Lukaku je kompletniji igrač od Kristijana Ronalda

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 13.04.2021.
20:50
Izvor: Sportske.net

Luka Toni prednost daje napadaču Intera.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Čuveni italijanski fudbaler Luka Toni smatra da je napadač Intera Romelu Lukaku kompletniji od asa Juventusa Kristijana Ronalda.

Belgijanac i Portugalac su dve najveće zvezde italijanske Serija A u ovom trenutku, a prema mišljenju fudbalera koji je 2006. godine osvojio Svetsko prvenstvo Lukaku je bolji od Ronalda.

"Čak i kada ne postiže golove, sve se u Interu vrti oko Lukakua. Kristijano Ronaldo je uvek svetska klasa, ali nema toliki uticaj na Juventus. U ovom trenutku Lukaku je kompletniji igrač od Portugalca. Ne treba zaboraviti ni da je devet godina mlađi, što sigurno ima velikog uticaja na njihove igre u poslednje vreme", rekao je Toni.

Toni je najuspešniji deo karijere proveo u Bajernu iz Minhena u koji je stigao nakon odličnih sezona u Fiorentini i Palermu.

Poslednje tri sezone u karijeri igrao je u Veroni gde je završio karijeru u maju 2016. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Wednesday, 14.04.2021
02:54

A ko je ovaj Luka Toni da on nešto smatra? Pa da li je on svestan da niko ne može biti kompletniji od G.O.A.T.-a, najboljeg i najvećeg svih vremena u univerzumu, a i šire? I koliko je taj Lukaku dao golova, a koliko je porušio svetskih atletskih rekorda? Kako neko ko nije u stanju ni da priđe Sotomayoru, a kamoli da obori njegov svetski rekord može da bude kompletniji od izlizanog? Sme li Lukaku da stane Usain Boltu na crtu, a kamoli da k'o izlizani obori i njegov svetski rekord? O obaranjima Pelea i ostalih da i ne pričamo... 😂😂😂