Ludnica na "Meaci" - Inter dao gol u 94, Verona u stotom promašila penal, Lazović "pocrveneo"!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.01.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Kakva ludnica...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Intera pobedili su ekipu Verone rezultatom 2:1 u 19. kolu Serije A.

Inter je odlično otvorio meč, pošto je poveo već u 13. minutu. Posle sjajne akcije, Mhitarjan je lepo proigrao Lautara Martineza koji je pogodio prvi ugao za 1:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Inter je nastavio da napada i u nastavku, a Lautaro je postigao drugi gol u 49. minutu, ali je poništen zbog ofsajd pozicije. 

Malo je falilo da Čalhanoglu udarcem sa distance potvrdi pobedu Intera, lopta je prošla pored stative.

Ali, onda je usledila kazna, u 74. minutu Aranutović je izgubio loptu na sredini, gosti su izveli brz napad po desnoj strani, Duda je centrirao, a Henri pogodio sa peterca za 1:1

Inter je krenuo u ofanzivu, ali se Verona odlično branila, a onda je u nadoknadi Arnautović imao veliku šansu, nije uspeo da zahvati loptu glavom iz neposredne blizine. 

Međutim, u četvrtom minutu nadoknade Fratezi je pogodio za veliku pobedu. Akcija je dugo trajala, Bastoni je volejom pogodio prečku, na odbijenu je naleteo Čalhanoglu, njegov udarac je zaustavio golman, ali je Fratezi naleteo na novu odbijenu i sa dva metra pogodio za 2:1 za potpuni haos na tribinama.

Ali, nastao je haos jer su gosti tražili prekršaj, a zbog prigovora je direktan crveni karton dobio naš Darko Lazović. 

Tu nije bio kraj uzbuđenjima, jer je Darmijan u 100. minutu napravio penal, iako je morao da reaguje VAR, dileme nije bilo, ali je Henri očajno šutirao, pogodio je stativu i Interu poklonio tri boda. 

Inter je ostao lider, ali je danas imao sreće...

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke