LŠ - UEFA stavila 'vruć krompir' u Mažićeve ruke!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.12.2015.
22:10
Izvor: Sportske.net

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) odlučila je da srpski arbitar Milorad Mažić i njegovi pomoćnici sude jednu od najvažnijih utakmica poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Mnogo puta je do sada UEFA delegirala Milorada Mažića za jako važne utakmice čime ga je stavljala na ozbiljne testove ali mu je u isto vreme odavala priznanje za svaki dobro odrađen posao.

Tako će i ovoga puta srpskom arbitru pripasti velika odgovornost pošto je UEFA odlučila da Mažić i njegovi pomoćnici dele pravdu na utakmici 6. kola grupne faze Lige šampiona koja se u utorak igra na "Volfsburg Areni".

Najbolji srpski fudbalski sudija deliće pravdu na meču Volfsburg - Mančester Junajted koji ima ogroman značaj za oba tima pošto se u grupi "B" još uvek ništa ne zna po pitanju plasmana u eliminacionu fazu takmičenja.

Posle pet odigranih kola u grupi "B" vodi nemački Volfsburg sa 9 bodova, Mančester Junajted ima bod manje, dok trećeplasirani PSV zauzima treće mesto u grupi sa 7 bodova.

Teoretski gledano, svaki od tri kluba može do plasmana u dalji tok takmičenja ali i do eliminacije zbog čega okršaj dve prvoplasirane ekipe u Volfsburgu nosi veliki značaj.

U takvoj konstelaciji stvari Milorad Mažić će morati da dokaže svoj kvalitet ali u njega i njegove pomoćnike ne treba sumnjati jer su u prethodnoj sezoni odlično izneli teret u četvrtfinalu Lige šampiona kada su snage odmerili Real Madrid i Atletiko Madrid.

Utakmica 6. kola grupne faze Lige šampiona između Volfsburga i Mančester Junajteda igra se u utorak, 8. decembra od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adnan
Monday, 07.12.2015
20:46

Nadam se da nece podleci pritisku.

avatar
Wazza77
Monday, 07.12.2015
18:33

Neznam koliko Mazic moze da izdrzi a da nepodlegne pritisku...videcemo dal je zreo za takav duel gde postoji mogucnost da se UTD oprosti od UCL!!!

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Monday, 07.12.2015
15:04

Krupan zalogaj za nače arbitre..srećno da im je!Mislim da će Mažić i ekipa opravdati očekivanja..ili ono šta se bude tražilo od njih!

avatar
pavke86.pfc
Monday, 07.12.2015
02:47
avatar
Toni Kroos
Monday, 07.12.2015
00:05

To ce mu biti i poslednja na evro sceni..

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 06.12.2015
23:35

znaci bar jedan penal za domacina