LŠ - Tandem Mane-Salah ponovo koban za Lajpcig!

Autor: Stefan Matić
sreda 10.03.2021.
22:50
Izvor: Sportske.net

"Redsi" konačno pobedili kao domaćini.

EPA-EFE/Szilard Koszticsak
EPA-EFE/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Pravi festival promašaja smo videli u prvom delu igre. Lajpcig je imao par šansi, ipak Salah i Mane u samo tri minuta postižu dva gola i to je plasman u četvrtfinale za Klopov tim (2:0).  

Dosta promašaja Liverpula smo videli u prvih 45 minuta, ali i nemački predstavnik je imao svojih šansi. 

Odlična je bila šansa Danija Olma, Alison je odlično reagovao. Žota je bio agilan, imao je Portugalac par pokušaja što za gol što za asistenciju, ali Gulaši je bio odličan između stativa Lajpciga. 

Salah i Mane su se propisno obrukali na sredini prvog dela, šut Egipćanina brani Gulaši, ali Senegalac je morao bolje da reaguje kod odbitka. Na drugoj strani odličnu šansu je imao Kampl, Alison spreman. U poslednjih pet minuta prvog dela igre Žota je imao dve prilike, bez promene rezultata. 

Drugi deo igre donosi manji broj šansi, moglo je sve da bude gotovo u 55. minutu, ali Salah ne reaguje najbolje posle odbitka. Rezervista Sorlot je imao fenomenalan pokušaj, Norvežanin pogađa tek okvir gola. Ovo kao da je trglo Liverpul, Salah počinje i završava akciju i "redsi" vode od 71. minuta. 

Samo tri minuta kasnije bilo je 2:0 za "redse", Mane odlično koristi dodavanje rezerviste Origija što je ujedno i bio konačan rezultat večerašnjeg revanša. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke