Luis Enrike na slatkim mukama, svi zaslužuju da igraju!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.03.2016.
21:52
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone oduševljen je igrama i formom svojih igrača.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Barselona je danas deklasirala Hetafe rezultatom 6:0, a zanimljivo je to da u timu nije bilo nekoliko standardnih prvotimaca.

Luis Enrike je odlučio da u sistemu rotacije odmori Serhija Busketsa, Ivana Rakitića, Danija Alvesa i Luisa Suareza, dok je Havijer Maskerano odrađivao meč suspenzije.

Ipak, Vidal, Serhi Roberto, Arda Turan, Munir, kao i debitant Serhi Samper su u potpunosti opravdali poverenje trenera i nametnuli se za još veću minutažu.

"Igrali smo sjajno i već u prvom poluvremenu rešili utakmicu. Ovaj tim je jedinstven i ovo je izgledalo kao lagana pobeda. Oni čine stvari tako jednostavnim''
, rekao je Enrike i nastavio:

"Situacija u timu je sjajna. Imam skoro sve igrače na raspolaganju, izuzev Sandra, koji se povrijedio na poslednjem treningu, i Rafinhe, koji bi uskoro trebalo da bude spreman. Trenutno smo u optimalnom stanju, što je jako bitno za nastavak, jer je tim morao da igra mečeve svaka tri dana. Svi su u veoma dobroj formi, Munir igra jako dobro, danas je donio mnogo dobrih stvari timu. Za mene, kao trenera, ovo je idealna situacija. Svi žele igrati i jedini je problem što nemam dovoljno minuta za sve."

Enrike se takođe osvrnuo na to što je Luis Suarez čitav meč presedeo na klupi.

"Luis nije igrao danas, jer ima mnogo minuta ove sezone, tako da sam odlučio da je najbolje za njega, ali i tim, da odmori danas"
, zaključio je Enrike.

Barselona u sredu u 20.45 dočekuje Arsenal u revanšu osmine finala Lige šampiona u kom brani rezultat od 2:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mića
Sunday, 13.03.2016
10:48

Trener koji može da ostavi na klupi fudbalera koji ,,juri,, titulu najboljeg strelca lige ( jer je to u interesu TIMA ) je veliki trener. nVerovatno je da da Enrike neće imati najboljeg strelca lige u timu, ali će imati TROFEJE.nImano i drugačiji primer. Jedan tim će imati najboljeg srtrelca lige ali verovatno neće imati ni jednu TITULU.

avatar
Rise up
Saturday, 12.03.2016
23:59

Ako odrze ovaj ritam ne vidim ko moze da ih zaustavi, jedino da ceo tim ima los dan.Ova ekipa moze da ponovi proslu sezonu.