''Ludnica'' na Kerou Roudu, slavi se povratak u Premijer ligu!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.04.2019.
22:26
Izvor: Sportske.net

Još pre par kola je postalo izvesno, večeras je i matematički potvrđeno, imamo novog premijerligaša!

screenshot - twitter.com/NorwichCityFC
screenshot - twitter.com/NorwichCityFC

Povezane vesti

Posle tri sezone u Čempionšipu, ekipa Noriča vraća se u Premijer ligu!

Ovaj tim je večeras na svom ''Kerou Roudu'' savladao Blekburn sa 2:1 i kolo pre kraja obezbedio direktan plasman u elitni rang takmičenja.

Pred prepunim tribinama, domaći tim je silovito započeo ovaj meč i u 13. minutu poveo golom Stipermana, na asistenciju internacionalca iz BiH Marija Vrančića.


Blekburn je malo stišao euforiju na stadionu pogotkom Trevisa u 23. minutu, ali se do kraja ispostavilo da je tada bio postavljen i konačan rezultat.

Norič sada na prvom mestu ima 91 osvojen bod, drugi je Šefild junajted, koji je ranije večeras na svom terenu savladao Ipsvič sa 2:0. Kolo pre kraja, Šefild junajted ima 88 bodova, šest više od Lidsa, koji ima meč manje.

Ako Lids sutra ne savlada Aston Vilu, Šefild junajted će se automatski pridružiti Noriču u Premijer ligi. U suprotnom, čekaće se poslednje kolo kada će Šefild junajted gostovati ekipi Stouka.

A kada je Norič u pitanju, sve je moglo da bude rešeno i nešto ranije, ali je ovaj tim ušao u seriju remija u prethodna četiri kola, pa je neizvesnost oko povratka u Premijer ligu potrajala sve do večeras.
-
-
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Sunday, 28.04.2019
06:51

Meni uvek gotivna ekipa, imaju neki šarm i šmek i oni i ipswich.. Ne racunam leeds i vilu koji po svim parametrima zaslužuju povratak, voleo bih i da forest stane na noge i uz roverse to bi bila ponovo stara dobra PL.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 28.04.2019
00:23

Voleo bih da Derby udje u PL...