Ludačko pravilo penala, Arsenal savladao Čelsi i osvojio prvi trofej u sezoni!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.08.2017.
17:09
Izvor: Sportske.net

Arsenal podigao prvi trofej!

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaleri Arsenala osvojili su prvi trofej pošto su u utakmici Komjuniti šilda savladali Čelsi rezultatom 5:2 (0:0) posle penal serije.

Vodeći pogodak za Čelsi postigao je Viktor Mozes u 47. minutu, ali je Sead Kolašinac izjednačio deset pre kraja regularnog dela, a pošto nema produžetaka po pravilniku FA, odmah se pristupilo izvođenju penala.

Arsenal je iskoristio sva četiri, dok su za Čelsi promašili Kurtoa i Morata.

Arsenal je bio konkretniji na startu utakmice, bio je bliži golu, a najbolju šansu je propustio Lakazet koji je pogodio stativu.

Čelsi je pokušavao da napadne iz kontri, ali nije bio preterano opasan po gol Čeha.

Prvo poluvreme je na kratko bilo prekinuto, pošto je Mertezakeru stradala arkada pošto ga je Kejhil udario laktom, a Nemca je ubrzo na terenu zamenio Kolašinac.

Do kraja prvog dela igre dogodio se još jedan sporni trenutak kada je Vilijan pokušao da iznudi penal, ali je dobio žuti karton zbog simuliranja.

Nakon ne toliko uzbudljivog prvog poluvremena, Čelsi je poveo u 47. minutu.

Nakon kornera sa desne strane, Kejhil je vratio ispucanu loptu glavom u šesnaesterac Arsenala, a Viktor Mozes je iz drugog plana iznenadio odbranu i lako matirao Čeha.

Arsenal je pokušao da se vrati u meč, Arsen Venger je u igru uveo Volkota i Žirua umesto Ivobija i Lakazeta.

Najbliži golu bio je Džaka koji je odlično šutirao sa nekih 25 metara, ali je Kurtoa odbio loptu u korner.

Antonio Konte je ubrzo odgovorio izmenama, njegovoj ekipi je bilo potrebno svežine, pa su Morata i Ridiger zamenili Bačuaija i Alonsa.

Deset minuta pre kraja, Čelsi je ostao sa igračem manje pošto je Pedro uklizao Džaki sa leđa i zaradio isključenje.

Iz tog prekida, Kolašinac je bio najviši u skoku i glavom je savladao Kurtou za 1:1.

Do kraja nije bilo promene rezultata pa su odlučivali penal,a zanimljivo je pravilo, da posle prvog penala, u nastavku ekipe šutiraju po dva penala uzastopno.

Tako je nakon Kejhilovog gola, usledila dva uspešna penala Volkota i Monreala, a zatim su Kurtoa i Morata promašili okvir gola, Belgijanac je šutirao pod oblake, a Španac pored gola.

Čemberlen i Žiru su potom vezali još dva uspešna penala za konačnih 5:2.

Penali:

1. Kejhil pogađa za Čelsi, a Volkot za Arsenal
2. Monreal je siguran za Arsenal, Kurtoa šalje preko gola
3. Morata promašuje čitav gol, Okslejd-Čemberlen i Žiru donose pobedu Arsenalu!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

296 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 07.08.2017
16:30

Ovi sto otpisuju chelsea su stvarno smesni , bolje sada da se ne nadamo puno a na kraju ko prosle sezone iznenadjenje nego sada sve super i na kraju 5,6 mesto, citam da dolaze van dijk i bale a wilian i pedro da se rotiraju sa mozesom i alonsom , azpi da igra po potrebi i stopera i beka mislim da bi bili veoma jaki hazard morata bale sredina alonso/willian, bakayoko, cante, mozes/pedro i pozadi rudiger , luiz, van dijk, i naravno najbolji izvodjac jedanaesteraca curtoa

avatar
Alex DeLarge
Monday, 07.08.2017
20:44

Ne moze ovo da bude prosla sezona, to je i problem... Nekad ti sve ide na vodenicu, a vec u sledecem izvlacenju te nista nece... Prosle sezone je ekipa bila gladna, imali su mnogo da dokazu i sebi i drugima. Nisu igrali Evropu, imali su vrhunski raspored sve do februara, imali ludacku srecu po pitanju povreda. Mislim da su ukupno 3,4 utakmice propustila po 3 igraca... Sve je to nesto sto prosto ne moze da se ponavlja iz sezone u sezonu.... Junajted je odigrao gotovo 20 utakmica vise od Celsija, to u totalu mora da ostavi danak. Tek ces videti o cemu ti pricam...

avatar
brekbaCh1
Monday, 07.08.2017
11:51

Napljuvase ljudi i Moratu i Ridigera, u prvoj utakmici. Pa polako, ne moze svako da ima debi kao Kolasinac (koji je odlican igrac). Zasto se Morata pljujem, a ne Bacuaji ? On je za 15-20 minuta usao u dve sanse, dok Bacuaji nije uradio nista citav mec, ali nista, jedan dobar pas, jedan sut, nista. Da ne pominjem to, da kad je usao Morata ubrzo je nesretni Pedro popio crveni i morao je vise da glumi veznjaka nego napadaca. Sto se tice Ridigera, nije ispratio igraca, ali desava se i mnogo iskusnijim stoperima. Verujem da ce da se popravi. Ipak ono sto me brine je nedostatak dubine u timu, manjak resenja sa klupe, a najvise letargicnost u igri. Momci nisu dovoljno grizli po terenu, dal od teskih priprema ili sta vec.. nije to to. Potrebna su bar jos 3-4 pojacanja, vise za rotaciju nego za prvi tim, jer da bi Alonso igrao dobro, mora da ima kakvu takvu konkurenciju, a ne da bude usamljen na svojoj poziciji. Nadam se da ce uprava konacno da reaguje i da ce pojacati tim posle silnih prodaja. Jesam zabrinut, ali dok je Konte tu, osecam se bolje i znam da ce Celsi biti bolji. Arsenal bez pola tima nas je nadigrao i zasluzeno slavio, ovom prilikom cestitam svim njihovim navijacima. Nadam se da dolaze bolji dani za vas klub.

avatar
Steffi Kuzmanovic
Sunday, 06.08.2017
22:03

Real odrao ovce iz Celsija :D

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 06.08.2017
21:43

Ovo me podsjeca na komjuniti sild od skora kada je Murinjo krenuo u sezonu nakon titule .Nadam se da nece biti kao u toj sezoni ali sve mi se cini da hoce .Generalni problem je sto klub dobro finansiski jak poput Celzija ne da ovlastenja sva Konteu da dovodi i prodaje igrace .Da se Konte pita za transfere i prodaju prvo ne bi nam vise igraca otislo neg sto je doslo vec bi obrnuto bilo, a druga stvar Konte ce naci kvalitetnijeg igraca nego sto ce onaj mutavi Emenalo .Emenalo i ona ruskinja su glavi problem oni su krivci za ovako oslabljen Celzi.Vise igraca su prodali nego sto su kupili to za klub Celzijevih standarda je neprihvatljivo.Ovo sto je ostalo vremena do kraja transfer roka mora se iskoristiti i kupit jos koji igrac ili nam se crno pise jer nam fali igraca u rotaciji, inace od ove sezone nema nista ni u LP ni u PL.Ako je Abramovic pametan dati ce Konteu novac i ovlastenja da dovodi i prodaje igrace a maknut ce Emenala i dovesti sposobne ljude na mjesto sportskog direktora to je jedino rjesenje za Celzi trenutno da se stvari vrate na staro inace nam se crno pise ako se to ne promjeni.

avatar
Sunday, 06.08.2017
20:25

Egal utakmica, glup do bola crveni(zasluzen). Sto se tice penala, Konte bi trebao da bira izvodjace za koje on misli da nisu dobri, jer ove sto je birao za Celsi i Italiju su tragikomicni.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 06.08.2017
20:03

Kako ste jadni kada sudite o Morati na osnovu jedne utakmice,a nije odigrao 20 minuta.Zasto je Konte stavio Kurtou da suta ne shvatam,belgijanac je mislio da treba ispucati povratnu loptu pa zato je tako isla lopta.:DnSudija odlicno sudio utakmicu,pravo osvezenje pored nikada gorih sudija u svim takmicenjima.Nekoliko godina ne pratim PL redovno,jer vise nema tih jakih utakmica kao pre sa Junajted,Celsijem,Liverpulom,Arsenalom.Nazalost englezi su pali sa kvalitetom cele lige,mozete reci da nije tako,ali to je realna situacija.Arsenal bio bolji,bilo je dosadno gledati.Da li ce Vilijan biti kaznjen sa dve utakmice zabrane zbog simuliranja?Ovo je prijateljska utakmica ili zvanicna?Ako sam dobro shvatio ovo je superkup engleza?!

avatar
Bukovski2701
Sunday, 06.08.2017
23:04

Brate,budi realan.On jeste dobar igrac,ali nije za Celzi.Ne moze on da bude Drogba...Zbog toga i mozes videti brojne komentare da je drvo itd.Realno nije vredan tih para.Celzijev najveci finansijski promasaj.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 06.08.2017
19:57

https://www.youtube.com/watch?v=M7K68H7ZGgA jos se smejem, bacenih 90miliona

avatar
Маркус19
Monday, 07.08.2017
18:15

Битно да је ставио слушалице ххахахаха

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 06.08.2017
19:52

Inace da dodam na prosli komentar, kad cujem da porede ZVERINU LUKAKUA sa ovim smesnim promasajem moratom place mi se, videcete o cemu sam pricao kad pocne PL!

avatar
Boromir
Sunday, 06.08.2017
19:51

Ova finala sa Celzijem vec postala rutinska...

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 06.08.2017
19:44

Morata je mogao tresti mreze u Realu dje je okruzen bukvalno timom svijeta,zato kada je dobio priliku sa klupe dao je gol...Ali ovo je sad potpuno druga situacija,sad je u Celziju,a Celzi ipak igracki nije tako jak kao Real.Ali vidjecemo,mozda bude dobar.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 06.08.2017
19:57

https://www.youtube.com/watch?v=M7K68H7ZGgA

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 06.08.2017
19:03

generalno najpozitivnija stvar na ovom mecu bio je sudija,bolje sudjenje ne pamtim da sam video u poslednje vreme,odmah demostracija kaznjavanja wiliana za simuliranje i bez greske crveni za pedra,svaka cast za sudiju!moram napomenuti da me je alonso slatko nasmejao novim imidzom Himena,sou program.sto se tekme tice celzi malo bolje odigrao od sunderlenda prosle sezone,potpuno bezidejno i tromo mucno je bilo za gledati smatram da celzi ima da prodje kao man utd prosle sezone,a sto se tice arsenala stara boljka koja ih prati,a to je da znaju gol da daju samo iz peterca i kad u u opasnoj sansi za sut oni idu na asistenciju,prokleti venger.

avatar
Hajduk United
Sunday, 06.08.2017
18:30

Lip je svaki trofej,a face igrača chelsea pokazuju koliko im je žao,ali jedna utakmica ne znači nista...

avatar
Sunday, 06.08.2017
18:28

zna profesor kad ja kažem

avatar
YNWA BEST
Monday, 07.08.2017
17:05

Iskustvo...nSta mislis jel ce Arsenal da se vrati u LS direktno ili kroz kvalifikacije sve jedno !! Mng mislim da ce da se vrate !!

avatar
Monday, 07.08.2017
18:50

nema druže od iduće sezone kvalifikacija prva 4 idu direktno iz njemače,engleske,italije,španije i profesor osvaja ligu

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 06.08.2017
18:27

..Arsenal zasluzeno,nisu bili mnogo bolji al jednostavno su vise zeljeli trofej! Kao sto sam vec pisao,predvidjam katastrofalnu sezonu Celsija na svim poljima,prodali Matica,doveli Moratu koji ni 30% ne moze da zamijeni Silve a izgleda ce bit najskuplje pojacanje koje ce ove sezone grijat klupu! Od Arsenala ove godine takodje nista..

avatar
proyectant
Monday, 07.08.2017
00:58

A Inter osvaja intertoto kup i kvalifikuje se direktno u LS. :D

avatar
YNWA BEST
Monday, 07.08.2017
17:00

Ti mislis nece sa Spaletijem ?? Videces idu direktno u LS !! nSpaleti vec doveo Dalbera iz Nice tu jos neko da dodje i eto..nSi video sta je sa Romom napravio odveo ih u LS...

avatar
Bukovski2701
Sunday, 06.08.2017
18:13

Morata nije igrac za Celzi,prosto i jednostavno za napad na ligu sampiona treba top igrac u napadu.I za premier ligu treba top igracina.Morata je igrac za klubove ispod top klase,a Celzi bi trebao da bude top klasa.Realno...Umobolno je shvatiti da je za njega potroseno 70 ili 80 mil koliko vec.Sto je mnogo mnogo je...

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 06.08.2017
19:44

Morata je rezerva u najjacim timovima,to je njegov trenutni nivo.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 06.08.2017
19:49

Covek nije odigrao nijednu zvanicnu utakmicu,ali dobro treba mu suditi.Izgleda da su Real i Juventus klubovi ispod top klase.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 06.08.2017
18:07

Celzi slabiji nego prosle sezone ostali su bez matica i koste a doveli moratu i bakajoka..mozda morata i bakajoko budu i dobri ali dok se naviknu na PL ili budu promasaji... Sad mi se svidza Mourinjovo razmisljanje gdje je zakocio transfer morate i trazio od wudvorda igrace koji imaju iskustvo igranja u PL..zbog toga je odustao od morate.fabinja...i doveo lukakua i matica koji igraju vec godinama u PL.... Celzi je bas lose odigrao. Totenhem je odlicno odigrao protiv juvea.. vidjet cemo jos junajted ne mogu imati jaceg protivnika od Reala. Liverpul je odlican ima dobre sanse ali ako ode kutinjo sanse su manje za 50%. Siti ce biti dobar veliki broj odlicnih igraca. Gledajuci pripreme i igracki kadar siti.junajted.liverpul.totenhem..su ispred arsenala i celzija...jos ima vremena za pojacanja pa cemo vidjeti.

avatar
_mladen_
Sunday, 06.08.2017
18:02

Celzi je prosle sezone imao toliko srece oko povreda i vec se vidi kako bi bilo da nema Azara i Koste. Oni si vecinom igrali na kontre o tu im je glavni igrac bio Azar. Ove sezone se uopste nisu pripremili, isterali su neke igrace bez neke logike, pojacali lrotovnicke timove. Ja sam lepo rekao, ne bude li Konte imao dobru sezonu, svi ovi navijaci sto su ga dizali u zvezde, ima vise da ga pljuju nego Murinja.

avatar
Bratuska_Blueboy
Sunday, 06.08.2017
18:00

Slabasno, tanko, dobri su bili Mozes i Kante ostalo prosek ili ispod nivoa, ali prava borba tek pocinje narednog vikenda obzirom kakav je raspored i kakva je igra trenutno, moze ovo biti teska jesen za plavce, nadam se da ce stvari krenuti na bolje u najkracem mogucem roku, naravno moramo dovesti jos pojacanja bar jos 2. Poslednji poziv za ekipu pred start da se probude, sve je na njima.

avatar
Barca4ever
Sunday, 06.08.2017
17:58

Siti im je uzeo bekove, Junajted napadača i veznjaka i ostaje jos Liverpul stopera. Los posao plavaca ove sezone. Pod hitno im je potreban levi bek iz PL jer ta liga proizvodi najbolje bekove. Kada bi nekako doveli Van Dajka, Bertranda, Adamu Traorea i nekog veznog igraca imali bi super ekipu.

avatar
Маркус19
Monday, 07.08.2017
18:16

Па узеће им штопера сигурно. Није луд да пређе у Челси, а има опцију у виду Ливерпула...

avatar
Матија Станковић
Sunday, 06.08.2017
17:54

Beljerin jeste zasluzio drugi zuti sa onim povlacenjem, ruku na srce. Ko zna kojim bi tokom utakmica otisla da je bio iskljucen, ali je Pedrov start za cist crveni. Elneny je mogao vrlo lako da zavrsi sezonu koja nije ni pocela... Kolasinac izvukao utakmicu u potpunosti, malo je i Kurtoa pomogao sa onim verovatno nikada razjasnjenim udarcem, pored toliko igraca.. Morata je delovao kao da mu se nije igralo danas.. Cestitke onim istinskim navijacima Celzija, i puno ovakvih utakmica u narednoj sezoni!

avatar
ElNino
Sunday, 06.08.2017
17:52

Izabrali Ridigera umesto Manolasa, Moratu umesto Lukakua, oterali Solankea i Kostu, prodali Matica, Azar na operaciji. Tibo Kurton šutira penal pre Luiza, Fabregasa pa i svih ostalih da ih ne nabrajam. Šta reći, koju posluku porati...

avatar
Šava
Sunday, 06.08.2017
17:50

Beljerin vrv zasluzio crveni na kraju meca. Zuti karton u 15 min i onakav start je bilo iznenadjujuce, al sam shvatio zasto.cim je bio nad Alonsom

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
17:49

Aleks Sandro, Oks, Van Dajk i Bejl hitno.

avatar
Normal one
Sunday, 06.08.2017
18:00

I onda jos Mesi,Ronaldo i Suarez.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
22:33

Njih trojicu u paketu sa Nejmarom da mi daju dzabe ne bi ih uzeo. Taman smo se otarasili Koste a ti su svi jos antipaticniji.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 06.08.2017
18:11

Realno pises to je nekih 300 mil..Bejl ce kostan nekih 80-90 mil. Sandro odbijeno 70 mil znaci 80-90 da se pokusa. Van Dajk 55 mil...oks 40 mil realno si bas napisao hahhahah ja bi tu ubacio mesija platite i vi kosto je psg otkupnu k. Hahhah

avatar
Šava
Sunday, 06.08.2017
17:46

Reko bi zasluzena Arsenalova pobeda. Mada oba tima mogu mnogo bolje, sa prvim postavama idalje mislim da treba pojacanja posto arsenal treba sa 5og na prvo mesto nije dovoljno, a celsiju treba jos pojacanja posto napadaju i ls. Sve vise respekta imam za celsi, nekako vidim sada razliku izmedju njih i sitija, psza.. Celsi stvara tradiciju neku kakav bi veliki klub trebao da ima. Nadam se da ce ponovo top 4 biti Arsenal Celsi Manutd i Liverpul. Srećno svima nek najbolji osvoji titulu

avatar
Eden Hazard 10
Sunday, 06.08.2017
21:50

Kakvu tradiciju mislis? Neki sarkazam ili?

avatar
Heisenberg321
Sunday, 06.08.2017
17:44

Au al' je Čelzi loš. Lakazet će pokidati, dok je Moratablago rečeno precenjen igrač, ni Lukaku se neće bolje pokazati ali će svakako biti bolji od Morate. Fabregas blagi užas koliko je spor i loš u defanzivi, a hvala Bogu da Barsa nije dovela Beljerina kao muva bez glave je.

avatar
Sunday, 06.08.2017
17:44

Police report - dead pigeon found near the Wembley Stadium. Prime suspect - Thibaut Courtois

avatar
Djordjo COYG
Sunday, 06.08.2017
17:41

Granit Xhaka vs Chelsea: nn98 Passesn100% Pass Completionn1 assist.

avatar
BancheS_Arsenal
Sunday, 06.08.2017
17:36

Kolašinac nočna mora za plavce 😂😂nnSEO 💪

avatar
vojin denic
Sunday, 06.08.2017
17:33

Male plave fufice. sta bi bilo da smo igrali u punom sastavu. Kurtoa treba da dobije neki orden ,kakva sigurnos ozbiljnost mislio sam da ce Ceha da unese u go sa loptom hahaha. bolji je pobedio sta ima vise da se prica

avatar
Stefan77
Sunday, 06.08.2017
18:20

Hahahahahaha,koliko samo ogorcenosti kod navijaca arsenala,a kako i nece kad vas gazimo zadnjih 15godina hahahaha. Koliko ste ozbiljni je dokaz da se ovako radujete cipiripi trofeju..eee jadni ste

avatar
Steph22
Sunday, 06.08.2017
19:16

Ti se ne bi radovao ovom trofeju?

avatar
Yaya Sanogo
Sunday, 06.08.2017
18:29

Zadnjih 15 god? Sta pricas to covece? Od kad pratis fudbal? Vrv imas 12,13 god.

avatar
Gooner1985
Sunday, 06.08.2017
17:32

Od Kolašinca očekujem učešće u desetak golova. Sjajan igrač, lider na terenu!

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 06.08.2017
17:32

pravilo je sasvim okej po mom misljenju...zasto kurtoa sutira penal ?

avatar
lamps8
Sunday, 06.08.2017
17:31

lose ovo izgleda igraci su pogubljeni na terenu,arsenal bio bolji prvo poluvreme,drugo izjednaceno,fabregas ne moze da igra sa kanteom mnogo spor i los u odbrani,a bakajako se oporavlja za mesec dana tek,tako da sada vidimo koliko je prodaja matica ocajan potez.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 06.08.2017
18:15

Doce vam drinkvoter.😀 kaze matic los ali drinkij je odlican klasa za matica po kingu😀😂

avatar
MANUTD
Sunday, 06.08.2017
17:29

Komedija ovaj celsi, Konte je totalno rasturio ekipu, nemaju ideju, dodaju se preko Luiza i napred ako ko sta uradi na individualan kvalitet kao sto je to prosle sezone radio Kosta. Nevolje u raju tek pocinju ako je uspeo da ih pobedi ovakav Arsenal.. Kingov komenar o partiji Morate, vrhunska?

avatar
Nogometni strucnjak
Sunday, 06.08.2017
17:29

Ne navijam niti za jedan od ova dva kluba i vidim da pisete da ce Morata postati novi Torres, njih dvojicu ne mozete porediti, mozda ce morata biti promasaj, ali on je dosao u Chelsea samo kao potencijal koji nije maksimalno iskoristen, Torres kada je dolazio u Chelsea, vec je bio formiran igrac i igrac koji je bio 3 na svijetu, posle Messija i Cavija. Morata je igrac koji nije poceo toliko utakmica, koliko je torres dao golova, pozdrav

avatar
Real/Partizan
Sunday, 06.08.2017
18:25

Ronaldo igra golf? Jak si mi ti strucnjak.. :D

avatar
Icerde
Sunday, 06.08.2017
19:04

Konacno neki komentar na mestu,a ne ove sveznalice sto pametuju nesto ovde. Pozdrav

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Sunday, 06.08.2017
17:27

Svaka cast Vengeru,bez gotovo pola tima dobio Celsi.Rekao sam da ce Celsi zazaliti za Moratu sto je dao tolike pare

avatar
Uroš M.
Sunday, 06.08.2017
17:26

Zasto svi toliko mrzite Celsi? Jel vam skrivio nesto? Idite i navijajte za svoje timove hejteri...

avatar
Stefan77
Sunday, 06.08.2017
18:22

Mrze zato sto Celsi redovno prasi timove za koje oni navijaju. Mada uvijek je tako bilo, svi ce da mrze najboljeg. Neka hejtuju,neka im ovaj cipiripi trofej donese malo srece

avatar
Alex DeLarge
Monday, 07.08.2017
20:48

Ne mrze, nego Celski na ovom sajtu ima ubedljivo najantipaticniju grupicu navijaca (Barsa i Real se ne racunaju, jer deca) koja navlaci hejt i onda dobijes ovakvu situaciju...

avatar
Roger Elliott
Monday, 07.08.2017
00:26

Zato vi mrzite Junajted, zato sto je velikan i ne mozete mu prici.

avatar
Arsenal4ever
Sunday, 06.08.2017
22:47

Atomska bomba... hahahahaha

avatar
The Truth
Sunday, 06.08.2017
17:26

Celsi ima veliki problem bez Azara.Sreca sto u prvom kolu igraju sa Barnlijem.Siguran sam da ce Celsi dovesti jos 2 kvalitetna igraca.I na pocetku prosle sezone su igrali lose i neubedljivo a posle su izdominirali.Mislim da ove sezone nece biti sampioni Engleske,ali da ce sigurno biti u TOP 4 .Trebaju im dobri bekovi!Arsenalu svaka cast,ako dodju Lemar I Seri bice veoma jaki.Dzaka vidno napreduje,Kolasinac odlican,Lakazet po mom misljenju bolji spic od Morate.Ako Arsenal zaobidju povrede,sve je moguce.

avatar
Djordjo COYG
Sunday, 06.08.2017
18:03

Pa naravno da je bolji kad je Lakazet dao prosle sezone golova kao Morata u celoj profesionalnoj karijeri

avatar
CZYNWA
Sunday, 06.08.2017
18:12

Arsenal nazalost nikad nece zaobici povrede. Jednostavno ih uporno tjera maler.

avatar
The Prince
Sunday, 06.08.2017
17:25

Crveni karton doneo Arsnalu tacnu,ovako 3 dana nebi dali gol.nSvakako čestitam i puno sreće u novoj sezoni.....

avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 06.08.2017
17:24

Dok smo od Arsenala poceli gubiti i gubiti trofeje,jasno je da smo na ozbiljnoj stranputici..Celsi se mora uozbiljiti ovo ne lici ni na sta..Slaba utakmica..

avatar
proyectant
Sunday, 06.08.2017
17:23

Hahahahaha Morata panj. Moj Ziru za njega licno Messi. :D

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 06.08.2017
17:45

Zakljuci za 15 min igre

avatar
Маркус19
Monday, 07.08.2017
18:17

Па и Жиру је играо 15-20 минута..

avatar
Steffi Kuzmanovic
Sunday, 06.08.2017
22:02

A sta tek reci za Alkasera? :D

avatar
CHOsen One
Sunday, 06.08.2017
17:21

Samo da vam kazem nesto posto vidim ljudi pljuju Moratu. Morata je bolji napadac i od Lukakua i od LakazetanSta, Azar promasi penal pa je Marsijal bolji od njega? GlupostnAko se dovede krilo jedno, lijevi bek i Van Dijk 9ja se ne sjekiram.nI da, nidje veze sa crvenim, cist zuti karton, Beljerin trebao da dobije drugi zuti a nije, al sta ima veze navijacima ovog gadnog kluba bi ovo bila prijateljska da su izgubili

avatar
MANUTD
Sunday, 06.08.2017
17:30

A na osnovu cega je Morata bolji od njih, koji to argument ide u njegovu korist? I jedan i drugi su postigli mnogo vise golova od njega.

avatar
CZYNWA
Sunday, 06.08.2017
18:14

Ide mu u korist to sto je dao najvise golova usavsi sa klupe. :D Decko je vjecita rezerva, tri klase ispod Koste.

avatar
Juventino SS
Sunday, 06.08.2017
17:31

Ljudi prate iz utakmice u utakmicu igrača, ako pogreši onda je najgori, sledeću utakmicu da na primer 2 gola, odmah je top klasa, gledaju stvari površno, ovo što si napisao za Moratu je potpuno tačno, pokazaće u prvenstvu da je bolji od i od Lukakua i Lakazeta. I ovaj šild potpuno nebitan trofej, tako da ne vidim ništa sporno u porazu Čelsija, sačekajmo prvenstvo da počne.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 06.08.2017
17:20

Cestike normalnim navijacima Arsenala

avatar
jack wilshere
Sunday, 06.08.2017
17:27

Hvala, znam da i mene podrazumijevas.. 😁

avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 06.08.2017
18:23
avatar
Djordjo COYG
Sunday, 06.08.2017
17:33

Cestitke i vama al kao sto sam rekao posle slavlja u onom prijateljskom kupu da se ne zanosite jer ste dobili nikad smesniju postavu Arsenala

avatar
N\'Golo Kanté
Sunday, 06.08.2017
17:20

Ovo je lose.Imam osjecaj da smo dosta slabiji nego prosle godine.Ako se situacija ne popravi 4-6 mjesto je realnost.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
17:32

Brate polako. Morata i Ridiger nisu ni debitovali fakticki kao ni Bakajoko od koga mnogo ocekujem. Plus Azar treba da se vrati pa da se uklopi sa Moratom. Plus jos 3 pojacanja treba da stignu.

avatar
Real/Partizan
Sunday, 06.08.2017
18:26

Nemoj se nervirati, ove godine obezbedite Ls i budite srecni, los prelazni rok, prodali ste bolje igrace zamenili ih losijim.. :D

avatar
Kajzer
Sunday, 06.08.2017
17:19

Lepo sam napisao koji uslov je potreban da se ispuni da bi Celsi pobedio, taj uslov nije ispunjen, ali dobro sad je bar bio izjednacen sa stativom. Igra ocaj, Arsenal bolji, zasluzeno osvojio, cestitke. Ono sto mi najvise smeta su plave stucne, i ranije su umeli da ih koriste ali se nadam da to nece biti praxa, jer su bele stucne uvek davale smek celokupnom izgledu. Bice bolje ne sumnjam u to.

avatar
Roger Elliott
Sunday, 06.08.2017
17:33

Sta ono rece za Kurtou?

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 07.08.2017
09:15

Ja sam hejter najveci? Znam da ne SUMLJAS u to Eliotko moj dobri :D zgulira..

avatar
Непобедиви
Sunday, 06.08.2017
17:37

hahahahaha kakav si ti majstor. Definitivno najgotivniji lik medju Celsijevim navijacima. Btw, hvala na cestitkama

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 06.08.2017
17:19

Ekipa takticki i fizicki potpuno nespremna,nedelju dana pred start sezone!

avatar
Normal one
Sunday, 06.08.2017
17:30

Koji ce Kutinjo dres uzeti u Barseloni?

avatar
MANUTD
Sunday, 06.08.2017
17:30

Morata izdominirao opet, igrac za velike utakmice definitivno lol

avatar
RvN10
Sunday, 06.08.2017
17:18

Community Shield je prijateljska utakmica samo kad Junajted igra?!! nNije najvazniji ali se racuna ,i treba da se racuna kao trofej...Navijao sam za Arsenal,ne znam ni sam zasto,verovatno zato sto su igrali bez pola prve postave.. Da su igrali Ozil,Alexis,Kos,Mustafi bilo bi 3/4:0 Ovi penali su bezveze,mrzim to sto neka teniska pravila ulaze sve vise u ostale sportove!

avatar
John McClane
Sunday, 06.08.2017
19:19

Igrali su prosle sezone pa je Chelsea bio prvi, a Arsenal peti sa 18 bodova manje. :D

avatar
Gooner1985
Monday, 07.08.2017
01:56

5. vam uzmu 2 trofeja kao najdominantnijem timu u ligi. Hajde jedan trofej, ali dva... Još drugi put sa drugom postavom...

avatar
Roger Elliott
Monday, 07.08.2017
00:41

Da, ali vam je igrao Matara i Kosta. A ne Morata kreglan sa kosom ofarbanom.

avatar
AFC
Sunday, 06.08.2017
23:39

Kakve veze ima liga sa kup utakmicom? Pa nisu Čelsi i Arsenal igrali 38 kola međusobno, drugo u međusobnim duelima Venger vodi protiv Kontea 4:1, što znači da mu Konte leži itekako.

avatar
Denis Split
Sunday, 06.08.2017
17:18

Odlična utakmica, zanimljiva definitivno i mislim da je Arsenal konkretniji bio za nijansu. Ovo kako se izvode penali je idiotarija, nebi da je tie break. Ma

avatar
SERBON
Sunday, 06.08.2017
17:17

Loša odbrana. Izgubljena dobijena utakmica. Pedro krivac, da nije napravio onaj faul i zaradio crveni Čelsi bi verovatno ovo dobio. Čestitke komšijama.

avatar
Raúl González
Sunday, 06.08.2017
17:17

Glupo ovo pravilo.

avatar
Mikeli
Sunday, 06.08.2017
17:17

Sead Kolasinac...kakav tenk

avatar
Roger Elliott
Monday, 07.08.2017
00:42
avatar
KRISCI
Sunday, 06.08.2017
17:17

Sa kakvim igracima smo igrali dobro smo i izjednacili, previse losih igraca u timu: mertezaker, holding, elneni, welbek panj, iwobi, dzaka, prodati sve njih i kupiti 2-3 ozbiljna igraca. . .

avatar
Djordjo COYG
Sunday, 06.08.2017
17:35

Dzaka je odlican igrac

avatar
Roger Elliott
Monday, 07.08.2017
00:43

Za potapat kupus

avatar
KRISCI
Sunday, 06.08.2017
20:58

Ne znam kolko si pratio proslu sezonu, mogao si videti kako je igrao. . .

avatar
Arsenal4ever
Sunday, 06.08.2017
17:44

Holding dobar dzaka dobar ostali bez komentara..

avatar
Alison u zemlji cuda
Sunday, 06.08.2017
17:17

Zasluzeno dobio Arsenal. Celsi dosao da bije po nogama. Da se igralo jos pola sata Kejhil bi ubio nekoga. Prvo Per pa David dobio od njega...Pedro napravio uzasan start. Evo jedna prognoza pred pocetak sezone, pa pljujte me koliko hocete ali videcemo na kraju. Top 4 : Siti, Liverpul, Junajted, Arsenal.

avatar
Nogometni strucnjak
Sunday, 06.08.2017
17:30

Ja bi tu jedino Totenhem, umjesto Arsenala stavio

avatar
Alison u zemlji cuda
Sunday, 06.08.2017
18:26

Pre Celzi jer je Celzi...Totenhem ce igrati na drugom stadionu i trebace vremena da se naviknu a da ne govorimo o tome sto je ovo treca sezona sa istim igracima i da nikog nisu ni doveli ovog leta.

avatar
Gooner1985
Sunday, 06.08.2017
17:34

Hvala Cahillu.

avatar
Nicklas Bendtner
Sunday, 06.08.2017
17:17

Ne znam za ostale ali meni je stari nacin izvodjenja penala daleko bolji, misljenje nema direktne veze sa ovom utakmicom ali ovo mi je besmisleno.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
17:16

Preko su nam potrebni bekovi. Alonso je odigrao najgoru utakmicu za Celsi. Crveni karton prestrogo.

avatar
Japanac
Sunday, 06.08.2017
17:18

Prestrogo crveni? Onako moze da se okonca karieru!!!

avatar
Al(a)din
Sunday, 06.08.2017
17:30

Svakome se desava neka losa utakmica, pa i Alonsu

avatar
äxwell
Sunday, 06.08.2017
17:16

Ako se po jutru poznaje dan onda plavce ceka teska sezona posle gubitka veoma bitnih igraca i nedostojnih zamjena kao i naravno manjak novih pojacanja zbog nadolazece sezone u LŠ! Arsenalu, cestitke na osvajanju šilda. Vjerovatno je veca draz kada je to protiv plavog rivala..

avatar
Roger Elliott
Sunday, 06.08.2017
17:16

Rezerva od 80 miliona promasila ceo gol. Kinze spavas li mirno? Celzi ima puno slabiji tim nego prosle sezone.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 06.08.2017
17:34

Morata panjina teska, najveci promasaj, a dali kostu hahahh

avatar
Al(a)din
Sunday, 06.08.2017
17:16

Kako je Arsenal izvrsio 4 izmene ??????

avatar
Japanac
Sunday, 06.08.2017
17:18

Pa u Komjuniti shild imaju pravo na 5 izmene :D

avatar
Adnan
Sunday, 06.08.2017
17:21

Iluminatska zavjera protiv Celzija,sve po njima jadnicima.

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 06.08.2017
17:16

Po Konteovom izrazu lica izgleda kao da se premišlja da li da ostane ili da da otkaz. Ovo je tužno... Nadam se da je ova utakmica opomena upravi Čelsija da pod hitno mora da dovede još igrača. Čak postoje i neke šanse da Košta do januara bude u Čelsiju, tako sam čuo. Ne volim ovo da kažem ali ukoliko se ne pojačamo čeka nas, vrlo verovatno, ponovo borba za top 10 kao pre 2 sezone. Bože pomozi.

avatar
Japanac
Sunday, 06.08.2017
17:20

Sam si je to Conte uradio,pustio Matic doveo Bakajoko,pustio Zuma doveo Rudiger,pustio Costa doveo Morata...videcete tek sad kad igrate i Ls da je Conte prosek....ljuti se nervira se,nista cudno da napusti i Celzi par dana pred pocetak sezone kao sto je uradio u Juve

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
17:24

Komentator se pogubio. Konte je rekao na konferenciji da je za Kostu odluka donesena proslog januara a ovaj kaze da ce biti sledeceg januara. Cirkus :)

avatar
Djordjo COYG
Sunday, 06.08.2017
17:15

Ali ljudi mi bez pola ekipe dobijamo Celzi a oni slave onaj kup Zorice Brunclik u Kini sto su nas dobili lepo sam ja rekao mi smo na Wembliju kao domacini odlicno igramo na njemu i da ih dobijamo. Dzaka impresionirao covek ima najbolju dugu loptu nakon odlaska Pirla... Kakav sut mu je odbranio Kurtoa svaka cast... Tenk izdominirao zverkaaa. Konte u 4 zvanicna meca protiv Wengera tri izgubio. Crveni po meni ja ne bih dao bilo je ostro u Ahilovu Tetivu nije greska ni crveni karton jer je bilo ostro i zavisi od sudije do sudijeal pomeni nije trebalo. Cestitke Celziju

avatar
CHOsen One
Sunday, 06.08.2017
17:22

Sta bi bilo da su igrali Azar i Bakajoko moj decko. Ili u finalu kupa da Celsi nije dobio crveni?nPostedi me, idi prati taj omaleni klub

avatar
Roger Elliott
Monday, 07.08.2017
01:00

Sta bi bilo da je igrao Matic? a da, pa on je istrosen i spor i igra za Junajted.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 06.08.2017
21:13

Sta bi bilo da je igrao Bakajoko? Aj mi molim te pojasni.... Decko je klinar, totalno nenaviknut na PL i ima jos mnogo necega da pojede dok ne bude samo solidan, o vise necemo ni da pricamo///

avatar
John McClane
Sunday, 06.08.2017
19:29

-18 prosle sezone. Kmek. :D

avatar
Di Stéfano
Sunday, 06.08.2017
18:42

A sta bi bilo da je igrao Sancez koji je za klasu bolji od Azara ? Ozil takodje nije igrao a da ne pominjem stopere Arsenala koji takodje nisu igrali. Arsenal dobio sa skoro celim drugim timom,ne brukaj se komentarima nego cestitaj pobedu sportski.

avatar
proyectant
Sunday, 06.08.2017
18:30

Sta bi bilo da je Arsenal danas izveo prvu postavu ? :)

avatar
CZYNWA
Sunday, 06.08.2017
18:22

Bakajoko ? Buhahahaha

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 06.08.2017
17:49

da je igrao bakajoko?obican panj igrac...ali sta bi bilo da su na drugoj strani igrali ozil,sancez i koscelni?pa taj arsenal vas je i u fa kup pobedio

avatar
Маркус19
Sunday, 06.08.2017
17:45

Знаш шта би било да је Санчез играо? Било би решено у првих пола сата хахаха

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 06.08.2017
17:43

Sta se ba vadis eto arsenal igrao u naj jacem sastavu.. vama hazard njima sancez jeli to ok sta jos tu ne valja. Nisi tako piso kad je Herera iskljucen protiv celzija isto neopravdano..start je bio ostar udario ga je u tetivu da ga je zakacio po zglobu slomio bi ga isao je kramponima jasno se vidi na snimku.

avatar
Gooner1985
Sunday, 06.08.2017
17:40

A kako ste FA cup izgubili?

avatar
vojin denic
Sunday, 06.08.2017
17:37
avatar
Djordjo COYG
Sunday, 06.08.2017
17:37

Nama falili Kazorla, Sanchez, Ozil, Mustafi, Koscelni, Remzi, Vilsir i drugi

avatar
Маркус19
Sunday, 06.08.2017
17:36

Доста са изговорима, привикавајте се на овакве ствари, трпање малог челсија тек следи!!!

avatar
Непобедиви
Sunday, 06.08.2017
17:33

A sta bi bilo da su igrali Koscelni, Sancez, Ozil, Mustafi, Santi ? hahahaha, pa kakve veze ima Arsenal sa tim sto je u finalu kupa Mozes simulirao i dobio crveni? Btw, na tom mecu je Arsenal do poluvremena mogao da vodi 3-0. Ubili smo vas tu utakmicu vise nego kada smo vas dobili u ligi 3-0, ali ste imali vise srece.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 06.08.2017
17:32

A sta bi bili da su igrali Sancez, Ozil itd itd

avatar
jack wilshere
Sunday, 06.08.2017
17:32

Bakajoko nije ni debitovao, a vec fali, hahahah..

avatar
MANUTD
Sunday, 06.08.2017
17:32

Sancez je bolji igrac od Azara, a Bakajoko ne moze da pridje Ozilu i Kazorli, ne prosipaj se. Arsenal i dalje ima 13 titula, sto je cak za 7 vise od vas. Jedini klub koji je ovde mali jeste taj za koji navijas.

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 06.08.2017
17:15

Celsi izveo jaci tim i bio dosta iza Arsenala po igri. Ovo pravilo penala mi se ne svidja jer nije toliko napeto kao kad se naizmenicno izvodi. Svaka cast igracima Arsenala na penalima,svi su bili izuzetni. Ovo je samo uvod u veliku borbu izmedju ova dva tima. Za kraj ,Morata i Ridiger kao da nisu ni usli na teren,za razliku od Lakazeta i naravno Kolasinca koji je verovatno igrac utakmice.

avatar
delije niksic
Sunday, 06.08.2017
17:15

Meni se svidja ovo pravilo.

avatar
Матија Станковић
Sunday, 06.08.2017
17:15

Tibo, hvala ti do neba!

avatar
jack wilshere
Sunday, 06.08.2017
17:15

Inace Celzi treba biti sretan sto su dogurali i do penala.. Osim ovog gola koji su dali onako vise sretno nego spretno, ljudi nisu prisli golu. .. Iako je Arsenal igrao bez 5-6 standardnih.. Da li je to do nedostatka Azara ili su jednostavno mnogo slabiji, ne znam.. Rudiger od 40ak miliona ne zna ispratiti igraca kod prekida..

avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 06.08.2017
18:46

Tesko da je tim koji osvoji titulu PL slabiji od onog koji bude 5 u istoj,i osvoji neke miki maus kupove,al ajde,uzivajte to i jeste najvise sto mozete osvojiti...

avatar
Roger Elliott
Monday, 07.08.2017
01:03

Pa sta ste igrali taj Miki Maus kup?

avatar
jack wilshere
Sunday, 06.08.2017
20:09

Frajeru, mislilo se na to da ste mnogo slabiji nego prosle godine, a ne slabiji od Arsenala.. Izvini sto nisam nacrtao..

avatar
CZYNWA
Sunday, 06.08.2017
17:15

Celzi vrlo los, bez Azara su skroz drugi tim. Pedrov crveni zasluzen, ali ga je i Beljerin zasluzio u 89'. Ocekivao sam bolju utakmicu, i sigurnu pobjedu Celzija, kad sam vidio Arsenalov sastav, ali u Celziju definitivno nesto ne stima.

avatar
Milos(CZV-CFC)
Sunday, 06.08.2017
17:15

Ovo novo izvodjenje penala je čista glupost

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
17:14

Ovaj sistem penala je jako, jako glup. Ne kazem da smo zbog toga izgubili ali generalno.

avatar
Bat
Sunday, 06.08.2017
17:14

arsenal ocekivano bolji i uzeo ovaj trofej..nema od celzija nista ove sezone previse su poleteli

avatar
Lol xxxxxxxx
Sunday, 06.08.2017
17:14

Mislio Sam na kraju prosle sezone da pocinje nova Konteova era u Celsija Ali mislim sad da ce biti uspeh I top 5 .Ocajan prelazni rok , ocajne pripreme poceo Sam da sumnjam bas sad u Kontea , naravnoo voleo bi da me demantuje performansom tima sto pre.

avatar
Rosonero per siempre
Sunday, 06.08.2017
17:31

Nista tu Konte nije kriv,kriva je uprava koja mu ne ispunjava zelje,konkretno Emenalo,koji je isprao mozak Romanu. Kada treneru dajes ugovor na duzi period,onda mu dozvoljavas da tim gradi po svom ukusu. I dajes mu punu podrsku. Dovedes mu igrace koje trazi. nNo,na moju srecu,los Celzi znaci laksi put za L'pool. Tako da,samo neka nastave. :D

avatar
Rosonero per siempre
Monday, 07.08.2017
17:01

Roger ElliotnAko mene pitas,za 4(ACM,L'pool,Bayern,ATM). ACM mi je najomiljeniji,ali imam favorita u svim vecim ligama(u Francuskoj Bordo,ali ih ne pratim nesto). Dok ova 4 aktivno pratim.

avatar
Rosonero per siempre
Monday, 07.08.2017
01:40

Emenala kao prvog. Covek je retko nesposoban i nema viziju za fudbal. Da bi bio dobar sportski direktor,mora da poznaje svog trenera. Da zna sta mu treba,i to da mu nadje. A ne da dovede nekog zato sto ima dobru frizuru. Pogledaj L'pool za primer,otkad je Ayre otisao,klub procvetao. Dovode se igraci po ukusu trenera. One koje moze da uklopi u svoje zamisli. To je fora.

avatar
Roger Elliott
Monday, 07.08.2017
01:04

Za koliko ti klubova navijas?

avatar
Lol xxxxxxxx
Sunday, 06.08.2017
19:14

Roman da smeni sve celnike!

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 06.08.2017
17:13

E ovako. Generalno slaba utakmica. Alonso nije jedan dobar centaršut ubacio. Zato nam treba levi bek . Fabregas je malo brzi od puza. Morata za sad los ali treba mu dati vremena kao i Ridigeru. Pedra treba prodati dok se moze zaraditi na njemu ,to odavno govorim. Ako se ne osvestimo ,tesko ćemo biti u prvih 4. Vezni , Levi bek i Krilo su nam prepotrebni. Ovako u ls nece moci . Kurtoa dobro branio ali onaj penal je sramotan. Plasim se da Morata ne bude novi Tores.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
17:13

Komentator se toliko pogubio da je ovo strasno. Prvo ne zna koliko je Morata placen, drugo ne zna da na ovom mecu su dozvoljene 6 izmene.

avatar
Japanac
Sunday, 06.08.2017
17:22
avatar
Japanac
Sunday, 06.08.2017
18:26

Tacno,pogresio sam ,6 izmene

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
17:34

Pogledaj od prosle sezone Junajted:Lester na wiki. I jedni i drugi su izvrsili po 6 izmene.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 06.08.2017
17:13

Zaboravih napisati cestitke navijacima Arsenala,zasluzena pobjeda na kraju

avatar
jack wilshere
Sunday, 06.08.2017
17:19

Hvala, konacno jedan korektan. Svako dobro.

avatar
Gooner1985
Sunday, 06.08.2017
17:41

Sportski pozdrav i hvala!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 06.08.2017
17:12

Haha bravo Vengere, lagano bez Ozila i Sanceza! CELZI KOMEDIJA! Morata 90m haha, ja veceg panja nisam video, ni ikad veci baceni novac, celzi uzasan, smesan, ne zna se ko je veca panjina u timu! Cestitke najvecem Londonskom klubu Arsenalu!

avatar
CHOsen One
Sunday, 06.08.2017
17:23

Morata 55m funti*

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 06.08.2017
17:51

real je uzeo 80 miliona za moratu to je zvanicno

avatar
Маркус19
Sunday, 06.08.2017
17:37

Слушао си коментатора, надам се. Мората је плаћен око 70 милиона фунти, то ти дође на око 82 милиона евра.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
17:35
avatar
Кун
Sunday, 06.08.2017
17:29

Možda 80 za Marsijala...

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 06.08.2017
17:12

Kurtoa nije procitao nijednom stranu na koju ce ici lopta to je katastrofalnonKejhil je izveo jedini penal onako kako treba Morata i Kurtoa ni blizunSto se tice samog pravila ovakvog izvodjenja penala nije lose zbog toga sam ih i prizeljkivao da vidim kako ce funkcionisati,ali ne da se zavrse na ovakav nacin :DnLosa igra Celsija vecinom ali je moglo da se dobije,Pedro nepotrebno u ovakvom mecu onako startuje i dobija crveni karton,svakako mora puno bolje. Kante se istakao najvise u Celsiju ponovo,neprijatno iznenadio Batshuayi

avatar
Adnan
Sunday, 06.08.2017
17:12

Morata ce biti pravo pojacanje he he he

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 06.08.2017
17:30

Bolje nas Blind u napadu da im igra

avatar
jack wilshere
Sunday, 06.08.2017
17:12

Jedva cekam Kajzerov komentar za Kurtou, hahahahah..

avatar
Kajzer
Sunday, 06.08.2017
17:51

Dzabe ja pisem Dzeki druze moj kad posle jedne odbrane komentator ga uzdize u nebo i govori da je najbolji golman. Lagao bih ako bi rekao da mi je bilo zao kad je promasio penal, cak sta vise slatko sam se ismejao, mozda i zbog oca koji je tvrdio da je Celsi u prednosti jer Sekvoja bolje brani penale od Ceha. Cestitke u svakom slucaju, potpuno zasluzeno.

avatar
jack wilshere
Sunday, 06.08.2017
18:04

Hvala, hvala. Cim ga opuca onako, majke mi sam se prvo tebe setio.. Svako dobro. :)

avatar
Damian Lillard
Sunday, 06.08.2017
17:12

Jedva cekam da Pedro ode, mnogo mrzan igrac, jos od Barselone

avatar
Marko Petrovic
Sunday, 06.08.2017
17:12

Luđe od pravila penala je da ga Kurtoa izvodi

avatar
Icerde
Sunday, 06.08.2017
17:23

U pravu si,ne znam zasto je on izvodio pored toliko drugih...

avatar
Ajde?
Sunday, 06.08.2017
17:12

Udario bogalj sakatog. Loši i jedni i drugi, jako malo fudbala se videlo danas.

avatar
Gooner1985
Sunday, 06.08.2017
17:43

Arsene poslao 2. tim... Zar si očekivao dinamičniju tekmu?

avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 06.08.2017
18:52

hahaha bas tako,bravo..Jedan od realnijih...

avatar
Carina_11303
Sunday, 06.08.2017
17:12

Bruka i sramota, gubimo dva trofeja za redom od najgubutnickijeg kluba premijer lige. Ridiger i Morata jeza i strava. Ali verogatno je orevise rano. Arsenal.protiv Celsija odigra bolje sa rezervnim timom... Kurtoa je lidbo...

avatar
Непобедиви
Sunday, 06.08.2017
17:20

Mnogo te boli ovo, je l' da? Posebno kad vas Arsenalov drugi tim ovako isamara u finalu FA kupa i u Komjunitiju...

avatar
Roger Elliott
Monday, 07.08.2017
01:11

da su vecno 4 nebi imali 13 PL. jos ce Roman mnogo trenercica da sutne da bi prisao Arsenalu.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 06.08.2017
18:54

Boli naravno,ko jos voli izgubiti od vjecnog cetvrtog..

avatar
jack wilshere
Sunday, 06.08.2017
17:21

Hahahahah.. Dobro si definisao Cslzi kad kazes da gube od najgubitnickijeg tima... Koliko li su oni onda ispod...

avatar
Direktor Marjanovic
Sunday, 06.08.2017
17:11

Mislio sam da ce se igraci arsenala vise radovati.Ipak im je ovo vrhunac sezone.

avatar
Adnan
Sunday, 06.08.2017
17:11

Bravo za Arsenal,u potpunosti su unistili Celzi,cudo je kako su izdrzali penala.Bez Matica se raspadaju,predviđam otkaz do Decembra italijanskom Toni Pjulisu...

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 07.08.2017
16:35

Haha baba vanga

avatar
Red Demon
Sunday, 06.08.2017
17:11

celsi prvoklasna komedija ne zna nijedan fudbaler da im izvede penal Konte primoran da bira golmana. Prvoklasna pojacanja Ridiger i Morata se pokazali odlicno. Ovaj prvi skrivio gol, a ovaj drugi ne zna gde se nalazi.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 06.08.2017
17:29

Cudan izbor. David Luiz, Fabregas, Aspilikueta bi sigurno pogodili penal.

avatar
Ša99
Sunday, 06.08.2017
17:11

Gde bas Kurtoa da sutira penal od toliko igraca,neshvatljiva odluka Kontea

avatar
ROBERTOFIRMINO9
Sunday, 06.08.2017
17:11

Navijači Čelzija vide Lukaku-a, a Morata sa penala ne može gol da pogodi.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 06.08.2017
17:52

Pa i Lukaku je promasio penal protiv Bajerna u super kupu pa? Ne mora znacit da ce bit los

avatar
John Cena
Sunday, 06.08.2017
17:11

Morata je stvarno los. Ne vredi ni upola koliko je placen. Bacuaji će igrati prvu pre njega ako ode Kosta

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 06.08.2017
17:11

Nije losa tekma bila po meni ako je ovo crveni onda je i Beljarin isto trebao da dobije za start nad Alonsom, bice dobra sezona Kante ponovo pokazuje da je nas najbolji igrac

avatar
jack wilshere
Sunday, 06.08.2017
17:11

Aliii.. Morata je dao go za Juve u polufinalu LS, a i u finalu je cusnuo sa metar u prazan gol... Nemoj to neko da bi zaboravio..

avatar
MANUTD
Sunday, 06.08.2017
17:25

Hahaha decko je tragicar dana!

avatar
Roger Elliott
Monday, 07.08.2017
01:17

A na kraju izvodjenja penala, blago teleci pogled a kosa jos crvena.

avatar
Ulquiorra Cifer
Sunday, 06.08.2017
17:41

Polako još nije ni krenula sezona vi se hvatate za to, Tek od januara može da se priča bilo šta.

avatar
Непобедиви
Sunday, 06.08.2017
17:11

Iako ovo nije neki trofej, uvek je lepo pobediti, posebno ako je protivnik veliki rival. Celsi je igrao u vecem delu meca bunker. Igra im se u vecem delu sastojala u tome da Kurtoa doda Luizu a ovaj salje dugu loptu, pa sta se desi. Kod gola Celsija Kejhil isao laktom (isto kao i na Mertesakera, ali sudija je ostao nem). Mislim da je crveni za Pedra prestroga kazna. Arsenal odigrao manje vise okej bez igraca kao sto su Ozil, Sancez, Koscelni, Mustafi i Santi. Xhaka je bio odlican, osecam da ce ove sezone da pokida. COYG

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 07.08.2017
16:34

Zato ste i pobedili da su vam ti drugi igrali izgubili bi ko i uvek, jer chelsea vas podceni i onda se opuste

avatar
Japanac
Sunday, 06.08.2017
17:10

Arsenal sa drugi timom razbio smesan Celzi ko ima samo kasape i balerine...Bravo Arsenal....

avatar
Junajted 1
Sunday, 06.08.2017
17:10

Cestitam navijacima Celzi na rezultatu, kao i pojacanju Morati na promasenom penalu :D

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 07.08.2017
16:32

Videcemo vas sutra protiv reala polako samo a samo na kraju sezone mozes da kazes da je promasaj

avatar
Junajted 1
Monday, 07.08.2017
20:33

Real i Arsenal, koje poredjenje, nije ti neka fora

avatar
Blackmamba24
Sunday, 06.08.2017
17:10

Zastoo golmaaaaaaaaan???????? Od svih igraca...

avatar
Маркус19
Sunday, 06.08.2017
17:10

Пре свега, честитке Венгеру и играчима Арсенала, било је уживање гледати утакмицу. Уз још једно појачање у одбрани, мислим да могу да се боре за титулу ове сезоне. И даље не појмим пеналџије код Челсија, ајде Куртоа човек је голман, али Мората хахахаххаха. Спрдња!!!

avatar
_COYG_
Sunday, 06.08.2017
18:32

eh da je samo u odbrani, treba nam igrac tipa Santi Cazorle, i treba nam dobro krilo, nadam se dolasku Lemara.

avatar
Маркус19
Sunday, 06.08.2017
20:58

Ма веруј ми, имате довољно играча за ротацију напред, један штопер и тип-топ тим

avatar
Dragan Red Devil
Sunday, 06.08.2017
17:10

Definitivno nije to taj Celzi od pre samo par meseci.