Kopenhagen mora na Crno more, Dinamo dobro prošao!

Autor: Mladen Heleta
utorak 02.08.2022.
15:20
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda ili Pjunik izvukli su Makabi Haifu ili Apolon u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona. A kako su prošli ostali?

@Trabzonspor_EN_/Twitter
@Trabzonspor_EN_/Twitter

Povezane vesti

U „stazi šampiona“ niko od nosilaca nije želeo turski Trabzon, a dobio ga je Kopenhagen i biće to sjajan dvomeč, poslastica za prave fudbalske sladokusce.

Dinamo Zagreb će, ukoliko izbaci Ludogorec, podeliti megdan sa pobednikom dvomeča Bodo – Žalgiris. Deluje da će šampion Hrvatske teži posao imati u trećem kolu. Ludogorec zna da bude jako neprijatan, ali ne treba potceniti ni Bodo, naročito nakon sjajnih partija u Ligi konferencija prošle sezone. Pitajte Romu i Žozea Murinja...

Veoma neizvesno će biti i u četvrtom duelu u ovoj stazi. Karabag ili Ferencvaroš će se nameriti na Šerif ili Viktoriju Plzenj. Prvak Češke deluje kao najjači od ove četvorke, ali i Šerif i Karabag su pokazali koliko su nezgodni u kvalifikacijama, dok je Ferencvaroš u velikom usponu.

„Staza pratilaca“ će nam doneti dva vrhunska evropska dvomeča. Dinamo Kijev ili Šturm idu na Benfiku ili Midtjiland, a Glazgov Rendžers ili Union Sen Žiloaz na Monako ili PSV.

Mečevi plej-ofa igraju se 16. i 17. avgusta, revanši su 23. i 24. 



 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke