Luis Enrike precrtao i Mbapea i Nejmara i Veratija

Autor: Milovan Longinov
subota 12.08.2023.
13:45
Izvor: Sportske.net

Španac prihvatio stav kluba.

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike saopštio je spisak igrača za otvaranje Lige 1, a na njemu nema Kilijana Mbapea, Marka Veratija i Nejmara. 

Kao što je poznato, ovaj trio je na izlaznim vratima "Parka prinčeva", ali njihovi transferi su prilično neizvesni. Nijedan od pomenutih igrača ne želi da se odrekne novca iz unosnih ugovora, a PSŽ nema adekvatnih ponuda. 

Kilijan Mbape želi samo u Real Madrid, koji zna da će ga dobiti sledećeg leta bez obeštećenja i zato ne želi ni da šalje ponude. PSŽ želi da ga pošalje na tribinu cele sezone ako ne ode ovog leta, a to potvrđuje i izostanak sa večerašnje utakmice.

Nejmar želi samo u Barselonu, koja nema novca, a pominje se da bi mogao da ga otkupi Al Hilal i pošalje na pozajmicu u Kataloniju, mada je i to objektivno komplikovan proces.

Marko Verati je neočekivano izostavljen, a izgleda i da Luis Enrike ne računa na njega zbog problema sa povredama. Italijan želi u Saudijsku Arabiju za ogroman novac, ali i PSŽ traži 70 miliona evra za njega, što ne želi niko da plati. 

Sve u svemu, očekuju se tenzije u Parizu do kraja prelaznog roka, a do tada, Enrike će računati na ostale igrače na startu sezone.

PSŽ dočekuje Lorijen večeras u 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke