Ludilo usred Skoplja, Poljaci se potukli među sobom!

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.06.2019.
23:56
Izvor: Beta

Reč je o jednoj od najratobornijih navijačkih grupa koje nisu bile kobne po druge, već po sebe.

Epa/Atef Safadi
Epa/Atef Safadi

Povezane vesti

Navijači iz Poljske su u Skoplju da bi sutra bodrili svoju fudbalsku reprezentaciju na utakmici protiv Severne Makedonije u trećem kolu kvalifikacija za Euro 2020. Utakmica se igra na stadionu "Toše Proeski" s početkom u 20.45.

Popodne je velika grupa navijača iz Poljske bila u kafeu na centralnom skopskom trgu "Makedonija" gde su započeli međusobnu raspravi, potom i tuču, te je intervenisala policija, preneo je portal "Sakam da kažam" (sdk.mk).

Po rečima očevidaca, nekoliko navijača je uhapšeno u kafiću, a neke su policajci jurili po trgu da bi ih uhvatili.

Televizija "Klan Makedonija" je na Fejsbuku (www.facebook.com/KlanMacedonia) objavila snimak "obračuna" u kafiću, hapšenja i jurnjave centrom grada.

Portal nedeljnika "Fokus" piše da je danas stigla samo prethodnica poljskih "ultrasa" koji važe za jednu od naratobornijih navijačkih grupa, uz napomenu da je policija potvrdila dolazak oko dve hiljade navijača iz Poljske.

Zbog dolaska tih navijača na preporuku policije je za subotu odložena prva utakmica finalne serije severnomakedonskog košarkaškog plej ofa između MZT i Rabotničkog, koja je trebalo da bude sutra u Skoplju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragce
Friday, 07.06.2019
07:18

Severnomakedonski je atribut koji ste vi upravo izmislili. Po dogovoru promenjeno je ime drzave a atribut ostaje makedonski (jezik, narod, itd).