Ma dajte mu povišicu, Mesijeva lepotica protiv Bilbaa!

Autor: Stefan Matić
nedelja 31.01.2021.
21:38
Izvor: Sportske.net

Argentinac po ko zna koji put odgovara na terenu.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Barsa i Atletik Bilbao zatvaraju večerašnji program 21. kola.

Uvertira za ovaj meč je bila veoma neprijatna, španski mediji su preneli zaštićene detalje Mesijevog ugovora gde se otkriva svaki finansijski aspekat saradnje Argentinca i voljenog kluba. 

"Desetka" zarađuje neverovatnih 138 miliona evra na godišnjem nivou, veruje se da je vest plasirana kako bi se Argentinac načinio na glavnoj krivca što Barsi ide toliko loše u godini. 

On je odgovorio na najbolji način, u 20. minutu susreta svojom vanserijskom levicom iz slobodnjaka šalje loptu u ugao koji nijedan golman može da brani. Barsa vodi, videćemo da li sledi revanš za eliminaciju iz španskog Superkupa.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 01.02.2021
14:23

Хвала ти велемајсторе фудбала.

avatar
Amar Zo
Monday, 01.02.2021
02:27
avatar
Badr®Hari
Sunday, 31.01.2021
22:16

Ovim prelepim golom Messi se izjednačio sa Juninho Pernambucanom, a sledećom postignutim golom iz slobodnog udarca postaće najbolji svih vremena, ikada u galaksiji, a i šire. A ne, ne može to tako, ne zbog toga što je Messi postigao 49, a ne 77 golova koliko je postigao Juninho, već zato što nema iza sebe izlizani marketing koji bi izjednačio ove dve cifre (kao što je izjednačio 777 izlizanih golova sa 805 Bicanovih) i pisao ovakve stvari. 😂😂😂