LŠ - Jović vreba priliku sa klupe, Juve juri zaostatak iz Francuske! (SASTAVI)

Autor: Ivan Cvetković
petak 07.08.2020.
20:16
Izvor: Sportske.net

Konačno se vratila i Liga šampiona koja nam večeras donosi dva spektakla osmine finala u Mančesteru i Torinu.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Na Etihadu će se sastati Mančester siti i Real Madrid, "građani" imaju prednost od 2:1 iz Španije koja će im umnogome pomoći u zadatku da prođu u četvrtfinale.

Domaćin je oslabljen neigranjem Serhija Aguera i Bendžamina Mendija, dok je ekipa Zinedina Zidana lišena usluga Serhija Ramosa, Marijana Dijaza i Gereta Bejla koji je danas imao važnija posla.

Priliku će sa klupe vrebati reprezenativac Srbije Luka Jović.
baner

Juventus će večeras pokušati da na domaćem terenu nadoknadi zaostatak od jednog gola pošto su poraženi u Lionu rezultatom 1:0.

Mauricio Sari je na teren poslao najjaču moguću postavu u ovom trenutku, u tome ga nisu sputali ni izostanci Kedire, De Šilja i Daglasa Košte, dok je sa druge strane van stroja samo Kone.

"Lavovi" predvođeni Memfisom Depajem se nadaju da će ostati neporaženi u Torinu ili doživeti poraz koji će ih ipak poslati u četvrtfinale.
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Friday, 07.08.2020
20:27

Pa ako Pep iseče ruke svojim igračima pre utakmice i zapreti im doživotnom suspenzijom ako ne pošuju minimalni razmak od pola metra u svom kaznenom prostoru u odnosu na napadače Reala, onda će City imati neke šanse protiv Brycha. :D