Lukaku vs Ibra, nova runda! Sad čekamo žestoki odgovor Šveđanina, može biti samo jedan?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 04.05.2021.
10:04
Izvor: Sportske.net

Imate li odgovor na pitanje ko je kralj grada?

Povezane vesti

Nema mira između nekadašnjih saigrača i prijatelja, Zlatana Ibrahimovića i Lukakua. Tokom "Madonine" izbio je sukob koji umalo da preraste u fizički, a grad u Lombardiji je i grafitima obeležio taj trenutak u kome je pominjana i Lukakuova majka i vudu obredi.

Obojica su posle tog sukoba dobili po meč suspenzije, a Lukaku u trenucima velikog slavlja posle Interove titule nije zaboravio da prozove Ibru.

"Pravi Bog je krunisao kralja. Pokloni se, kralju Milana", prozvao je Lukaku Šveđanina iako ga nije pomenuo imenom, jasno je kome je poruka upućena.

Jer, Ibra sebe naziva kraljem lombardijske prestonice...

Belgijanac je odigrao sjajnu sezonu, dao 21 gol u 33 meča, prvi put posle 11 godina Inter je šampiona.

Lukaku je meta Sitija, navodno i svog bivšeg kluba Čelsija, priča se o ponudi od 120 miliona, ali on je već rekao da ne ide nigde i da bi umro za Kontea koji je insistirao da ga dovedu u Italiju.

Milan je vodio u većem delu sezone, ali je Inter mnogo kvalitetniji tim, videlo se u drugom delu, pad "Rosonera" se poklopio sa Ibrinim povredama, Šveđanin je dao 15 golova u 18 mečeva, Milan je sa prvog pao na četvrto mesto, a ako izgube od Juventusa za vikend mogli bi da ispadnu sa mesta koja vode u Ligu šampiona. Bez povratka u evropsku elitu, slede novi teški dani, zbog finansija, ali i izvesnog odlaska Donarume, možda i Čalhanoglua... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke