Ludilo u Torinu, Zaza ukrao šou Berardiju za veliki povratak "bikova"

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 17.03.2021.
17:04
Izvor: Sportske.net

Neverovatan meč na Olimpijskom stadionu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Torina ostvarili su veliki pobedu u zaostalom meču 24. kola gola Serije A pošto su na svom terenu slavili nakon preokreta protiv Sasuola 3:2 u režiji maestralnog Simonea Zaze.

Do ulaska u igru bivšeg reprezentativca Italije, Domeniko Berardi je napravio šou u dresu Susuola postigavši dva gola u prvom poluvremenu. Najpre je doveo goste u vođstvo već u šestom minutu na asistenciju iskusnijeg kolege iz napada Frančeska Kaputa.

U akciji je ogroman doprinos dao i reprezentativac Srbije Filip Đuričić koji je nakon sjajnog driblinga spoljnom uposlio Kaputa, a ovaj je glavom namestio izvanrednu poziciju za udarac Berardiju.

Isti fudbaler povisio je u 38. minutu prednost gostiju na 2:0. Ovaj put to je učinio nakon izvanrednog volej udarca posle centaršuta sa desne strane.

Između dva pogotka Berardija pretili su domaći preko Rolanda Mandragore, čiji udarac je posle intervencije golmana Sasuola završio u korneru, a uzbuđenje je viđeno i u 19. minutu kada je Antonio Sanabrija pao u kaznenom prostoru, ali penala nije bilo.

U nastavku igre Mandragora je zapretio u 59. minutu, ali je njegov udarac završio malo iznad prečke.

Poslednju nadu Torinu predstavljao je ulazak rezervista Simone Zaze, koji je u 74. minutu postigao gol, ali je poništen zbog osfajda, međutim pravi šou je tek usledio.

Zaza se upisao u strelce u 77. minutu posle pravovremene asistencije Sanabrije, koja je bila na ivici ofsajda. Iskusni napadač je sjajno reagovao i postigao gol, kojim je prepolovio vođstvo gostiju.

Grč u igri gostiju nastavio se i nakon primljenog gola, a sve veći pritisak Torina za izjednačenje urodio je plodom u 87. minutu kada se u strelce upisao Mandragora pripucavši loptu nakon odbitka.

Tu nije bio kraj golovima na Olimpijskom stadionu, pošto je potpuni preokret usledio nakon drugog Zazinog gola. Iskusni napadač je doneo pobedu Torinu u drugom minutu nadoknade sjajnim udarcem glavom.

Torino je velikim preokretom stigao do bezbedne zone sa bodom više od Kaljarija, dok je Sasuolo ispustio šansu za drugu pobedu u nizu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke