Lukino priznanje, evo zašto ne igra ni u Ajntrahtu!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.03.2021.
11:05
Izvor: Sportske.net

Luka Jović svestan celokupne situacije.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Srpski napadač Luka Jović dao je zanimljiv intervju za nemački Bild u kom se dotakao raznih tema, pa i svog povratka u Ajntraht.

Nakon što se nije snašao u Real Madridu, posle godinu i po dana, vratio se na pozajmicu u Frankfurt, ali ni tu ne igra od prvog minuta.

Luka nema problem sa tim da prizna da nije spreman za 90 minuta i da je njegova pozicija sasvim normalna.

"Nisam igrao mnogo tokom protekle dve godine, a za početak je potrebno da igram iz nedelje u nedelju da bih bio u pravoj formi. Uvek treniram maksimalno, da bih bio što spremniji, ali i dalje nisam na svom nivou i nisam u stanju da igram 90 minuta. Nastaviću da radim i da se trudim, svakog dana osećam se sve bolje i mislim da sam na pravom putu", rekao je Jović.

On smatra da je povratak u Ajntraht bio pravi potez.

"Mislim da sam doneo pravu odluku, da ću napredovati zato što mi ovde sve odgovara. Najvažnije mi je da ekipa bude uspešna, jer sam onda i ja dobro. Naravno da želim da igram i da pomognem ekipi", rekao je Jović.

Luka priznaje da ne razmišlja o Real Madridu.

"O tome ću da razmišljam na kraju sezone. Sada sam fokusiran samo na Ajntraht i da igram što je više moguće. U fubalu je sve moguće i ko zna šta će se desiti naredne sezone", zaključio je Luka Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke