Ludnica se nastavlja - Barsina pobeda nad Atletikom njen najgori scenario?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 03.05.2021.
08:22
Izvor: Sportske.net

Šta smo dočekali u finišu sezone u La Ligi.

Povezane vesti

Prvog januara ove godine, Atletiko Madrid je imao 12 bodova više od Barselone i osam više od Real Madrida, a predstojećeg vikenda može da padne na treće mesto.

Luda završnica u La Ligi ulazi u poslednju fazu, a rasplet nije ni blizu, jer svašta može da se desi u preostala četiri kola. Atletiko je lider sa 76 bodova, Real i Barsa imaju po 74, ali Zidanov tim ima bolji međusobni duel. Sevilja vreba i dalje svoju šansu, ima 70 bodova i večeras dočekuje Atletik Bilbao, te može da se približi Atletiku na samo tri boda.

Ono što je najvažnije i dodatno dodaje čar ovoj završnici jeste da se za vikend sastaju Barselona - Atletiko Madrid i Real Madrid - Sevilja. 

Atletiko ne sme da dopusti da izgubi, a čak i remizira, a Real pobedi sve do kraja, Zidanov tim će biti šampion zbog boljeg međusobnog duela. Dakle, Atletiko takođe mora da ide na pobedu da ne bi zavisio od Realovih rezultata.

Kod Barselone je identična situacija, Katalonci moraju da pobede Atletiko i preostale tri utakmice, te da se nadaju kiksu Reala sa Seviljom, u tom slučaju će biti lideri tri kola pre kraja. 

Real Madrid drži stvari u svojim rukama, jer ako pobedi sve do kraja, a Atletiko kiksne samo jednom (na "Kamp nou"), Zidanov tim će odbraniti titulu. Ipak, Real ima  najteži raspored do kraja, nakon Sevilje, ima dva gostovanja Granadi i Atletik Bilbau, a u poslednjem kolu dočekuje Viljareal. 

Ono što je najzanimljivije jeste to da bi Barsa pobedom nad Atletikom u najgorem scenariju mogla da pokloni titulu Realu. Ovako izgleda pakleni raspored kraja:

35. kolo:

Barselona - Atletiko Madrid
Real Madrid - Sevilja

36. kolo:

Atletiko Madrid - Real Sosijedad
Granada - Real Madrid
Levante - Barselona
Sevilja - Valensija

37. kolo:

Atletiko Madrid - Osasuna
Atletik Bilbao - Real Madrid
Barselona - Selta
Viljareal - Sevilja

38. kolo:

Valjadolid - Atletiko Madrid
Real Madrid - Viljareal
Eibar - Barselona
Sevilja - Alaves

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Monday, 03.05.2021
13:44

Sve nepostojeće dileme i dramu koje nema će vrlo brzo razrešiti Lahoz, Manzano, Fernandez, Munuera, Bengoetxea... 😂🤣😁