Ludnica u Bolonji, Tanjga srušio Inter i zakuvao trku za Skudeto, nestvarni Saša Lukić u Bergamu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 27.04.2022.
22:13
Izvor: Sportske.net

U terminu od 20.15 odigrane su dve zaostale utakmice 20. kola italijanske Serije A.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Fudbaleri Bolonje napravili su iznenađenje pošto su na domaćem terenu savladali Inter rezultatom 2:1

Ekipa Siniše Mihajlovića koju je sa klupe predvodio Miroslav Tanjga uspela je da "zakuva" trku za Skudeto, iako su gosti iz Milana stigli do vođstva već u trećem minutu kada je pogodio Ivan Perišić.

Bolonja je stigla do izjednačenja u 28. minutu kada je Marko Arnautović posle centaršuta Baroua zatresao mrežu nemoćnog Radua.

U drugom poluvremenu dogodila se katastrofalna greška rumunskog čuvara mreže, iskoristio je to Nikola Sansone i u potpunosti preokrenuo rezultat u korist Bolonje u 82. minutu.

Usledila je totalna ofanziva Intera, veliku priliku propustio je D'Ambrozio, ali je domaćin izdržao do kraja i ostvario veliku pobedu nad kandidatom za Skudeto.

Pravu "ludnicu" videli smo i u Bergamu gde je Atalanta remizirala sa Torinom 4:4.

Gosti su poveli u četvrtom minutu sa penala koji je u gol pretvorio Antonio Sanabrija, da bi u razmaku od samo pet minuta "boginja" zahvaljujući pogocima Luisa Murijela sa penala u 18. i Martena De Rona u 23. minutu preokrenula rezultat.

Na scenu je potom stupio Saša Lukić.

Reprezentativac Srbije ponovo je postigao dva gola na jednom meču, ovoga puta oba sa penala - prvo u 36, a potom i u 63. minutu susreta i tako doneo "bikovima" novo vođstvo.

Pet minuta kasnije, usledio je autogol Frojlera, ali Atalanta se nije predala, te je golovima Pašalića u 78. i Murijela u 84. minutu uspela da izbegne poraz na domaćem terenu.

Gol Torina branio je reprezentativac Srbije Vanja Milinković Savić koji nije uspeo da sačuva svoju mrežu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke