Luis Suarez donosi titule i golove - Atletiko u nadoknadi pokvario srpsko slavlje!

Autor: Milovan Longinov
utorak 21.09.2021.
21:25
Izvor: Sportske.net

Hetafe, ipak, nije izdržao...

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su u gostima ekipu Hetafea rezultatom 2:1 (0:1) u šestom kolu La Lige. 

Hetafe je poveo golom Stefana Mitrovića nakon asistencije Nemanje Maksimovića, ali je Luis Suarez sa dva gola u finišu doneo novi preokret i novu pobedu u samom finišu.

Da krenemo od početka - Hetafe je danas protiv sebe imao tradiciju dugu 10 godina kako nije postigao pogodak na meču protiv Atletika. Poslednji put, Hetafe je mrežu Atletika zatresao je još davnog 6. novembra 2011. godine kada je Hetafe slavio 3:2, a za Atletiko su igrali - Falkao, Arda Turan, Brazilac Dijego, Alvaro Domingez...

Samo mesec dana kasnije Dijego Simeone je preuzeo Atletiko i od tada nikada nije primio nijedan gol protiv Hetafea! Atletiko je usput upisao 14 pobeda uz tri remija rezultatom 0:0.

I onda su tu tradiciju večeras srušili Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović! U finišu prvog dela igre, Maksimović je centirirao, a Mitrović savladao Jana Oblaka za veliko slavlje domaćih.

Atletiko je u drugom poluvremenu krenuo u totalnu ofanzivu, ali je uspeo da slomi Hetafe tek kada je Karles Alenja napravio glupost, u 74. minutu nagazio je Kunju i zasluženo dobio direktan crveni karton.

Samo četiri minuta kasnije, Luis Suarez je u svom stilu prihvatio loptu Ermosa i zategao je pod prečku za 1:1

Urugvajac je u samom finišu pokazao zbog čega je Barselona napravila najveću grešku što ga je pustila, glavom je pogodio za preokret i novu veliku pobedu Atletika. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke