Luzer dana, meseca, godine - Tomas Parti

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 20.01.2022.
23:35
Izvor: Sportske.net

Start godine kakav niko ne bi poželeo...

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Fudbaler Arsenala Tomas Parti definitivno proživljava najgore dane u poslednjih nekoliko sezona.

Ukoliko mislite da prolazite kroz loš period, setite se samo Tomasa Partija i odmah će vam biti lakše. U redu, on jeste milioner, proći će ga do sutra, ali postoji takmičarska i profesionalna želja koju on jeste pokazao, no to mu nije pomoglo da ispadne heroj u očima svoje nacije, a ni u očima kluba.

Parti se uklopio u sivilo selekcije Gane na Afričkom kupu nacija i ranije nego što je bilo ko očekivao on i njegovi zemljaci završili su turnir koji se održava u Kamerunu. Ubrzo nakon što su odigrali svoj poslednji meč, Parti se uputio ka aerodromu i čarter letom stigao u London. U klupskim prostorijama bio je već u četvrtak popodne i iako mu je Mikel Arteta dao nekoliko slobodnih dana on se javio na dužnost i bio je rešen da igra protiv Liverpula u polufinalu Karabao kupa samo nekoliko sati pošto je doputovao.

Počeo je sa klupe, ušao u 74. minutu, a potom u periodu od 87. do 90. minuta zaradio dva žuta kartona i bio isključen. Pritom, njegova ekipa je izgubila polufinalni meč...

Tokom njegovog odsustva zbog AKN, Arsenal je odložio meč sa Totenhemom, te on nije propustio nijednu utakmicu Premijer lige. Sada kada se vratio, biće suspendovan za vikend, budući da se kartoni iz Kupa prenose u šampionat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke