Ludi Baloteli, evo šta je radio na treninzima u Liverpulu!?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 05.05.2021.
11:15
Izvor: Sportske.net

Nečuveno.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Uprkos tome što je epizoda Marija Balotelija u Liverpulu bila za zaborav, kontroverzni italijanski napadača je od dolaska na "Enfild" na leto 2014. godine ostao upamćen i po brojnim ludostima.

Baloteli se u Liverpulu zadržao svega jednu sezonu postigavši samo četiri gola, ali su treninzi sa njim bili više nego obični o čemu svedoči i priznanje njegovog nekadašnjeg kolege iz napada Rikija Lamberta.

Napadač, koji je istog leta kad i Baloteli stigao u klub, naveo je da je naturalizovani italijan postizao autogolove na treninzima u sitacijama kada je bio neraspoložen, dok je van terena važio za vrlo pitomu i dobru osobu.

"Da budem iskren, nikad to tada nisam video ništa slično. U tom trenutku sam bio na vrhuncu svoje karijere (stigao posle dobre sezone u Sautemptonu). U početku je bio jako motivisan dok je igrao utakmice, ali na treningu je bio potpuno drugačiji. Često je ulazio u klinč sa Brendanom Rodžersom", otkrio je Lambert govoreći u potkastu.

Bivši fudbaler "crvenih" otkriva da ga je takvo ponašanje Balotelija sve više pogađalo i da je u jednom momentu rešio da to saopšti Rodžersu uz molbu da ga više ne stavlja u napada sa Marijom.

Prema Lamberotovom navođenju, isto je učinio i tadašnji kapiten Stiven Džerard, a otkrio je da je u reprezentaciji Engleske razgovarao sa fudbalerima Mančester sitija koji su ranije delili svlačionicu sa Balotelijem te da su mu otkrili i da se među njima tako oholo ponašao.

I sam Lampert je bio u nemilosti Rodžersa, koji ga je prodao već nakon prve sezone u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke