LŠ - Liverpul bez čuda, nula na Enfildu po Realovoj meri!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 14.04.2021.
22:53
Izvor: Sportske.net

Španski tim zasluženo eliminisao "redse".

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida uspeli su da se plasiraju u polufinale pošto su večeras remizirali sa Liverpulom na Enfildu 0:0.

Prvi meč u Madridu završen je pobedom Reala rezultatom 3:1

"Redsi" su odmah na početku meča imali sjajnu priliku kada je Kurtoa odbranio zicer Salaha, da bi nedugo zatim Belgijanac ponovo spasio svoj tim posle udarca Milnera.

Usledio je odgovor Reala, Benzema je iz akcije pogodio stativu, nakon toga zapretio je i Vinisijus, ali bez opasnosti po gol Alisona.

U finišu prvog dela igre, Liverpul je imao dve veoma izgledne prilike, prvo je Salah gađao preko gola, a onda i Vajnaldum koji je loptu poslao još dalje.

Nastavak meča počeo je šansom Firmina kada je Kurtoa ponovo uspeo da ukroti loptu, da bi potom usledio nešto mirniji deo igre.

Ulazak Žote na teren razmrdao je igrače domaće ekipe, Portugalac je pogodio spoljni deo mreže, na drugoj strani Alison je sprečio opasnost posle pokušaja Vinisijusa.

Do kraja meča, Jirgen Klop je pokušavao da izmenama dođe do promene rezultata, Liverpul je preuzeo terensku inicijativu, ali su se izabranici Zinedina Zidana lako branili od naleta domaće ekipe.

Real je mogao do gola kada je Benzema glavom gađao unutar kaznenog prostora, da bi u samom finišu susreta Salahov udarac odbranio Kurtoa i tako sačuvao svoj tim

U polufinalu Lige šampiona, Real Madrid će se sastati sa Čelsijem koji je sinoć eliminisao Porto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Wednesday, 14.04.2021
23:06

U principu Perezu je svejedno da li će Liverpool sam sebe izbaciti iz LŠ ili će ih izbaciti Kujpers, koji je bio garant Realovog prolaska u polufinale šta god da se dešavalo na terenu. 😂

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 14.04.2021
22:58

Opet Kujpers oštetio Realovog rivala za 20 očiglednih penala. 😂😂😂