Ludnica u Štutgartu, "najopasniji rezultat" umalo došao glave "švabama"!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 31.03.2024.
19:37
Izvor: Sportske.net

Na kraju, spas stigao u poslednjim trenucima meča.

Tom Weller/dpa via AP
Tom Weller/dpa via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Štutgarta remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Hajdenhajma rezultatom 3:3 u okviru 27. kola nemačke Bundeslige.

Fantastičan meč videli smo danas na nekadašnjoj Mercedes Benz areni gde je novajlija u ligi uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka, te umalo upisao pobedu koja mu je izmakla u poslednjim trenucima meča.

"Švabe" su prve zatresle mrežu u osmom minutu kada je pogodio Seru Girasi, ali je fudbaler iz Gvineje bio u ofsajd poziciji, pa je gol bio poništen.

Sudija Feliks Cvajer nije mogao ništa u finišu prvog poluvremena kada je Girasi posle dodavanja Štilera savladao Milera u 41. minutu meča.

Odlično je Štutgart započeo i drugo poluvreme pošto je Angelo Štiler i sam bio strelac u 53. minutu, nakon čega se činilo da je domaćin na pragu nove pobede na domaćem terenu.

Tako nije mislio Hajdenhajm.

Igrao se 62. minut kada je Nibel posle loše reakcije praktično poklonio gol protivniku, ali je hladan tuš za domaće navijače tek sledio.

Hajdenhajm je za manje od dva minuta uspeo da u potpunosti preokrene rezultat i to zahvaljujući raspoloženom Timu Klajndinstu koji je pogađao u 84. i 85. minutu.

Gosti su bili nadomak pobede kada su upali u problem zbog isključenja Dovedana, a Denis Undav je u osmom minutu nadoknade vremena uspeo da sačuva Štutgart od poraza.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke