''Ludnica'' u Lilu - Sedam golova, preokreti i poraz Monaka!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.10.2022.
22:36
Izvor: Sportske.net

Spektakl za kraj 12. kola Lige 1.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Večerašnji program u okviru 12. kola šampionata Francuske završen je spektakularnom borbom Lila i Monaka, a bodove je osvojio domaći tim, pobedom rezultatom 4:3!

Lil je poveo u 22. minutu utakmice, kada je Aleksandro posle centaršuta iz slobodnog udarca sa leve strane savladao golmana Nubela, a Monako je izjednačio dvanaest minuta kasnije, kada je Enrike našao put do mreže domaćih.

Novo vođstvo Lilu doneo je Kabelja u 39. minutu, a Monako je i drugi put uspeo da odgovori do kraja prvog poluvremena, kada je Dizasi posle kornera i na asistenciju Ben Jedera izjdnačio na 2:2.

Početak drugog poluvremena doneo je potpuni preokret u režiji Ben Jedera koji je u 53. minutu pogodio za 3:2 u korist Monaka, ali ''Kneževi'' nisu uspeli da tu prednost i sačuvaju.

Svojim drugim golom Kabelja je, ovoga puta na asistenciju Dejvida, izjdnačio na 3:3, a novi preokret i pobedu Lilu doneo je Bamba u 70. minutu, posle odlične kontre za konačnih 4:3.

Ovom pobedom Lil je zadržao bod prednosti nad Monakom i sada ima 22 boda na šestom mestu, a Monako je sedmi sa 21 bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke