Lukaku ''zaboravio'' na ljubav prema Interu, javno izvinjenje Čelsiju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.01.2022.
21:26
Izvor: Sportske.net

Sam je sebi napravio problem ni iz čega.

 EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Romelu Lukaku šokirao je nedavno navijače Čelsija u jednom intervjuu gde je prilično neprofesionalno govorio o klubu sa ''Stamford Bridža'', isticao ljubav prema Interu, odakle je i došao u Čelsi.

Trener Tuhel ga potom nije uvrstio u sastav tima za derbi protiv Liverpula, mnogi su očekivali da je snažni belgijski napadač završio svoju misiju u Čelsiju, ali su naknadno usldili razgovori koji su, očigledno, doneli rezultat.

Lukaku je vraćen u tim, ali uz obavezu da se javno izvini klubu i navijačima, što je večeras uradio, a osim toga moraće da istrpi i novčanu kaznu u iznosu od čak 500.000 evra.

"Navijačima se izvinjavam zbog uznemirenosti koju sam izazvao. Svi znate za moju povezanost sa klubom koju gajim još od tinejdžerskih dana. U potpunosti razumem šta vas je uznemirilo. Na meni je da se iskupim i da povratim vaše poverenje. Daću sve od sebe da pokažem posvećenost na treninzima, kao i da se postaram da dobijamo utakmice. Takođe se izvinjavam treneru, saigračima i upravi jer smatram da nisam odabrao dobar trenutak. Želim da ostavim ovo iza sebe i da radim za tim na najbolji način", izjavio je Lukaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke