LŠ – Salcburg se provukao, ispali i Zagrepčani!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 06.08.2014.
22:43
Izvor: Sportske.net

Odigrane su i ostale utakmice kvalifikacija za LŠ, u poslednje kolo kvalifikacija prošli su Kopenhagen, Salcburg i Legija.

Beta/AP Photo/Polfoto, Rene Schuetze
Beta/AP Photo/Polfoto, Rene Schuetze

Povezane vesti

Nakon prvog meča gde je bilo 0:0, ekipa iz Danske, Kopenhagen, uspela je da golovima Kornelijusa i Kadrila u prvih sat vremena igre prođe u plej-of kvalifikacija za LŠ. Ekipa iz Danske je bila dosta bolja tokom ovog meča, stvarali su šanse, a dve su uspeli da iskoriste, tako da bez primljenog gola prolaze u poslenji krug.

Ekipa koja je bila pravi hit prošle godine i ekipa koja je igrala po mnogima najlepši fudbal u Evropi, Salcburg, uspela je nekako da se ''provuče'' u četvrto kolo kvalifikacija nakon pobede nad azerbejdžanskom ekipom Karabata.

Hintereger je uspeo da postigne oba gola za domaće u ovom susretu, oba u prvom poluvremenu.

Legija našeg Miroslava Radovića ponovo je bila dosta bolja ekipa od Seltika. Nakon prve utakmice gde je dominirao naš internacionalac i pobede od 4:1, sada je poljska ekipa pobedila ''samo'' sa dva gola razlike pošto je bilo 0:2. Miroslav Radović igrao je celu utakmicu.

Možda i najveće iznenađenje u ovom kolu priredila je ekipa Alborga, koja je, iako poražena u prvom meču na svom terenu od Dinama iz Zagreba, pobedila na Maksimiru i plasirala se u poslednje kolo kvalifikacija.

Pobedu ovom timu doneo je Jakobsen sa dva gola.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke