5 golova u svojoj mrezi :D

avatar
Japanac
Wednesday, 04.11.2020
00:39

Conte je kriv za poraz, kad je Inter posle 2-2 bio bolji on vadi iz igre Barale za Galardinija 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️

avatar
No rules
Wednesday, 04.11.2020
00:01

Ne mogu 2-3 igraca da guraju citav tim. Broz nije igrac za Inter, meni njegova uloga nije jasna, Hakimi vec 5-6 utakmica ocajan, Yang uplasen, primamo puno golova. Nije jos nista gotovo ali se vidi slabost u LŠ, tu smo jako limitirani.

avatar
GoHardV3
Wednesday, 04.11.2020
17:21

Ne moze INter protiv Reala.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 04.11.2020
17:45

A u seriji A ste strasni i nezaustavljivi ! Istina ni mi nismo bolji ali bar ne laprdam !

avatar
pazza.INTER.amala
Tuesday, 03.11.2020
23:58

Neverovatno kako ove sezone gubimo bodove..

avatar
Oldboy
Wednesday, 04.11.2020
12:28

Užas, baš nas neće, a i Konte mora da odustane od glupavih 352, to jednostavno ne radi

avatar
Bádr Hari
Tuesday, 03.11.2020
23:56

sudija ostetio Inter za 122 penala.nastavlja se zavera protiv mog idola Messija i Barse. :D

avatar
Amalainter
Tuesday, 03.11.2020
23:53

Strasno je gledati dva takva kluba kao Real i Inter kako igraju drugoligaski fudbal..Popili bi od Liverpula,Bayerna 5-6 komada..

avatar
Badr Hari
Tuesday, 03.11.2020
23:51

Kako smo i očekivali Real je morao do pobede, a kako drugačije negoli sudijskom krađom. Čist faul Mendija nad Barelom kod prvog gola Benzeme. Da ne pominjem Ramosovo lomljenje Barele za koje ni žuti nije dobio, a kamoli crveni.