Luda završnica, Konsilji heroj, Đuričić i drugovi prekinuli lošu seriju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.04.2021.
22:39
Izvor: Sportske.net

Autogol rešio pitanje pobednika.

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Fudbaleri Sasuola savladali su večeras kao gosti ekipu Beneventa rezultatom 1:0, u poslednjoj utakmici 30. kola italijanske Serije A.

Ovo je jedanaesti trijumf Sasuola od početka sezone, čime je prekinuo lošu seriju iz prethodne tri utakmice, kada je osvojio samo jedan bod, uz dva poraza.

Gosti su do vodećeg, a ispostavilo se i pobedonbosnog gola došli u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada su izveli akciju po levoj strani, usledilo je dodavanje u peterac, gde je loše reagovao Federiko Barba i zatresao sopstvenu mrežu - 0:1.

Tokom drugog poluvremena bilo je odličnih prilika na obe strane, jednu je u 71. minutu propustio i naš reprezentativac Filip Đuričić, koji je bio starter u ekipi Sasuola.

Nedugo zatim velika prilika za Benevento, nije je iskoristio Lapadula, koji je iskosa sa leve strane odlično šutirao, ali je golman Konsilji još bolje reagovao i sprečio izjednačenje.

Gosti su mogli da potvrde trijumf u 87. minutu, kada je posle greške Falkea loptu prihvatio Raspadori i izbio potpuno sam ispred golmana Montipa. Imao je i vremena i prostora da na pravi način završi ovu akciju, ali on je umesto toga, loptu poslao - pored gola!

Sam finiš je obeležio veliki pritisak ekipe Beneventa, u nadoknadi vremena je dve velike prilike imao Glik, ali je golman Konsilji ponovo fenomenalno reagovao i sačuvao pobedu Sasuola.

*

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke