Ludnica - Votford vodio do 84. minuta, pa poklonio pobedu Brentfordu!

Autor: Milovan Longinov
petak 10.12.2021.
22:55
Izvor: Sportske.net

Luda završnica.

Beta/AP Photo/David Cliff
Beta/AP Photo/David Cliff

Povezane vesti

Fudbaleri Brentforda pobedili su ekipu Votforda rezultatom 2:1 u prvom meču 16. kola Premijer lige.

Došao je Votford danas u goste da prekine niz od tri poraza, ali od teških rivala - Lestera, Čelsija i Mančester Sitija, dok je Brentford imao imperativ da ne dopusti "stršljenovima" da ih pobede i približe zoni ispadanja.

Brentford je bio ofanzivniji tim na otvaranju meča, Baptist i Mbuemo su imali sjajne prilike, a onda je uzvratio Votford. Prvo je King pogodio stativu i najavio ofanzivniji Votford, a onda je sjajni Denis nastavio golgeterski niz, nakon kornera glavom je pogodio za 0:1.

Brentford je u potpunosti preuzeo kontrolu u drugom poluvremenu i delovalo je da Votford neće moći da se odbrani. Domaći su otpor Votforda slomili tek u finišu meča, u 84. minutu, Fors je zakačio loptu glavom, a potom je dočekao Janson i sproveo je u mrežu za 1:1. 

Tu nije bio kraj, u nadoknadi vremena štoper Votforda Ekong napravio je glupost i napravio penal, a Mbuemo bio precizan sa 11 metara za veliku pobedu Brentforda.

Domaći tim je tako došao do svoje pete pobede kojom je pobegao od opasne zone sa 20 bodova, dok je Votford tik iznad nje sa 13.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke