Lukaku spreman za vikend!

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.09.2016.
23:57
Izvor: Beta

Trener Evertona Roman Kuman rekao je večeras da je optimista kada je u pitanju igranje Romelua Lukakua protiv Bornmuta u sledećem kolu fudbalske Premijer lige.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Belgijski reprezentativac nije igrao u porazu "karamela" od Noriča 0:2 u Liga kupu ove nedelje zbog povrede prsta na nozi.

On je u prethodne dve utakmice Evertona postigao četiri gola.

"Trenirao je danas odvojeno od ostalih i očekujemo da će u petak normalno trenirati. Ako se to desi, onda će biti spreman za vikend", rekao je Kuman novinarima.

Trener je bio razočaran završnicom napada svog tima u utakmici u kojoj su bivši igrači Evertona Stiven Nejsmit i Džoš Marfi zaustavili seriju tima iz Liverpula od pet uzastopnih pobeda.

"Morate biti spremni na različite sisteme i načine odbrane. Nije problem bio što nismo stvarali šanse protiv Noriča, problem je što ih nismo koristili. Kvalitet igrača može biti presudan kada je u pitanju razlika u produktivnosti, a mi tu razliku nismo koristili u utorak, a u prethodnim utakmicama jesmo", rekao je Kuman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karamela
Friday, 23.09.2016
09:00

Kuman je odlican trener,ali sam ubedjen da nemoze da izvuce iz ekipe vise od 6-8 mesta.COYB

avatar
bebel
Friday, 23.09.2016
00:13

Izgleda mi da je Kuman svjesno žrtvovao natjecanje u liga kupu i da će sve snage usmjeriti na prvenstvo. Tipujem na Everton protiv Bournmonta za vikend. Ako žele visok plasman ovakve se utakmice moraju dobivati, a Everon bi ove sezone mogao biti jako dobar.