LŠ (GRUPE F i H) - Halandove traume od Sergeja i veče Mančester junajteda u Parizu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.10.2020.
22:53
Izvor: Sportske.net

Pobede Lacija i Lajpciga, u derbiju pobednika nije bilo.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Grupa F

Zenit - Briž 1:2
Lacio - Borusija D. 3:1


Lacio je savladao Borusiju u možda jednom od ključnih duela ove grupe, bilo je 3:1 za ekipu Simonea Inzagija.

Domaćin je stigao do vođstva nakon amaterske greške Munijea, Korea je dodao do Imobilea koji pogađa bez problema u 6. minutu utakmice.

Dilejni je imao šansu za Borusiju da izjednači, a na drugoj strani Lacio je iskoristio novu šansu. Luis Alberto je izveo korner, Luiz Felipe je šutirao i pogodio za 2:0.

Haland je pokušavao za Dortmund da učini nešto više, ulazio je u šanse, ali nije uspevao da postigne gol. Sve do 71. minuta, Rejna je ubacio loptu u kazneni prostor, Haland je zakucao loptu u mrežu.

Ipak, bio je to samo tračak nade za Borusiju pošto je Lacio odmah uzvratio preko Akproa par minuta kasnije.

Sergej Milinković-Savić je odigrao nešto više od sat vremena, ponovo ga je Haland gledao kako se raduje.

Baner

Grupa H

Lajpcig - Bašakšehir 2:0
PSŽ - Mančester junajted 1:2


Lajpcig je slavio protiv istanbulskog Bašakšehira sa 2:0 a fantastičan je danas bio fudbaler Mančester sitija na pozajmici u Lajpcigu, Anhelinjo.

Ovaj 23-godišnji levonogi fudbaler je zaigrao nešto ofanzivnije nego što mu je prirodna pozicija, pa je to i iskoristio postigavši dva pogotka.

Prvi već u 16. minutu. Odlično je ušao iza leđa odbrane Turaka, prevario na sjajan način defanzivca, šutirao i postigao gol za prednost domaćina.

Četiri minuta kasnije novi gol u mreži Bašakšehira, ponovo je istrčao kontru, dobio na vreme loptu, šutirao i pogodio za konačnih 2:0, ispostaviće se kasnije.


Velike probleme je imao PSŽ pred ovaj meč zbog koronavirusa, ali je Tomas Tuhel nekako sastavio tim. Ipak, poraz od Mančester junajteda 1:2.

Par dobrih intervencija Davida De Hee na startu utakmice, dovoljno da se podigne moral igračima Mančester junajteda, a onda penal u 21. minutu. Lahoz pokazuje na belu tačku nakon pada Marsijala, faul je napravio Dialo, a Bruno Fernandeš ne koristi penal, odbranio mu je Navas. Ipak, nakon pregledanja VAR tehnologije, sudija je ponovio kazneni udarac zbog činjenice da Kostarikanac nije stajao na liniji, a drugi put je Fernandeš bio sigurniji za 0:1.

Do kraja poluvremena bez ozbiljnijih pretnji i jednih i drugih, jedino je Mektominej imao šansu glavom nakon čega je blokiran.

Već na startu drugog dela veliki pritisak Parižana, Mbape je nanizao dvojicu, šutirao, a De Hea čudesno odbranio. Ipak, u 55. minutu lopta u mreži Mančester junajteda, Nejmar je izveo korner, Marsijal najviši u skoku i šalje loptu u mrežu. Pogrešnu.

Ulazak Pola Pogbe u igru značio je i bolji Mančester junajted, a nakon njegovog dodavanja u 87. minutu, Markus Rašford uspeva da se oslobodi čuvara, šutira i pogodi za pobedu svog tima.

Sjajan gol kojim je zatvoren današnji dan Lige šampiona.

Spremni?

Posted by Sportske.net on Уторак, 20. октобар 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 21.10.2020
11:24

Taunzebe je i inace najbolji igrac Junajteda u odbrani samo momak nema srece sa povredama.

avatar
BojanMC
Wednesday, 21.10.2020
08:43

Strašni Lazio, gde bi im bio kraj da su finansije malo bolje. Isto vazi za sve italikanske klubove sem Juventusa koji je finansijski odskocio.

avatar
LUZERPOOOL
Wednesday, 21.10.2020
09:48

Ivanjici isto da su financije malo bolje gde bi joj kraj bio...

avatar
LUZERPOOOL
Thursday, 22.10.2020
19:32

i Mladost Lucani da imaju pare gde bi im bio kraj. Toliko su takticki dobri talijani da im Mihajlovic srbin vodi klubove. Ne brukaj se, lazio je krs nad krsevima. Italijani igraju najdosadniji i najruzniji fudbal na planeti.

avatar
BojanMC
Wednesday, 21.10.2020
21:58

Napisao si tek nesto da napises. Ovo sam rekao zato sto su Italiji najbolji takticari i odatle dolaze inovacije i ideje. Pomisli o Arigo Sakiju, Atalanti, 3-5-2 formaciji, Ancelotiju , Ranijeriju koji je napravio cudo sa Lesterom. Dakle samo finansije nedostaju. Zasto mi nemamo takve trenere ili Englezi kod kojih je fudbal toliko dobar? Koji je najbolji Engleski trener? Sledeci put razmisli pa napisi nesto.

avatar
GagiGGMU
Wednesday, 21.10.2020
08:41

Odlicna igra Junajteda.Jasno je kao dan ,protiv jacih treba da se igra sa tri pozadi.Ali ljudi,Tuanzebe me iznenadio,znao sam da je talenat i da je dobar,ali nije dobijao priliku kod Solskera,bukvalno je fenomenalno cuvao Mbappea u par situacija gde je Mbape imao pun sprint ka golu.Mnogo,mnogo brzi od Megvaera,ali i bolji u situacijama 1 na 1.Nadam se da je Solsker posle ove utakmice konacno video koliko je momak dobar.Wan Bisaka odlican,gotovo bez greske,par puta zaustavljao i Nejmara i Mbapea.Fred je bio dobar,Marsijal izborio penal,ali nije imao srece kod autogola.Rasford iz dana u dan pokazuje da nije veciti talenat i da je popravio na zavrsnici,postaje svetska klasa.Sve u svemu,odlicna igra Junajteda,ali pre svega odbrane koja je perfektno odigrala.Za mene igrac utakmice - Tuanzebe!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 21.10.2020
04:38
avatar
Jean-Luc Picard
Wednesday, 21.10.2020
01:18

Ovi dobijaju penale i u LS xD ja ovo jos nisam video xD

avatar
LUZERPOOOL
Wednesday, 21.10.2020
09:51

i ja bruku od 30 godina nisam jos video.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 20.10.2020
23:50

Koja plastika covece , sram i blam za svetski sampion , Desamp cupa kosu ...

avatar
Jack Rackham
Tuesday, 20.10.2020
23:06

Odlicna igra Junajteda, bravo... Tuanzebe pokazao kakva je klasa, Teljes odlican centarsut, mislim da Ole treba da shvati da treba da igra sa 2 spica. Nadam se povratku forme Marsijala. Vrlo organizovano je delovao Junajted.

avatar
Jagger86
Wednesday, 21.10.2020
07:35

Jeste sve to lepo, ali United nema dva špica, mislim ima Cavanija koji tek treba da vidimo kako će da se uklopi (setimo se Falcao-a) i Ighalo-a koji dobija mizernu minutažu. Videćemo kako će to da se uklopi u narednim kolima, ja sam uvek za dva špica.

avatar
Jagger86
Wednesday, 28.10.2020
08:55

Druze ja kad kazem špic mislim na profil igrača RVP, R. Nistelrooy, Cole, Yorke itd. Znači kršteni igrač koji uglavnom može da igra na u centru napada. Ove igrače koje si naveo ne znam ni ja šta su, jednog kola igraju na levoj , drugog na desnoj strani, nekad u centru , i tako lutaju u zavisno od utakmice , trenera itd. I nikad nisu postigli neku konstantu da vežu 5-6 kola zaredom golovima. Da se kaže...ee sad je taj dvojac u formi, i sad ako zagusti oslanjamo se na njih, oni rešavaju meč.

avatar
Jack Rackham
Wednesday, 21.10.2020
13:46

Rasford, Marsijal, Kavani, Grinvud... Sasvim dovoljno

avatar
_MUFC_
Tuesday, 20.10.2020
22:59

Perfektan rezultat! Mančesterova odbrana kao katanac. Bruno pokazao da je pravi lider na terenu. Osim njega izdvojio bih Wan-Bisaku, Tuanzebea I Freda. Momci su pokušali. Ova pobjeda daje igračima samopouzdanje za dalje. U subotu protiv Čelzija. GGMU!

avatar
Solskjerove bebe
Tuesday, 20.10.2020
22:57

Bravo momci, vise se radujem tome sto smo bolje od PSGa igrali nego pobjedi.Topi plastiku. GGMU

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 21.10.2020
00:19

Za vikend topimo jos jednu plastiku, mora da se zna ko je institucija

avatar
Solskjerove bebe
Wednesday, 21.10.2020
12:45

Zbog nas ce Lamps dobiti otkaz

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 20.10.2020
22:56

Pa kako je ovo moguce pa zar strucnjaci nisu pisali kako ce mbape i nejmar da se sprdaju sa junajtedovom odbranom hahahahaha sad nek se spremi celsi za novu cetvorku