Lukaku u potpunom kanalu, poslednje upozorenje Tuhela!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 17.04.2022.
22:23
Izvor: Sportske.net

Moraće da se dovede u red.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku dobio je šansu u poslednjih 15-ak minuta polufinala FA Kupa između Čelsija i Kristal Palasa i za to vreme uspeo da promaši izgledu priliku što je bila i tema razgovora Tomasa Tuhela na konferenciji za novinare.

Lukaku je propustio duel u Madridu protiv Reala u utorak, a večeras se na "Vembliju" videlo da ima višak kilograma i je daleko od forme koja ga je prošle sezone krasila u Interu.

Upravo je nedovoljna fizička spremnost bila razlog zašto se Tuhel odlučio da od starta pruži šansu Timu Verneru, asistentu kod gola Mejsona Maunta za konačnih 2:0.

"On nije dovoljno spreman za intezitet utakmice kakvu sa soboom nosi polufinale FA Kupa. Nije lako bilo ući u meč posle povrede. Do njega je što nije imao minutažu kakvu imaju ostali igrači. Da je spremniji, sasvim izvesno bi imao velike šanse da zaigra od početka večeras", kazao je Tuhel, koji je ovog popodneva pobedio u 12. polufinalu u kariji i pokazao da je majstor ove runde.

Podsetimo, Čelsi je slavio protiv Kristal Palasa 2:0 i plasirao se u finale FA Kupa gde će 14. maja igrati protiv Liverpula za prvi trofej u ovom takmičenju još od 2018. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke