LŠ - Jović propustio šansu, Murinjo pao u Minhenu, Atletiko u osmini finala!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.12.2019.
22:53
Izvor: Sportske.net

Zanimljivi rezultati.

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Grupa A

PSŽ - Galatasaraj 5:0
Briž - Real Madrid 1:3


PSŽ je rutinski overio prvo mesto u grupi. Oni su danas na svom terenu dočekali ekipu Galatasaraja i pobeda nije dolazila u pitanje.

U 33. minutu sjajna akcija Pari Sen Žermena, Mbape je dobio loptu, sjajno je uposlio Ikardija kojem nije bilo teško da pogodi za 1:0.

Samo dva minuta kasnije, novi gol u mreži Turaka, Sarabia je dobio od Nejmara loptu, odradio biciklicu, poslao loptu u suprotan ugao za veliku prednost domaćina.

Već početkom drugog poluvremena tandem Mbape-Nejmar stupa na scenu, Francuz ostavlja petom loptu za Brazilca koji rutinski vara protivničkog golmana.

Mbape u 63. minutu donosi ogromnih 4:0 za PSŽ, zaslužio je i onda se upiše u listu strelaca.

Konačnih 5:0 postavlja Kavani iz penala.

U prvom poluvremenu je bilo uzbuđenja u meču Real Madrida i Briža, a malo je falilo da se i Luka Jović upiše u listu strelaca. Imao je situaciju sa Minjoleom oči u oči, ali je Belgijanac izašao kao pobednik.

Nastavak je doneo golove. Nakon akcije Reala po desnoj strani, Odriozola je dodao do Rodriga, ovaj je pogodio i to od stative.

Dva minuta kasnije - izjednačenje. Vanaken je iskoristio dodavanje Denisa, plasirao je loptu koja je završila u mreži. Svemu je prethodila katastrofalna reakcija odbrane Reala.

Ipak, Real stiže do svih bodova, Vinisius Žunior je uspeo da iskoristi svoju šansu.

Do kraja se upisao i Luka Modrić u nadoknadi vremena.

Grupa B

Bajern - Totenhem 3:1
Olimpijakos - Crvena zvezda 1:0


Bajern je bio bolji od Totenhema i sa svih 6 pobeda je završio takmičenje po grupama.

Kingsli Koman je doveo domaće u prednost već u 14. minutu, ali se na drugoj strani Sesenjon uspeo da izjednači šest minuta kasnije.

Ipak, pogocima Milera i Kutinja ekipa Bajerna dolazi do svih bodova.


Grupa D

Leverkuzen - Juventus 0:2
Atletiko - Lokomotiva 2:0


U utakmici koja je bila veoma važna za Điđija Bufona koji je postao drugi najstariji ikada koji je kročio na teren u Ligi šampiona, ekipa Juventusa je uspela da stigne do sva tri boda.

Fantastična akcija je prethodila golu. Veliki broj igrača Juventusa je učestvovao, Dibala je dobio loptu na levoj strani, uposlio slobodnog Ronalda koji ne greši, 0:1.

Konačnih 0:2 postavlja Iguain u drugom minutu nadoknade.

Atletiko Madrid je u šesnaestini finala LŠ pošto je savladao Lokomotivu na svom terenu sa 2:0. Već u prvih 20 minuta smo videli dva penala, jedan nije iskoristio Tripije, drugi jeste Žoao Feliks.

Tačku na ovaj meč stavio je Felipe u 54. minutu na asistenciju Kokea.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 12.12.2019
02:27

Ponovo izlizani 'maestralnim' golom iz 'nemoguće' situacije nakon 'solo akcije' dokazuje da mu 'nema ravnog' u 'njegovom' takmičenju LŠ (od iduće godine pod novim nazivom UEFA Champions-Izlizani League, u čast 'apsolutnog kralja' ovoga takmičenja) i da je naravno 'apsolutna sramota' ne dati ovakvom 'kralju' ZL. 😂😂😂

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 12.12.2019
01:47

Ne mogu naci united, skime su oni veceras igrali ili juce?

avatar
RAy
Thursday, 12.12.2019
04:21

united brat u UEFA Loosers Cup igraat, ne go davaat na televizija toj

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 14.12.2019
19:05

Neli? E hvala sto si mi rekoo nisam toj znao

avatar
GoHardV3
Thursday, 12.12.2019
01:10

Jovic je ocenjen sa 8 od 10 na madridskim stranim portalima. Jedino gol bi ga digao za mozda 0.5 i to je. Kako je to promasena sansa?

avatar
Don Luciano
Thursday, 12.12.2019
00:07

Demirel mora vise da igra to je valjda svima jasno,momak je top klasa od stopera...bernadeskija prodati sto pre,totalno se pogubio ove sezone...i naravno ronaldo dibala i pipita mogu igrati zajedno kao sto smo videli veceras iako sari tvrdi suprotno!ovo im je prvi mec zajedno i pokidali su odmah!!

avatar
Don Luciano
Thursday, 12.12.2019
00:01

Da ima pravde demirel bi mi igrao pre bonucija i de lighta,momak pokidao nocas!samo se nadam da ga nece prodati inace imamo opet odbranu za narednih 10 godina uz njega i de ligta!forza juve