Lukić blista, a Italijani pišu o njegovim problemima u Torinu!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 25.09.2022.
14:30
Izvor: Sportske.net

Srpski vezista još nije produžio ugovor sa klubom.

Starsport.rs
Starsport.rs

Povezane vesti

Sjajan gol Saše Lukića sinoć je odveo Srbiju do konačnih 4:1 protiv Švedske u Ligi nacija.

Italijanski mediji nemaju mira, pa umesto o odličnoj partiji srpskog veziste, danas pišu o potencijalnim problemima na njegovoj relaciji sa čelnicima Torina i vlasnikom Urbanom Kairom, pošto dogovor o produžetku saradnje još nije sklopljen.

Tako je "Tutosport" dobar deo svoje naslovne strane posvetio ovoj temi, gde se navodi da "vrući dani čekaju Kaira" uz napomenu da nikakav dogovor još nije postignut ni sa Lukićem, ni sa trenerom Ivanom Jurićem, kao ni sa Davideom Vanjatijem koji je na poziciji sportskog direktora.

Sve to dovelo je do vrlo konfuzne situacije u trenutku kada se Torino nalazi u sredini tabele Serije A i ima mogućnost da se boljim rezultatima u nastavku potencijalno umeša u borbu za Evropu. Naravno, bez mira u kući će to biti nemoguća misija.

Izvesno je da Lukića po povratku iz selekcije Srbije očekuje nastavak pregovora. On ima ugovor do kraja 2024. godine, a igrač traži obećanih 1.800.000 evra po sezoni (sada ima 750.000 evra), dok mu sa druge strane klub trenutno nudi 300.000 evra manje, odnosno tačno milion i po.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke