LŠ (kval) - Borjan kapitulirao na debiju, saigrač mu glumio Suareza!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 12.07.2023.
22:30
Izvor: Sportske.net

Burno veče u Ligi šampiona.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Danas je u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odigrano pet utakmica, a najzanimljivije bilo je u Bratislavi gde je domaći Slovan remizirao sa šampionom Luksemburga Hesperanžom 1:1.

Bivši kapiten Crvene zvezde Milan Borjan debitovao je na golu Slovana, a reprezentativac Kanade morao je da vadi loptu iz mreže već u 22. minutu kada ga je sa "bele tačke" savladao Dominik Štolc.

Samo tri minuta kasnije izjednačio je kapiten Slovana sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca.

Domaći su u poslednjem minutu sudijske nadoknade ostali sa desetoricom, jer je iskusni vezista domaćih Juraj Kucka u stilu Luisa Suareza ugrizao protivnika.


Iako su bili sa igračem više gosti iz Luksemburga bili su zadovoljni remijem, a ni Slovan nije imao ništa protiv da bez prednosti putuje na gostovanje, te je drugo poluvreme proteklo bez velikih prilika i promene rezultata.

U ostalim utakmicama Astana i Dinamo Tbilisi remizirali su 1:1, Helsinki je na svom terenu sa 1:0 bio bolji od Larna iz Severne Makedonije, švedski Haken nije imao problema sa TNS-om iz Velsa i slavio kod kuće sa 3:1, dok je rumunski Ferul sa minimalnih 1:0 savladao Šerif iz Tiraspolja.

Revanš mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraju se naredne sedmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke